Šta je novo?

Google Pixel 2

Bas sam hteo da pitam skoro jel resen taj burn in problem na Amoled i slicnim ekranima, mislio sam nema sanse da nije u 2017-oj.. lol, i i dalje se svi zalecu da stavljaju to, ziveo LCD..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Meni je problem sto vidim i najmanji burn in, i onda samo gledam tamo. Nema nista gore od burn in-a za mene

@Vojkan

Ovakav burn-in sam vidjao retko i to uglavnom na amoled uredjajima koji su duze od 2 godine u upotrebi, 7 godina star Wave I ima malo izrazeniji burn-in (npr. status bar mada ima i po sredini).

Ako i V30 ima ovakav poled onda moze da se otpise, dzaba mu Sabre DAC.

@Erica Griffin‏
Now granted, I am on wifi at home but dang #Pixel2 battery is not bad at all!

DMtCoXTV4AAu_v_.jpg:large

Poslednja izmena:
definitivno je LG napravio felericne ekrane za xl, jer su svi testeri doziveli skoro momentalni burn in tj u prvih 7 dana testiranja. Michael je ozbiljan covek pa i on potvrdjuje slikom svog primerka
e74f6e4c8068dc366e1900c33cdc0858.jpg

Sent from SM-T825 Tab S3

Ovo je bas bas ozbiljan fijasko koji nisam ocekivao od Gugla, iskreno.

LG kao da se ''trudi'' da im svaki model ima bar po jedan ozbiljan hardverski problem, neverovatno.

Posle 2 sekunde pretrage na YT:

^ Burn-in posle samo 48h od vadjenja uredjaja iz kutije. V30 izgleda nema takav problem, bar ne u ovom slucaju.

Mozda je vreme da proizvodnju veceg Pixela prepuste Samsungu, pre svega zbog amoleda.

Poslednja izmena:
Lg je dinitivno napravio ozbiljnu grešku sa ovim P-Oled ekranima...Ovo više nije sporadično ... Manji Pixel 2 je je OK sa svojim Amoled ekranom. Ako ne odrade opoziv xl2 biće još većeg blama

Sent from SM-T825 Tab S3

Ne mogu da verujem da LG nije napravio krsten model bez ogromnih gresaka jako dugo. Svaki telefon ih ima, ili serija, manje ili vise. Ali ovde se tice svakog primerka, kao i kod 5x sa bootloop-om.
Bas mi je zao, vec sam ga smekao za nekih 6m, malo vise, cak i ako mi je ruzan, to i ne gledam puno da li je lep ili ne.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Mislim da se mnogo preteruje ...

DM14a7IUMAAqKuz.jpg

I ko to kaže da su svi istog mišljenja ?

Pre bih rekao da su mišljenja podeljenja čak i kod saradnika, npr androidcentral: https://twitter.com/mdrndad i https://twitter.com/alexdobie
Isti primer i za android police sajt ...
Uglavnom je većina objektivna:

Google je uložio milijardu u tu proizvodnju, a ovde se lupaju neke gluposti i muzičke želje za pixel 3 :D

Poslednja izmena:
A sto vi krivite LG? LG je dobavljac delova u ovoj prici, isporucili su najbolje sta imaju. Greska je u rukama Gugla i njihovog QA tima koji je dozvolio da im ovakva greska promakne (to se desilo i sa Home Mini pre 2 nedelje), i to ne pricamo o sitnom hardverskom problemu. To samo pokazuje da Google jos nije dorastao zadatku kakav je proces dizajna, razvoja, proizvodnje i testiranja telefona.
Za mene je ovde LG najmanje kriv. Guglov QA tim je morao da primeti ovakav propust i da stopira celu pricu davnih dana. Nisu oni sklopili telefon za 15 dana pa da imaju opravdanje za ovako nesto - na ovome se radilo duze vreme.

Ma gugl je smesan kao "proizvodjac" hardvera. Dokle god oni budu treca ruka, dokle god oni ne budu imali 100% uticaj na ugradjen hardver, i izgled samog telefona, dotle ce im telefoni biti meh.

Dokle god guglov telefon mora biti klon postojecih high end modela sa odbacenim hardverom dotle ce prolaziti kako prolaze, fail za failom.

Samo me cudi koliko im vremena treba da skapiraju neke stvari, 10 godina se koprcaju, do sada su mogli da oforme i izgrade svoje pogone za proizvodnju.

Poslednja izmena:
A sto vi krivite LG? LG je dobavljac delova u ovoj prici, isporucili su najbolje sta imaju.

Tacno ali verovatno se mnogi cude kako to da skoro svaki LG flagship, Gx ili Nexus(sada Pixel), mora da ima bar neku hw manu, to vise nisu slucajnosti. Za sada deluje da V30 nema takve burn-in probleme a takodje koristi LG poled.
Koji panel koristi manji (htc) Pixel, zna li se?

LG display i LG mobile su zasebne divizije i u pravu si, ako se ispostavi da je ovo masovan problem na vecem, XL Pixelu onda je Gugl napravio propust(e).

Poslednja izmena:
Na manjem je neki Samsung amoled,navodno. U svakom slucaju,za sada se niko na njega nije zalio.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Na manjem ce za pola godine :d To je najjaca fora, s tom tehnologijom MORA da bude burn in-a kad tad, mozda u ovom potrosackom svetu koje menja telefone na pola godine nije problem, ja bi po*pizdeo da godinu i po od dve godine, gledam u burn in.. Svaki Samsung na poslu sa amoledom sto imamo, ima zesci burn in..

Pa normalno, pitanje je na tom manjem koji je samsung amoled ?
Tipujem na stariji kao što je bila situacija kod nexus 6p i note 4 telefona :D

definitivno je LG napravio felericne ekrane za xl, jer su svi testeri doziveli skoro momentalni burn in tj u prvih 7 dana testiranja. Michael je ozbiljan covek pa i on potvrdjuje slikom svog primerka
e74f6e4c8068dc366e1900c33cdc0858.jpg

Sent from SM-T825 Tab S3
Sada da su pametni,pa da povuku celu seriju (prvi macici se u vodu bacaju)
U drugoj seriji da izbace krstene ekrane,i da naprave smekerski potez (kao Samsung sa Notarom i baterijom) da svako ko je dobio felerican ekran,isti da zameni za potpuno novi uredjaj,bez ikakve doplate

Na manjem ce za pola godine :d To je najjaca fora, s tom tehnologijom MORA da bude burn in-a kad tad, mozda u ovom potrosackom svetu koje menja telefone na pola godine nije problem, ja bi po*pizdeo da godinu i po od dve godine, gledam u burn in.. Svaki Samsung na poslu sa amoledom sto imamo, ima zesci burn in..
S6 posle god i po dana ni najmanji burn in, moto x 2014 posle dve godine ni najmanji burn in, s3 i s4 takodje. Prakticno sve amoled ekrane koje sam imao bukvalno su bili bez greske i to ne posle mesec dana vec min god dana. Nemojte da generalizujete tako lako stvari.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Da li je propust lg ili google tima to vise nije ni bitno, ako zele da im se kupci vrate posle ovakvog propusta morace definitivno da urade isto sto i samsung prosle godine

Sada da su pametni,pa da povuku celu seriju (prvi macici se u vodu bacaju)
U drugoj seriji da izbace krstene ekrane,i da naprave smekerski potez (kao Samsung sa Notarom i baterijom) da svako ko je dobio felerican ekran,isti da zameni za potpuno novi uredjaj,bez ikakve doplate
Hoće, kao što su povukli 5x/6p..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Narod trazi amolede, da pucaju boje, da bela bude sigurno bela i crna da bude kao omiljena crna haljina. Najbolje da nesto fali LCD-u sa QHD rezolucijom, ili 'cak' i sa full hd-om.

I pozdrav za LG stare dobre proverene drugare.

Bar u zivotu nesto da nam sija,pa makar to bio i napucani Samoled,ostalo nije vazno

Displej na s8 i note 8 je ubedljivo najbolji displej izbacen do sada svidelo se to nekom ili ne i nadam se da ce google izvuci pouku iz ovog sto im se desava

Narod trazi amolede, da pucaju boje, da bela bude sigurno bela i crna da bude kao omiljena crna haljina. Najbolje da nesto fali LCD-u sa QHD rezolucijom, ili 'cak' i sa full hd-om.

I pozdrav za LG stare dobre proverene drugare.

Pa na Pixel 2 XL ne pucaju boje. [emoji846]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Vrh Dno