Šta je novo?

HTC U 11

Ovo je neki prosek za flagship telefone, i kod mene je slično na s8. S8+ u 2017 ima najbolju bateriju od vodećih telefona...

Ali ne znam koja je fora ovima iz HTC-a, M8 sam koristio 2014-16 i bukvalno sam bio zasićen Sense interfejsom. Jest on brz ali postane dosta monoton kad godinama ništa ne mijenjaju. Ne vidim razliku izmedju izmedju ovog i M8 bukvalno. Čak šta vise ranije je Sense meni bio dizajnom ljepši.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zašto bi menjali nešto što je dobro i odlično radi godinama?

Kakve veze ima izgled skina sa radom? Izgledaju neki delovi kao pre 5god.

Ja nisam rekao da ne radi odlično , već da je monotono i da isto iskustvo možeš imat ka koristio M8 ka U11.

Nmp meni je super.. Ionako sam koristio novu dok sam bio na m8.. Malo malo promenim nešto i sve ok.. Sistem fluidan posle toliko vremena što malo ko ima i ja zadovoljan...

Ja nisam rekao da ne radi odlično , već da je monotono i da isto iskustvo možeš imat ka koristio M8 ka U11.

Druže, pa šta onda korisnici ip da kažu?! Stavi nova launcher prime i uživaj ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Da prime se podrazumeva..

Poslednja izmena:
@Ice nema nilkin za u11. Kao ni dbrand. Šteta zaista...

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Nisam to znao,nas cudno premium model a nema
Sad cu ja njima jedan mail posaljem[emoji1]

Sent from my G8141 using Tapatalk

Mocno i skupo,procesljaj malo bay imas brdo no name ili kineskih brend maskica po mnogo povoljnijoj ceni

Sent from my G8141 using Tapatalk

Sa spigenom sigurno nećeš pogrešiti, sto se tice zastite je sigurno odlična ali je i malo robusna. I to je dosta dobra cena sa Spigen, mada ako je to bez shippinga onda i nije toliko povoljno :D

Sa spigenom sigurno nećeš pogrešiti, sto se tice zastite je sigurno odlična ali je i malo robusna. I to je dosta dobra cena sa Spigen, mada ako je to bez shippinga onda i nije toliko povoljno :D

Shipping skuplji od maske:D

@joca89
kacio sam trajanje baterije S8+ tamo u temi, tu je u rangu ili slabija od ovog rezultata

Narucio sam ove dve crne, metal i matte black , pa cemo videti na cega lici uzivo

Poslednja izmena:
Joco ti bi ovde 7h lagano svaki dan :D

Mislio sam sada da napraviš poređenje, jer zavisi dosta od načina upotrebe telefona. Ovih dana je dosta oblačno i tmurno, automatski osvetljenje ide dosta niže.
@Nikola, najmanje... [emoji23] Odlično optimizovan sistem i odmah bolja baterija.

Poslednja izmena:
Tesko da mogu sada da uradim poredjenje jer ne koristim ovih dana S8+, ali veruj mi na rec za bateriju :D

Ih šteta. Tako je najrelevantnije, jer recimo meni sada s8 ide do 6h sot, dok je pre mesec dana išao 4h do 5h, jer sam dosta više vremena provodio napolju. Nema sumnje da je baterija odlična.

Stigla mi je Imak maska pre par dana, matt black boja. Blago hrapava je na dodir i sve rupe su precizno isecene. Jedino sto mi se ne svidja je dugme za otkljucavanje i za pojacavanje/stisavanje ko da nije bas precizno postavljeno i moras malo jace stisnuti pa i nije neki osecaj, a druga mana je sto maska nije dovoljno odignuta od ekrana. Imam ono obicno staklo preko ekrana i kad spustim telefon na sto telefon klizi po staklu.

Narucio sam spigen sa Alie za 16$, po komentarima kazu da je original ali videcemo kad stigne [emoji2]

Evo par fotkica sa u11, odradjene metodom "upali kameru, upri u krug, izadji". Nekako mi se cine prirodnije nego na s8, bas cu da uporedim ako ga ne prodam cim se osmica vrati sa reklamacije.
https://flic.kr/s/aHsm517LMm

Nazad
Vrh Dno