Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Greota je staviti ovaj telefon u neku masku ...
A sa druge strane siguran sam da bi mi ispao bar 2 puta za godinu dana ma koliko pazio :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jeste greota,ali klizav je do bola. Ako ga vec stavljam u nesto,bar neka ima dobar grip i premium osecaj u ruci,a pritom ne unakazi telefon. Ovo mi deluje lepo

https://youtu.be/n7pGRmMDFvg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jeste greota,ali klizav je do bola. Ako ga vec stavljam u nesto,bar neka ima dobar grip i premium osecaj u ruci,a pritom ne unakazi telefon. Ovo mi deluje lepo

https://youtu.be/n7pGRmMDFvg

Rekoh ja alcantara odlična...samo se nekako izguli ako se mnogo arči, pisali ljudi i tome ;) I kad dodaš staklo oko 5000din u samsungu, pa ti posle reci kako nije 100e ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja ću samo pouch futrolu. Tako da fon nije zaštićen samo dok ga držim. A ako baš ispadne, neka ga.

Sent from SM-T825 Tab S3

Stigla i moja igracka,uzeo sam duos.

IMG_0770.JPG

Extra, očekujemo utiske.

Ja sad kontam da još nikad u životu nisam kupio telefon koji je bio u ovom "vakuum" pakovanju. :(

P.s. al će dexovima da pada cena!

Šta znači 2gb rama više za sakati tw... [emoji28]

Koliko se bolje pokazao note.

Extra, očekujemo utiske.

Ja sad kontam da još nikad u životu nisam kupio telefon koji je bio u ovom "vakuum" pakovanju. :(

P.s. al će dexovima da pada cena!

Ja prvi put vidim da se Samsung ovako pakuje

@joca89 note ubica :)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]9fL3pteKOUk[/YOUTUBE]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

MTS ga jos nema za biznis korisnike u ponudi, bas cudno

S8+ TT

@ICE jel si to definitivno rešio na šta prelaziš :d

Original telelfoni su uvek u vakum pakovanjima...

Dajte androbench rezultate da vidimo jel išta brža mem nego na s8(+)?!

Evo Dex 80e na kupujemprodajem...idemooo, živeli telefoni sa poklonima operatera :d
29ff792a4767504e993054a5b7f2c249.jpg

Original telelfoni su uvek u vakum pakovanjima...

Ovo apsolutno nije tacno osim ako ne mislis samo na Note 8, pricamo samo o Samsungu naravno. S8 ne dolazi u ovakvom pakovanju vec samo postoji nalepnica koja garantuje da kutija nije otvarana. Ista situacija je i sa prethodnim serijama bila.

Dajte androbench rezultate da vidimo jel išta brža mem nego na s8(+)?!

Evo Dex 80e na kupujemprodajem...idemooo, živeli telefoni sa poklonima operatera :d
29ff792a4767504e993054a5b7f2c249.jpg

Evo ga,to je to valjda:

Screenshot_20170918-220111.jpg

Bio sam do Samsung prodavnice,sela mu je Alcantara samo tako [emoji16] Ali neverovatno je da jos nisu dobili staklo i foliju. Inace,prvi utisci fenomenalni,od dizajna,displeja,kamere do performansi,telefon je munja!

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Softver? Kakav je u poređenju sa iOS-om? Kakav je generalno kada se poredi sa 7+?

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

To ti mogu reci za par dana,jos uvek se navikavam,podesavam sve,instaliram app... Za sada mi i baterija deluje super,stigao je sa nekih 90%,od 13h ga ne ispustam iz ruku,instalirao sam gomilu aplikacija,odradio je ko zna koliko apdejta,pa sam jos prebacio sve sa 7 plus preko smart switch-a. Jeste da je sve bilo preko wifi,ali ima oko 5 sati sot-a i sada je na 32%. Videcemo sutra kada ga upregnem napolju i na 4g,skoro sam tek ubacio karticu.

8b05fee1d9fe96963b246db2062798dd.jpg

ec23484dc411108683ffaba761b976aa.jpg

Poslednja izmena:
Opako izgleda u Alcantara. Na s8 nemam ovakav aod sa "zvezdama" gore(barem mene podseća na zvezde)... [emoji1]

Spreda mi taj kejs deluje kao Kajlova šubara :D

208d1830522f4920484052c6ebd46151.jpg

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Hahah,da znas da lici! Bas lepo lezi i super je osecaj u ruci,mnogo lepse izgleda uzivo,gotovo da uopste ne utice na dimenzije.

@joco
Jesu zvezde,menjaju boju,pa se posle nekog vremena ugase.

Poslednja izmena:
Mene brine malo zvučnik, kakav je? Hteo bih da pređem sa xiaomi redmi note 4x ali se dvoumim zbog toga... [emoji4]

Poslednja izmena:
kako bre, rekoše ovde da je baterija đubre...? da je 5h na wifi max...?
nego reci ti nama, kako se boriš sa napucanim bojama na ekranu :D
Borim se nekako,ipak sam ga ostavio na adaptive za sada,na ostalim mi je bela previse zuckasta,a na basic mi boje deluju malo isprane. Idealno bi mi bilo da su kalibrisane kao na iP,ali sta je tu je,navikavam se polako. Zvucnik je isto primetno losiji,toga sam bio svestan odmah,inace sam zadovoljan za sada,bas mocan uredjaj i jako lepo izgleda. Bice neke fotkice ovih dana,pa cu okaciti.

kako bre, rekoše ovde da je baterija đubre...? da je 5h na wifi max...?
nego reci ti nama, kako se boriš sa napucanim bojama na ekranu :D
Ma to su pričali samo oni genijalci @opusteno i @fkloznica..Sad se nešto ne javljaju, kada je jasno da je baterija ok. Od 5 SOT do 7..Zavisi kako se koristi.

Sent from SM-T825 Tab S3

Kriziram, javite ako ga nađete na stanju u nekoj Telenor prodavnici :)

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Vrh Dno