Ne bih ja sada da se ubedjujem jer, kako sam i naveo vec, ja se bas i ne razmem u sve to pa mogu samo kao laik koji je procitao nesto da donesem neki zakljucak.
"Svašta si ti tu napisao, ali kao vlasnik ovog kućišta mogu ti reći da su to sve gluposti. Totalno besmisleno. Ako se plašiš visoke temperature hard diskova i napajanja, nemoj da kupuješ kućište koje ima psu shroud (ona kutija za napajanje, kako je ti zoveš). Nema baš puno logike da kupiš kućište koje to ima, pa da onda skidaš. Glupo je, nema lepše reči."
Jeste da sam napisao sve i svasta i verovatno da dosta toga nije tacno ali to je posledica sturih informacija koje imamo o temperaturi. Smatram da nije nista besmisleno receno jer bilo bi tako da sam kupio kuciste od, recimo, 120e - 150e, pa hocu sada da skidam delove i prepravlljm kuciste. To je totalno besmisleno. Medjutim, ko sto neko i rece, mi razgovaramo o kucisstu koje je neko prekopiro i sastavio onakak kako mu odgovara a da nije ni prekopirao kako treba na kraju krajeva. Cak, za pokrivac napajanja (izbegavam strane reci kada god je moguce) kazu da nema dovoljno prostora izmedju napajanja i poklopca za strujanje vazduha...
E sada, opet se vracam na to da ja nemem kuciste BW i da sve ovo pisem na osnovu "reko-kazao" jer niko nije dobro opisao i dao relevantne podatke, ljudi koji znaju sta da mere i na osnovu toga napisu sta je dobro a sta ne... Pa eto i vi, qryak i dejan87dex, koji imate ovo kuciste niste lepo napisali u najkracim crtama realne dobre i lose strane.
Kazem, ovo kuciste kosta 5500 dinara i ne moze se ocekivati ne znam sta, ali daleko od toga da nije kvalitetno odradjeno cim se ovoliko ljudi odlucilo za BW. Mene samo intrigira to sto malo po malo pa neko pomene visoku temperaturu.
"Ovo drugo što si pisao, veze s vezom nema."
Verujem jer konstatujem na osnovu pisanja drugih. Cene kulera izmislio nisam i ukoliko se neko odluci da menja, iz ovog ili onog razloga, sa kvalitetnijim ventilatorima ukupna cena kucista se povecava. Zato i trazim pomoc od vas koji imate ovo kuciste da jasno kazete da li za time ima ili nema potrebe. Pa jedan covek je vec zamenio fabricke sa tri Noctua ventilatora... Slikao je covek i ovde postavio slike pa sam na osnovu toga i napisao da cena kucista moze da ide i do 9000 dinara.
Nisam ja od onih koji ce sada da kude a da nemaju to sto kude. Ukoliko se odlucim za ovo kuciste i kupim ga onda mogu i licna iskustva da ukljucim u raspravu, do tada... Kako su mi rekli iz "one prodavnice" kuciste treba da stigne u petak pa do tada treba da odlucim sta i kako.