Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

LOS jel ima ugrađen call recording?

Ja sam i dalje na stock MIUI. :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Da, stock LOS dialer ima tu opciju.

3b3d01632ce27ce19fbcd0385d1bd69e.jpg

c7b0faa7bbe021e282b752f3c48a99b7.jpg

1d06192ffade9232262abae21f723d32.jpg

Sjajno. Probaću ga čim ugrabim priliku.

Vidim da miui stock isto ima record opciju. Ja sam azurirao Globe rom

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Ja sam radoznao koja je to legitimna potreba za snimanjem poziva? Kad je to sad kao tooooliko bitno.

narode, opet bi mi trebala pomoć.

danas sam kupio micro sd a-data 16gb hc, klasa 10 i neće fon da je očita. kad upalim mob dobijem poruku "san disk sd card corrupted" (a nije san disk, nego a-data) i upućuje me da formatiram karticu. tokom formata izbaci neki error i više je ne vidi. nekoliko puta sam probavao i svaki put iste poruke.

na laptopu preko adaptera kartica radi.

šta da činim?

Formatiraj karticu na laptopu pa pokušaj ponovo

Sent from mTalk

Pozdrav ljudi :) Planiram da kupim ovaj telefon, malo se dvoumim dal cekati note 5, a druga misao koja me muci je senzor kamere..dal stvarno pravi toliku razliku? Znate li gde ima da se kupi sa sony senzorom, moze i pvt :)

@GR-44 Pusti Kidencentu poruku,imao je on da biraš koji oćeš RN4 [emoji2]

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Jučer mi je došao mobitel. Dosta toga sam mogao i očekivati, ali nisam očekivao da kad pregledavam snimljene slike, double-tapom ju povećam do kraja, i sad tako povećanu kad ju scrollam, odnosno šetam se po njoj, na pola sekunde bude mutan taj novi dio slike prije nego li se razbistri ????? To mi se nikada nije dešavalo na Redmi 3 Pro. Da li će neki ROM to riješiti, ili je ova full HD rezolucija zahtjevna za taj SD 625 procesor pitanje je.... ROM mi je 8.2.10.0 Je li se vama isto dešava ? Ne vjerujem da je to zbog nekog podešavanja.

Pozdrav ljudi :) Planiram da kupim ovaj telefon, malo se dvoumim dal cekati note 5, a druga misao koja me muci je senzor kamere..dal stvarno pravi toliku razliku? Znate li gde ima da se kupi sa sony senzorom, moze i pvt :)

LINK Ovdje na youtube je komentar gdje lik kaže da je Omnivision senzor nešto bolji od samsungovog, Saša Jovanović među komentarima, potraži. LINK on daje ovaj link na neki poljski forum sa primjerima slika sva 3 senzora. Prva dva reda sony, druga dva samsung i treća dva omnivision. Koliko se da skužiti iz poljskih podataka u pitanju je global rom sa default kamera aplikacijom. Očito je, a i komentari spominju veću maglovitost kod samsung slika, nego kod omnivisiona.

Sony možeš zaboraviti, više ga ne daju, ja sam dobio samsung senzore, koji su izgleda najlošiji. Čini se da razlika i nije tako mala, možda se nekim postavkama može malo poboljšati ove slabije senzore, ne znam....

Poslednja izmena:
Jučer mi je došao mobitel. Dosta toga sam mogao i očekivati, ali nisam očekivao da kad pregledavam snimljene slike, double-tapom ju povećam do kraja, i sad tako povećanu kad ju scrollam, odnosno šetam se po njoj, na pola sekunde bude mutan taj novi dio slike prije nego li se razbistri ????? To mi se nikada nije dešavalo na Redmi 3 Pro. Da li će neki ROM to riješiti, ili je ova full HD rezolucija zahtjevna za taj SD 625 procesor pitanje je.... ROM mi je 8.2.10.0 Je li se vama isto dešava ? Ne vjerujem da je to zbog nekog podešavanja.
Ako je redmi 4, to ti je poslednja, ako je redmi note 4x, 8.5.4 cini mi se poslednja. Ako zelis mozes probati custom rom Globe rom koji je u sustini isti kao Miui malo doradjen. Imas sve sto stock Miui ima plus malo vise. Root i twrp se podrazumevaju, i otključan bootloader

Probaj drugu galeriju da stavis, ja sam navikao na Asus koja moze i do 400% da uveca fotografiju i ima jos neke zanimljive stvarcice. Probaj...

Sent from my Redmi Note 4X

Nema veze, trebala bi da radi

probao sam i disk check u windowsu još sinoć, nikakve greške nisu nađene na kartici.

jutros probao od kolege s posla kingston micro sd, isto 16gb klasa 10 HC i radi bez problema. znači problem je do kartice, ili redmi note 4x ima neki pik na a-data.

koji mi đavo bi da uzimam a-data, pored proverenih san disk i kingston memorija, s kojima nikad nisam imao problema :wall:

i meni se to dešava, a nije mi se dešavalo niti na jednom fonu koji sam imao u zadnjih par godina.

Poslednja izmena:
To je do galerije app. Probajte Darkroom-Premium-7.0.0.
Za kamera senzore, sva tri su očajna.

Poslednja izmena:
По овој цени нећеш купити МиА1

Xiaomi se bas potrudio da oteza otključavanje bootloadera. Te prijavi se u podešavanjima(network error dobijam), restartujem fon, ono proradi. Onda idi prijavi se na sajt, dobijem IP gresku. Pa onda traži kineski proksi sa ocajnim serverima. Onda dobijem sms limit gresku. Uzas. Potpuno bespotrebno.

Vec ga nude po toj ceni, verujem da ce za neko vreme da ide jos dole.

Xiaomi se bas potrudio da oteza otključavanje bootloadera. Te prijavi se u podešavanjima(network error dobijam), restartujem fon, ono proradi. Onda idi prijavi se na sajt, dobijem IP gresku. Pa onda traži kineski proksi sa ocajnim serverima. Onda dobijem sms limit gresku. Uzas. Potpuno bespotrebno.

Kod mene proslo sve glatko, sms, zaht3v, 72 sata nakon toga spojio na Pc, i otkljucao

Vrh Dno