Koja je poenta koriscenja smartphone-a onda? [emoji23]Od flash-ovanja novog fastboot sistema popravila mi se standby potrosnja baterije. Sad za 8 sati potrosi 1% , sve sto je moguce iskljuceno, Samo gsm mreza radi.
Pa to je samo kad spavam. Naravno da preko dana uvek imam wifi a u nedostatku istog 3g mrežu.Koja je poenta koriscenja smartphone-a onda? [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Скинуо сам 8.5.3.0 NAAMIED али га још нисам инсталирао, јел то тај?
Да ли се губе слике и остали подаци инсталацијом?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Od jačine ne očekuj čuda na Mi 5:
Reklamiraj ako imas garancijuПојавила ми се некаква плава флека у горњем делу екрана. Види се само на тамнији подлози. Шта радити, може ли се средити?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Hardverski problem, losi ekrani, trazite ponovo zamenu.Pozdrav, prijatelj i ja smo kupili 2 ista MI5, verzije sa 32GB, LGD display. Primjetili smo da na obadva uredjaja ponekad ekran, tj. osvjetljenje kao titra na rubovima ekrana, posebno vidljivo na sivoj pozadini i pri jakom osvjetljenju. Aktivirana opcija Double tap to wake pogorsava stanje. Ponekad se desava kad izvadimo mob iz dzepa, ponekad kad samo stoji na stolu, ne mozemo reci da se dogadja u nekim posebnim uvjetima. Nakon nekog vremena nestane, nekad traje krace, nekad duze.
Trazili smo zamjenu uredjaja, dobili smo 2 nova, ali i na njima ista stvar. Uredjaji su bili na 8.2.2.0 Global stable, sad su na 8.5.3.0 Global stable, ali opet isti problem.
Je li se itko susretao sa slicnim problemima? Sta mislite je li u pitanju softverski ili hardverski problem? Da bas na 4 uredjaja dobijemo isti hardverski problem...? Citao sam da LGD ima problema sa touchem, nisam nigdje naletio na ovakav slucaj...
Hvala!
Bitno da ima garancijuA ljudi sta je ovo,cim ga uzeh ljudi se zale ode ovo ode ono :'D Al dobro tu je jos 10m garancje..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari