Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Google Camera 4.0 sa ukljucenim HDR+ renderuje ljubicasti tint. Je li neko resio ovo? OV senzor je u pitanju.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

KOji sam ja genije, kad sam se vracao na stock dev miui 9 zaboravio da cekiram samo clean install vec ujedno i zakljucam bootloader ...i sad moram ponovo da podnosim zahtev i da cekam otkljucavanje. Brateee

sto je najgore, ne mogu. Vezao sam mi account ali mi pokazuje da je lockovan telefon i salje me na stranicu da podnesem zahtev, sto sam i uradio. Evenrualno ako postoji drugi nacin?
Probao sam i sa miunlock programom medjutim i on radi isto, navodno telefon (nije podrzan za unlock) je zakljucan i vodi do stranice za slanje novog zahteva

Google Camera 4.0 sa ukljucenim HDR+ renderuje ljubicasti tint. Je li neko resio ovo? OV senzor je u pitanju.

Mislim da ima neki fix za ov senzor, flesuje se kroz twrp, procackaj po internetu

Pokidao ga RN4 :)

Poz ljudi,burraz je uzeo ovaj tel,trenutno je na LOSu i koristi google cam.Postoji li mogucnost 30fps u low light a da nije bukvalno crno kao u gcameri ili da nema 17fps kao na miui?

Poz ljudi,burraz je uzeo ovaj tel,trenutno je na LOSu i koristi google cam.Postoji li mogucnost 30fps u low light a da nije bukvalno crno kao u gcameri ili da nema 17fps kao na miui?
Neka proba sa ovom verzijom, mislim da ima opciju za 60 frejmova u 1080p, ali pitanje je koliko je to tacno... Meni je ponekad pucala aplikacija, ne cesto, da znas...

https://drive.google.com/file/d/0B8qpmOAniiRfdWpYWC11MENFYjA/view?usp=drivesdk

Treba da se prijaviš kako bi mogao da skidaš fajlove.

Da, moras da se registrujes na 4pda forum da bi skidao fajlove. Preporucujem ti da to uradis jer na istom imas "sve i svja"

Da, moras da se registrujes na 4pda forum da bi skidao fajlove. Preporucujem ti da to uradis jer na istom imas "sve i svja"

Nece da mi posalje na mail da aktiviram akaunt,nista,probacu sutra onda pa javljam :)

Nece da mi posalje na mail da aktiviram akaunt,nista,probacu sutra onda pa javljam :)
Treba malo da se saceka da stigne mail od njih, tako da sutra sa tim linkom probaj sto dobijes ako ne istekne... Trazice ti pri registraciji takodje i sliku sa brojevima (slovima napisano na ruskom) koju moras da protumacis i upises broj.

"Kalkom", bože svašta...

Definitivno Gcam, super su slicice kod semafora. Jel si nesto cackao oko podesavanja u opcijama ili je ovo default ? I ako nije tajna, koja verzija gcam-a ?

nisu moje slike :) pitao sam lika tamo na jednoj od fotografija koji je senzor, rom, podesavanja itd. posto izgledaju bas bas dobro

edit: Samsung sensor, LOS Rom, n5 version. A little bit slow from shot to shot but it has much lower noise. I guess redmi note 4x is closer to the nexus 5 sensor than the pixel.

nisu moje slike :) pitao sam lika tamo na jednoj od fotografija koji je senzor, rom, podesavanja itd. posto izgledaju bas bas dobro

edit: Samsung sensor, LOS Rom, n5 version. A little bit slow from shot to shot but it has much lower noise. I guess redmi note 4x is closer to the nexus 5 sensor than the pixel.
Pitaj ga molim te konkretna podesavanja tj. opcije za gcam koje je postavio i koja tacno verzija gcam je koristio.

a vidis da nije odgovorio iako sam ga pitao, mada ne znam sta mu znaci n5 verzija. jel postoja ta verzija za download?

instaliracu uskoro RR pa cu se igrati sa gcam obzirom da dolazim sa nexus 5x pa znam kako bi sve to trebalo da funkcionise i kakvi rezultati mogu da se dobiju. za hdr+ obradu kod noise reductiona je najbolji test uslikati u mrklom mraku neku led diodu i gledati u galeriji dok traje hdr+ obrada koliko je efikasan u njegovom eliminisanju kad je zavrsi. sto se tice suma i detalja u odnosu na 5x (gde sam isto koristio modifikovanu pixel kameru) to je otprilike to. mada treba videti i dnevne fotke i neki makro portret, mislim da ce tu vec biti dosta iza 5x.

Nazad
Vrh Dno