Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Obojica ste pomogli, ti si u SSove postavio :)

Ne znam da li su nesto menjali od kada ste se vi regovali ali ovo kao da su tri dvo/trocifrena broja a prihvata samo 4 karaktera.
NIkako ne uspevam da desifrujem, #%em ti ruse :D

483a1ded0dab9468c7ad153f89690c29.gif

Uzas

Devet tisuca i dvadeset bih ja rekao. 9020

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Da, moguce i to, ali znam da su ranije odvojeno sve pisali. Tako da probaj obojr :)

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Uspeo. Na kraju iako je odgovor bio brz, refreshovao se tab sa slikom pa sam morao ponovo, i bukvalno sam morao na osnovu ovog cuda da se registrujem.

Hvala ljudi. A sada, browsing moze da pocne :D

Samo logicno treba citati, to na pocetku koliko hiljada (tisuca) pa onda koliko stotina, desetina i na kraju ostane od 0 do 9. Screenshot_20171013-151145.pngScreenshot_20171013-183200.png

Uspeo. Na kraju iako je odgovor bio brz, refreshovao se tab sa slikom pa sam morao ponovo, i bukvalno sam morao na osnovu ovog cuda da se registrujem.

Hvala ljudi. A sada, browsing moze da pocne :D
Super, eto ko jos hoce da se registruje na 4pda ima nacina.
Obavezno skini aplikaciju app&game 4pda, slicna je kao Google Play Store + imas i one crc aplikacije... Screenshot_20171013-183929.pngScreenshot_20171013-183938.pngScreenshot_20171013-184048.png

Pozdrav svima. Jedan savet. Redmi Note 4 4GB Global ili Samsung Galaxy Note 4? Vasa preporuka ili nesto trece? Hvala unapred.

Meni danas stigao nedeljni update od 1.3 gb,miui 9,dev rom.

Screenshot_2017-10-13-18-10-31-560_com.android.updater.png

Na strani samsunga je bolji ekran i veci , olovka koju ako budes koristio i kamera . Na stranu somija ide baterija i brzina i mozda i cena i sto je nov jer ne znam ima li jos novih samsunga za kupiti...

font je "moby levee"..

inace verzija roma od danasnjeg updejta je 7.10.12

Jel FlymeROM ociscen od kineskog bloatware-a?

Ја на глобе Рому...оно дође апдејт...и шта сад....?
c46a3bb4df74fac54fd1f6925a51dbda.jpg

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Ја на глобе Рому...оно дође апдејт...и шта сад....?
c46a3bb4df74fac54fd1f6925a51dbda.jpg

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Ja odem na sajt globe rom, izaberem u expert sta mi treba. Skinem, dirty flash. Ako skines OTA, nema nista od expert mode

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Na mi-globe za expert Settings, kada se izabere mods po izboru, ubacuje se na tri tačke gornji desni ugao pa chose update package? Ili samo ako se ima root?

Izgleda da sad dobro radi Miui portovana kamera, a radi i HDR Pro, probao sam. Samo flesujte i on sam sve odradi, prepozna koji model telefona je u pitanju i izmeni fajl u mido.xml... MiuiCameraMod_V1.4.zip flesujte u twrp
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=74151855

Poslednja izmena:
Drustvo, samo da vas pozdravim... Odoh malo na nesto novije... Da se ispisem iz ove teme i predjem na sledecu :) MI A1 black nova igracka :)

Sent from my Redmi Note 4X

Na mi-globe za expert Settings, kada se izabere mods po izboru, ubacuje se na tri tačke gornji desni ugao pa chose update package? Ili samo ako se ima root?
Izaberes u expert mode sta zelis, ides dole create rom. Flash preko twrp, dirty(samo wipe dalvik cache) i install, pa opet dalvik

Ok, hvala.

definitivno sa 8.5.8.0 global stable baterija kraće traje nego sa 8.5.4.0 global stable.

sad mi je max 2 i po dana sa cca 8.20h sot, dok sam sa prethodnom verzijom bez problema mogao 3 dana sa cca 10h sot.

nego, misle li u xiaomiju malo češće ažurirati ovaj fon? gledam huawei one svoje lite i honor lite verzije redovno ažurira, a ja samo dva ažuriranja dobio otkako sam ga kupio u avgustu. donekle razočaravaju po tom pitanu, pogotovo što je sa zadnjim global stable baterija malo ******a.

Poslednja izmena:
Drustvo, samo da vas pozdravim... Odoh malo na nesto novije... Da se ispisem iz ove teme i predjem na sledecu :) MI A1 black nova igracka :)

Judo Iskariotski! :D Ako, samo napred. Hvala ti sto si nas uputio u ogromne mogucnosti ove divne masine! :cool:

definitivno sa 8.5.8.0 global stable baterija kraće traje nego sa 8.5.4.0 global stable.

sad mi je max 2 i po dana sa cca 8.20h sot, dok sam sa prethodnom verzijom bez problema mogao 3 dana sa cca 10h sot.

nego, misle li u xiaomiju malo češće ažurirati ovaj fon? gledam huawei one svoje lite i honor lite verzije redovno ažurira, a ja samo dva ažuriranja dobio otkako sam ga kupio u avgustu. donekle razočaravaju po tom pitanu, pogotovo što je sa zadnjim global stable baterija malo ******a.
Da li postoji mogucnost da se nekako vidi koja je verzija bila kad sam prvi put azurirao phone? Tada mi je baterija najviše drzala

Stigao je sa 8.2.10.0...

Nema za Redmi 4X MIUI 9. Zadnji je Version: V8.5.2.0.MAMMIED (MIUI8)

Vrh Dno