Rekoh ja alcantara odlična...samo se nekako izguli ako se mnogo arči, pisali ljudi i tomeJeste greota,ali klizav je do bola. Ako ga vec stavljam u nesto,bar neka ima dobar grip i premium osecaj u ruci,a pritom ne unakazi telefon. Ovo mi deluje lepo
https://youtu.be/n7pGRmMDFvg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja prvi put vidim da se Samsung ovako pakujeExtra, očekujemo utiske.
Ja sad kontam da još nikad u životu nisam kupio telefon koji je bio u ovom "vakuum" pakovanju.
P.s. al će dexovima da pada cena!
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Telenor nema u ponudi dual sim, skinuo je sa sajta taj modelDa li sva 3 operatera imaju samo Dual SIM modele?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Original telelfoni su uvek u vakum pakovanjima...
Ma jok, samo konstatujem [emoji16]@ICE jel si to definitivno rešio na šta prelaziš :d
Dajte androbench rezultate da vidimo jel išta brža mem nego na s8(+)?!
Evo Dex 80e na kupujemprodajem...idemooo, živeli telefoni sa poklonima operatera :d![]()
kako bre, rekoše ovde da je baterija đubre...? da je 5h na wifi max...?ali ima oko 5 sati sot-a i sada je na 32%.
Borim se nekako,ipak sam ga ostavio na adaptive za sada,na ostalim mi je bela previse zuckasta,a na basic mi boje deluju malo isprane. Idealno bi mi bilo da su kalibrisane kao na iP,ali sta je tu je,navikavam se polako. Zvucnik je isto primetno losiji,toga sam bio svestan odmah,inace sam zadovoljan za sada,bas mocan uredjaj i jako lepo izgleda. Bice neke fotkice ovih dana,pa cu okaciti.kako bre, rekoše ovde da je baterija đubre...? da je 5h na wifi max...?
nego reci ti nama, kako se boriš sa napucanim bojama na ekranu![]()
Ma to su pričali samo oni genijalci @opusteno i @fkloznica..Sad se nešto ne javljaju, kada je jasno da je baterija ok. Od 5 SOT do 7..Zavisi kako se koristi.kako bre, rekoše ovde da je baterija đubre...? da je 5h na wifi max...?
nego reci ti nama, kako se boriš sa napucanim bojama na ekranu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari