Da li mislis na ove sony?
I te imaju deblji kabl od Senn ali to ne mora da znaci i trajnost, mislim moje su u upotrebi vec 5 godina (cale ih koristi) i pokazale su se solidno (za jedne in-ear koje dolaze uz telefon).
To sto Senn imaju tanje kablove ne znaci da ce brzo otkazati ali nema pravila.. moje stare Senn sam u pocetku ''cuvao'', posle toga sam ih koristio normalno, poklonio sam ih pre nekoliko godina i jos uvek rade.
E sad, naravno da ces po netu naci i primere gde korisnici navode probleme sa kablovima, brza crkavanja i slicno ali to je manje-vise normalno za vecinu takvih slusalica, mnogi ih tretiraju samo kao potrosnu robu sto na neki nacin i jesu.
Za tih 40-ak evra trenutno ne vidim neke mnogo bolje in-ear a da mogu da se kupe u srb. Razmisli i o onim KZ, njima su kablovi izmenjivi a lako mozes da ih pretvoris i u BT model
🙂
Mozes cak i da kupis i CX300 II i te KZ, prve za neku normalnu upotrebu (da bi ih sacuvao sto duze) a KZ sa BT modulom za sve ostalo, sacekas neko snizenje i onda lako mozes da pazaris i sluske i BT modul za 15-16$.
PS
Ove iSK sam pominjao prosle godine, kazu da su super za taj novac (u srb 2400 din) u svakom smislu
ali je kabl duzine cak 3m sto moze da bude horor za koriscenje ''u pokretu'', za kucu, studio je prednost.
I am still very impressed with how these sound, I have owned a few KZ models and Soundmagic but these are impressive for the money. They will pound bass out if you listen to Prodigy but hold good detail if listening to Pink Floyd or Fleetwood Mac. I am just impressed.
Ako se za 2400 din dobijaju svi ovi dodaci i celo pakovanje sa slike iznad.. to je onda sjajno.