Šta je novo?

Mobilni mod 2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
neka kupi iPhone, neće padati u iskušenje da nešto menja.... [emoji4][emoji4][emoji4]

from komsa's edge

Meni ženče isto šeta Novu Prime (iskoristila me za kod kad sam pazario Prime :d ) i to isto Pixel mod, ali malo malo seva drugi icon pack. Ovako isto nisam video nikog sa drugim launcherom osim difoltnog. (sad će onaj grammar nazi lik sa teme o moderatorima da me nabije na kolac :d :d :d )

Sent from honor 8 lite using Tapatalk

S71009-230204.jpg
AL3, Butterfly Kwgt, mesavina dives i pixel ip.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Sve ste u pravu, ali poenta Lawnchair-a je da imaš bukvalno pixel iskustvo već u startu, a podržava neke stvari koje tamo nemaš.

Nova mnogo jadno izgleda u startu I ne možeš baš da je podesiš da bude 1:1 kao pixel.

To sam hteo da kažem. Može da liči, ali nikad nije do kraja to TO.

A naravno da je funkcionalnija itd.

Neke stvari su u novi rešene tako da baš amaterski izgledaju, a ovde to nije slučaj.

Oba imaju svoje mesto. Ja koristim novu oduvek, ali počele su da me nerviraju neke stvari u dizajnu, pošto nisam korisnik koji moduje sve živo i sam pravi razna rešenja kao vi ovde recimo (iako mi je to cool kad pogledam).

I nova ima jednu manu koju niko ne pominje, a mene mnogo nervira: kad imaš 3 ekrana i pozadinu koja nije tačno koliki je ekran, nego bi trebalo da se skroluje dok listaš levo-desno, na prvom ekranu nikad ne može da bude centrirana kako treba kao na ostalim launcherima, nego odradi mali zoom ili pomeranje ulevo, kako god.

Tako da onda završim sa pozadinom koja se ne vidi tačno onako kako bi ja hteo. Kad stavim 4 ekrana, problem nestaje, ali to mi ne odgovara.

Probajte sa nečim gde se jasno vidi granica i videćete na prvom ekranu od 3...

Poslednja izmena:
probaj sa "image 2 wallpaper" i rezolucijom 2 x sirina x visina ekrana.....

from komsa's edge

Ja sam nekim drugarima namestio mod jer su mi sami trazili kad su videli kako je kod mene.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Hvala Jovice :)
Mnogo je lepše uživo nego na slici, zbog live wallpaper-a ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Extra..kako si podesio da ti prikazuje prognozu?
Radi li Google Now, slide-ovanjem ekrana?

Uključene lokacije i radi prognoza bez problema.
Da, levo je Google Now...

Proradilo mi tek kada sam skinuo novu verziju sa drugog sajta

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Može link ka toj novoj verzij?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ma nema novije verzije od one gore ...

Kvazi Pixel, autumn edition. :)

Nova Prime Beta
Pure AOSP Oreo theme for EMUI
Chronus
Graby Spin UI icon pack

Simpaticno, cekaj te teme rade i na Novi? Sto sam mislio da je to samo za Emui launcher?

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Pa šta ima veze nova sa tim... Rekao je zbog status bara i navbara, u novi su ikonice i widget

Ne mislio sam da ne mozes uopste te custom teme ako nisi na emui launcheru, sad sam probao par komada, uzasne su, back to default :)

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Launcher utiče samo na home screen dok teme menjaju kompletan izgled UI, tako da bez obzira koji launcher koristiš tebi i dalje trči EMUI. Možeš i EMUI ikonice koristiti i u Nova Launcheru. Izabereš temu i samo u Novi izabereš sistemske ikonice. :)
Što se tiče tema, meni već dugo i na P9 lite i sad na honor 8 lite stoji Pure AOSP paket (sa Gplay) i samo svičujem između Oreo i Pixel moda. Sve drugo mi je previše našminkano. :)

Poslednja izmena:
S71016-112231.jpg
Nova, Butterfly kwgt, Card UI icon pack.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Poslednja izmena:
Na RN4 ubija telefon, nakon instalacije wallpapera, sve se vuce kao puz.
ipak je rezervisano za malo jaci hardver rekao bih :)

A možda je i port na starije verzije androida loše odrađen. Na 6P sa S810 i 5X sa S808 radi bez problema :)

7.1.1 je kod mene, ne verujem da je to problem, piše da je za 6.0+ verzije.
Verovatno je loš port, ne znam šta drugo može da bude.

I na Mi A1 telefon pocne da trokira... neupotrebljiv.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Cudi me kako vam ne radi lepo na snap 625 ... meni na SD430 radi solidno :)

Možda nam kriterijumi nisu isti pa je tvoje solidno nama očajno? :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno