Pa piše u specifikaciji xD
I rekao sam: ako
Sve u svemu da uzmem ovu llc 12ticu , ok Ubedili ste me, pozdrav!
To je verovatno na +7°C. Trebalo bi da bude ozbiljna klima da daje 5 kW na tolikom minusu.
Kakav ti je raspored prostorija?
Pa piše u specifikaciji xD
I rekao sam: ako
Sve u svemu da uzmem ovu llc 12ticu , ok Ubedili ste me, pozdrav!
ako mi vrate pare a to je 66k din...sta da uzmem za te novce?da li predlazete nesto drugo ili da pokusam sa mision 12-kom...da podsetim,treba da grejem oko 35m2,hodnik sa kupatilom i dnevni boravak..
To je verovatno na +7°C. Trebalo bi da bude ozbiljna klima da daje 5 kW na tolikom minusu.
Kakav ti je raspored prostorija?
Dupleks oko 65 km, ali je sprat 11+5 metara u podu, sa velikim kosinama, znam da ovo nece da zagreje ali onda cu sledece godine da kupim drugu na sprat, suncana je strana ceo dan pa cu ovu da pustim nonstop da radi i da se do proleca nadam slabijoj zimi.
Imam i neko bezveze centralno grejanje, kotao 3kw, pa mugu da podpomognem.
Zasto bez prisustva azota pri varenju se rizikuje ozbiljan kvar?
cimo
Ti bese imas Midea Mission 12 ?
Ako je tako , ajde mi reci koliko brzina izduv ima , trebalo bi da ima3 + turbo , taj turbo bi trebalo da se aktivira kad drzis FAN dugme duze od 2 sekunde . Aj proveri da li je tako , znaci treba da imas LOW - MED -
HIGH , a onda stisni FAN duze od 2 sekunde da vdimo da li ces dobiti TURBO izduv i da li tada jace duva od HIGH tj trece brzine ...
Duva jače, ali samo fan. Potrošnja ostaje ista, a turbo fan se sam ugasi nakon minut. Tako nekako. Probao sam lično. Ne vidim neku logiku, jer Turbo kod japanaca znači da zavrti kompresor jače.cimo
Ti bese imas Midea Mission 12 ?
Ako je tako , ajde mi reci koliko brzina izduv ima , trebalo bi da ima3 + turbo , taj turbo bi trebalo da se aktivira kad drzis FAN dugme duze od 2 sekunde . Aj proveri da li je tako , znaci treba da imas LOW - MED -
HIGH , a onda stisni FAN duze od 2 sekunde da vdimo da li ces dobiti TURBO izduv i da li tada jace duva od HIGH tj trece brzine ...
Garez od cega, ne vari se brusilicom valjda?Zato se puni azotom da nema kiseonika unutra da ne bi ostajala garez koju ne mozes da ocistis a ona ce posle da se izmesa sa gasom i da napravi stetu. Vakumiranjem ne mozes da ocistis to.
Ćimo ima i 12 i 18 Mission modele.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari