Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Super,salji utiske ja se razmisljam da li da menjam s8+ za n8 ili v30 kada izadje ali za sada mislim da ce biti n8 zbog2gb rama viise i po meni bolje kamere ali to ostaje da se vidi kada izadje v30,ne fali nista ni s8+ osim ta 2gb rama

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Borim se nekako,ipak sam ga ostavio na adaptive za sada,na ostalim mi je bela previse zuckasta,a na basic mi boje deluju malo isprane. Idealno bi mi bilo da su kalibrisane kao na iP,ali sta je tu je,navikavam se polako. Zvucnik je isto primetno losiji,toga sam bio svestan odmah,inace sam zadovoljan za sada,bas mocan uredjaj i jako lepo izgleda. Bice neke fotkice ovih dana,pa cu okaciti.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

čini ti se za boje. ostavi basic tipa 3h i biće ti posle muka od adaptive... uvek je u basic modu bela oko 6500K nego ljudi naviknu na hladnu/plavkastu belu pa im je to "žućkasto"... a zavisi i od osvetljenja ekrana

čini ti se za boje. ostavi basic tipa 3h i biće ti posle muka od adaptive... uvek je u basic modu bela oko 6500K nego ljudi naviknu na hladnu/plavkastu belu pa im je to "žućkasto"... a zavisi i od osvetljenja ekrana

Napominjem da je dosao sa 90%,i da sam ga bas mucio sa instaliranjem aplikacija i apdejtima,pa prebacivanjem svega preko smart switch-a. Ali prava slika ce biti posle par punjenja sa 4g i pojacanim osvetljenjem.

Screenshot_20170919-000435.jpg

Poslednja izmena:
@Conquer kakva je na dodir ta alcantara? Deluje odlično. Čestitke na novoj igrački. :)

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Nesto izmedju plisa i prevrnute koze,takav mi utisak ostavlja,mekano i toplo,idealno da greje ruke u predstojecim zimskim danima [emoji16] Hvala!

Na osnovu cega tvrdis? Idi u neki veliki mall na zapadu pa pogledaj kad naprave piramidu od fonova u retailu.

Od S2 na ovamo samsung dolazi u vacum pakovanju.... S3, S4, Note 3, Note 5... Kod "nas" ti skidaju foliju prilikom uvoza i lupaju one stikere (uvoznu deklaraciju) sto lice na akcize, pa skidaju foliju.

Edit: Mrzi me da guglam sad svaki high end fon od samsunga "naštinu" Evo tu fotka od n5 npr. Uostalom, imao sam uvek foliju.. Mislim da i na KP kad dileri profaju fonove sa zapada godinama to vec stavljaju u opis...

https://goo.gl/images/PNiX71

Poslednja izmena:
Slike su perfektne, manje vise iste kao i na S8+

Nego da li neko moze da testira video u 1080p/60fps, da li su to ispeglali softverom, izgleda da ima problem sa fokusom u toj rezoluciji

Evo i linka

https://www.youtube.com/watch?v=znzDg95iXzI

Poslednja izmena od urednika:
Cini mi se da se bas nesto spominjalo vezano za kameru u update-u koji sam odradio cim sam ga upalio,bas cu probati sutra.

Baterija je definitivno odlicna,iznad mojih ocekivanja. Jutros sam ga prvi put napunio,pola dana sam bio napolju na 4g,pola unutra wifi,fotkao,surfovao,itd... Sve zivo upaljeno,aod takodje,ja prezadovoljan.

Screenshot_20170919-182749.jpg

Screenshot_20170919-182733.jpg

Super je to ako istera 4h sa pola baterije

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Pa tako je danas ispalo,nisam se zatvorio u podrum i bio samo na wifi,sa pola baterije je izgurao dan bukvalno,bas sam prijatno iznenadjen.

Poslednja izmena:
Ovo ide na 6 ipo plus na kraju. :) Odlično

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Polako ...
Išao je i S6 8+ pa ono posle par meseci :)

[YOUTUBE]zlesUiYkp_4[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Fu1bO1ab-oU[/YOUTUBE]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ako, meni je bitno u startu kako se pokaže (update odma na disable pa nemam problema puno ni posle), a pokazala se odlično koliko vidim u par primera!!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

odlična... gde su sad @opusteno i @fkloznica, da napišu da su se zeznuli? Jos se i ljutili na Vojkana da je bot... ludilo... [emoji1] nestadoše strućnjaci... baterija je sasvim ok i SOT solidan.

Sent from SM-T825 Tab S3

Na osnovu cega tvrdis? Idi u neki veliki mall na zapadu pa pogledaj kad naprave piramidu od fonova u retailu.

Od S2 na ovamo samsung dolazi u vacum pakovanju.... S3, S4, Note 3, Note 5... Kod "nas" ti skidaju foliju prilikom uvoza i lupaju one stikere (uvoznu deklaraciju) sto lice na akcize, pa skidaju foliju.

Edit: Mrzi me da guglam sad svaki high end fon od samsunga "naštinu" Evo tu fotka od n5 npr. Uostalom, imao sam uvek foliju.. Mislim da i na KP kad dileri profaju fonove sa zapada godinama to vec stavljaju u opis...

https://goo.gl/images/PNiX71

Da, na KP mahom pisu vakum pakovanje a nisu u foliji, oni misle kad nije otpakovana kutija da je vakum pakovanje.
Od operatera i u radnji do sada nikada nisam dobio pakovanje u foliji vec je tu samo onaj stiker. Tako je sa svim modelima osim iPhone.
Hteo sam samo da te ispravim da te neko pogresno ne razume, dakle ne mora pakovanje da bude u foliji da bi tel bio original. Tako je kod nas a Note 8 sada izgleda da je izuzetak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne znam za S8/+,ali na Note8 je stigao ovaj update za Bixby.

Screenshot_20170919-234510.jpg

stigao je svuda, to je update app, nevezano za model. ja sam preko adhell svakako pobio sve bixby servise i pre toga. inače preporuka za tu app, imaš adblocker na sistemskom nivou + disabler sistemskih aplikacija koje ne možeš redovno iz settingsa

Super,hvala. Napokon je pri kraju baterija [emoji1]

Screenshot_20170919-235904.jpg

Screenshot_20170919-235913.jpg

Sta si se vratio na ovu belu ogavnu temu? :whip:

Vrati onu crnu, da dodje do 8 sati SOT-a :D

Malo da se Danilo nervira kako je dobra baterija, koliko li je samo linkova ostavio :D

Šta ti je nova igračka, od 12:45h, 7 i kusur na telefonu [emoji23]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Pa vratio sam da je brze potrosim,izdrzala bi ona,nego ja ne mogu vise,hocu da ga stavim na punjac dok nisam zaspao [emoji14] [emoji16]

@Vojkane

Sta cu,danas je prvi dan,pa sam hteo bas da testiram kameru,bateriju i ostalo... Moram priznati da sam odusevljen.

Poslednja izmena:
Izdao si Apple :p

Ako,nije bez razloga!! P.s. jel su sredili notifikacije sad sa ios 11?

@Conquer evo i trećeg, najboljeg dela za kompatibilnost tj za one kojima treba ultra zaštita...

https://youtu.be/Tm-t3d6FFjo

Definitivno ću ovaj Monarch jednom morati da pazarim!!

@Proday
Danas sam u Bg-u nasao prodavnicu u kojoj imaju silikon-foliju koju laserom iseku tacno do ivica case-a,to je valjda jedino resenje. Odnecu da mi iseku i zalepe prema Alcantari i zavrsiti pricu sa tim. Ovako mozemo da gledamo u pasulj samo koji case podize neko staklo/foliju. [emoji16] Ako nekome treba preporuka,neka se javi na pm,da ne ispadne da ih reklamiram.

Ajde baš pa javi utiske. I gledaj da ti dole gde su oni "rogovi" iseku malo više pošto se isti najviše pomeraju.

Inače sam juče u telenoru opet jedno sat vr čačkao tel...sreća kiša bila pa nikog u radnji,kontam da bi me izbacili u suprotnom...zaboravio sam koliko je olovkica extra stvar; na n3, n4 pa i n5 sam je koristio poprilično!

Vrh Dno