To je već bolje. Mada probaj da staviš daljinski pored tog termometra, ali da bude uperen u klimu, pa vidi kako radi. Ako je daljinac blizu, pregreje se oko njega od duvanja klime.ako ti je za utehu to je temperatura na daljincu a termometar na drugoj strani prostorije je imao oscilaciju od 0,3 stepena
Da da njega i pratim i gledam sta pise,ono sto su pricali za tandrkanje spoljne video sam da ima i resenje za to,pratim sve pa do sledece zime da presudim koja uzeti za ostatak kuce.Rovaccccc ima Daikin ftxb35c u sobi od 12kvm, i trenutno greje 80kvm sa njom, jer nije toliko hladno. Ne zna kako se ponaša na pravoj hladnoći, ali za sad je prezadovoljan.
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
Uz svako postovanje, losu atmosferu pravi windfucker provocirajuci a ja imam valjda pravo da branim stavove i istinu. Ako pratis temu videces o cemu se radi.
Hvala za snimak.Snimak rada moje klime MSMBBU-12HRFN1-QRD0GW
https://www.youtube.com/watch?v=XYXAbNTbYkE&feature=em-upload_owner#action=share
Ma kakav crni COP, kad treba da je COP skoro 7, tj kad radi na minimumu,nona "modulira" tako što povuče 1200W, pa smanjuje do 900W i onda ZVEK ugasi kompresor. Pa se za minut opet upali, i tako u krug. Nema tu ni q od COP-a.
Midea Mission 12, novo iskustvo. Na ovu spoljnu temperaturu najbolja modulacija, potrosnja, grejanje a sa mojom kvadraturom, grejem ceo stan za sada, je 24 stepena zadata temperatura, druga brzina od tri. Posto nisam kuci veci deo dana ne ukljucujem je za sada stalno. Posle desetak sati od zadnjeg ukljucivanja, zadata temperatura 24, temperatura u sobi 21.5, pocinje sa radom, podize polako do jedno 900-950w, posle minut dva spusta na 800-850w, za desetak minuta na 550-600w, za pola sata na 270-300w i modulira tu negde dok u sobi ne bude oko 23 stepena, treba joj jedno sat vremena i onda pocinje polako da se gasi pali. Intervali paljenja i gasenja posle toga su znatno kraci.
Spoljasnja jedinica se jedva cuje, moram da otvorim prozor terase da bih je cuo. Vibracije nemam. Inace klima odlicno greje i veoma sam zadovoljan sa ulozenim - dobijenim.
jedino mi pada na pamet problem pravi spoljna jedinica koja se po oznakama razlikuje od 12-ke
Ma reklamiraj to. Ako je nesposobna da izmeri temp dzaba joj posao.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Da li si realan sa pitanjem, obična 15 godina stara klima ima COP oko 3 pri grejanju, i štedi struju, a ti se sekiraš oko potrošnje ove nove. Činjenica da sa ovakvim radom, i neravnomernom temperaturom smanjuje komfor, ali ja i dalje nisam siguran da li je dovoljno za reklamaciju. Proces rada sigurno nije javno dokumentovan, to što može da radi sa većim opsegom snaga nego što radi uobičajeno ne mora da bude dovoljan razlog za reklamaciju. Za preciznost održavanja temperature je takođe pitanje, ja ne znam da postoji neko dozvoljeno odstupanje. Da bi merenja bila relevantna mora da ih izvrši 'stručno' lice sa baždarenim instrumentima.tek ja neznam sta da radim...generalno,18-ka pored ovakvog rada pitanje koliko uopste moze da ustedi struje....dal da pozovem servis koji je ugradio pa da se posavetujem...
Poklopac izlazi napred, ne ide gore, koliko ja znam.Odličan izbor. Ja sam isto bio za LU ali imam neki spušteni plafon koji bi možda pravio problem prilikom podizanja poklopca, a instalacija je već bila izvedena.
Ako se dobro sećam spoljna jedinica je dosta teža od one na LM, a tehnika se uvek kupovala na kilo, tako da nisi pogrešio sigurno
Neko se žalio čini mi se na neko caktanje iz unutrašnje, da li LU ili LT, nexteen možda zna.
Poklopac izlazi napred, ne ide gore, koliko ja znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari