Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Da,samo što nema uživo ,nego moraš minut dva unazad pa kreće slika.

Ccc pa ko će to tako da gleda? Stream već kasni bar 30s, još da ga vratiš još minut-dva :D :D I onda kao gledaš košarku...

Što bi gledao preko eon-a ako imaš alternativu? U suprotnom, bolje išta nego ništa...

Nije baš 100% tačno.
Imam D3i i radi mi android smart tv app.Fora je što javlja da ne može uživo da se glada,pa je potrebno samo par minuta ići natrag i onda radi.
Upravo poredim D3go Rts2 košarku, u odnosu na to isto na klasičnoj Eon app.Na D3go je primetno bolja slika.
EON androd TV app ima u podesavanjima strim do 7 mega,klasičan android Eon do 4 mega.
Klasičan android Eon je osakaćen za gledanje na android boksovima ,odnosno stavili su mu namenu samo za tablet i telefon,dok je Eon TV app namenjena i za android boksove.Sve u svemu D3go je što se tiče upotrebe na android boksovima bolje rešenje.Bolja slika, rade SK kanali,lan veza i bolji pregled grupne liste za gledaj propušteno.Ja se vraćam na D3go ,dok ga ne ukinu.
Ja imam Trio Gold extra paket i opet ne mogu uživo da gledam kanale... Cimao sam ih na fb i sbb forum ali nikako da reše problem

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Onda je live samo za Premium xD

@nuk: Pa koristio bih Phone/Tablet verziju Android aplikacije na "box"-u. Od 2 zla birao prihvatljivije. Bolje lošiji interfejs a klikneš i gledaš nego boljj interfejs a premotavaj u nazad non stop...

Ako instaliras android smart tv apk eon umesto google play eona na tv box treba ti aktivacioni kod i aktivirani neki gold paket, pa tek onda ako prodje instalacija mozes uzivati u npr.7Mbit SportKlub streama.

JE30 ih patak, EON lepo radio u operi od starta pa do jutros, sada ne radi na svim kanalima crn ekran .

Obrisao cockies i EON proradilo u opera browseru ali sada opet jedan uređaj više ...... ne znam kako će to funkcionisati
ako svaka 3 - 4 dana menjamo uređaje. :smash:

Ako instaliras android smart tv apk eon umesto google play eona na tv box treba ti aktivacioni kod i aktivirani neki gold paket, pa tek onda ako prodje instalacija mozes uzivati u npr.7Mbit SportKlub streama.
Tako je, taj momenat sam prevideo. Uglavnom probao, instalira se i radi do aktivacionog koda. Nazad na phone verziju...

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Koristim D3i ;) Tu iz ko zna kog razloga može da se aktivira Smart TV Android app. Testirao sam na istom Android telefonu na kojem je već phone verzija (pošto me mrzi da "Android box" vraćam sa LibreELEC nazad na Android).

Imam D3i,instalirao tv app na android boksu,dobio kod,ubacio kod u moj sbb i sve gotovo za minut.

Poslednja izmena:
Zar nije bilo reci da sbb i dalje ima exkluzivne kanale koji ne mogu da se gledaju van sbb-ove mreze? Kako ja onda mogu SK da gledam najnormalnije preko wifi?

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока

Mislim da ovo nisi trebao da napišeš ovde.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Ljudi, hajde sada ozbiljno povedite malo računa šta pišete. Znamo svi da oni čitaju i ovo.

Ajmo mod delete zadnja četiri posta, vikend je nisu pročitali.

Meni recimo na EON-u ide slika jedno 15 s pre nego na d3i tj ima manje kasnjenja.

Ne moramo mi to da im pričamo.

Jel moze meni neko da aktivira taj start tv preko koda.

Kod mene na android tv boxu se vidi samo pocetni ekran eona i rade kanali odatle, a dalje kad se krecem po meniju sve belo, ne mogu pristupiti opcijama kanali, video klub, moji sadrzaji ni podesavanja. Sta bi to moglo biti?

Da li EON može da radi na PC-u koji nema admin prava? Zna li neko?
Pitam zbog posla jer mi u firmi ne radi a kod kuće šljaka. Ovi u KC ne znaju.
Vidim da neko pominje javu. Da li mora da bude zadnja verzija jave za PC?
Pogledajte prilog 236027
Evo ovo mi izađe i kad ukucam podatke ništa se ne dešava. Ne mogu ni jezik da podesim.

Promeni browser. Verovatno koristiš Firefox, probaj sa Chrome...

EON TV vuče strim do 7 mega,EON običan apk vučeo do 4 mega.Proverio sam net potrošnju u realnom vremenu.
Ako nije tajna neka jave ovi što im radi SK van sbb-a,kod mene ne radi.Ako je tajna može i na PM,osim ako misle na Ikomov ili neki drugi pod SBB net.
Definitivno je EON TV najbolja varijanta za android boks,bar za one koji imaju android tv google okruženje i ako SBB reši tu kerefeku sa strimom uživo.

Poslednja izmena:
Cekajte ljudi, vi to ozbiljno? Ko da sam napisao ne znam ni ja sta? Kazete da SBB prati ovu temu, pa onda mozete za svaki treci post da kazete ono sto ste meni (i onda ova tema gubi smisao), medjutim izgleda da sam samo ja dobio 'po usima' da pazim sta pisem, da zadrzim za sebe, itd!

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока

Ima li iko ko je imao "crni ekaran" na PC (ako je stream bio forbidden) da mu je resen problem? Jos ako mu uz to radi android, tu smo negde.

Za ljude kojima ne rade na boxu Fox i NatGeo. Ipak imate su na sistemu. Svi cekeri ce pokazati da nije rootovan, ali uradite proveru i naci ce bar su. Proverit ei bootloader open status. Evo ja tri godine imam taj box nikad nista nisam dirao, xbmxc/kodi na njemu samo (i D3go onako tek) sinoc pogledao kad ono su i busybox u system/bin[xbin]. Ako resim, mozda cak i prostim brisanjem fajlova, pisem. Supersu kaze, su occupied (obicno za to treba sideload za koji ne znam radi li kod mene).

Bezbednosne provere za EON na iOS i Android uređajima

Provera bezbednosnih pravila na Android i iOS uređajima se vrši na kanalima radi zaštite prava, a na zahtev vlasnika programskih sadržaja.

Bezbednosna pravila podrazumevaju:

Proveru da li je Android uređaj root-ovan, odnosno da li je iOS uređaj jailbreak-ovan
Proveru da li je na uređaju instaliran nezvanični framework (Cydia, Xposed...)
Proveru da li je uređaj podešen da radi debug
Proveru da li je na uređaju instalirana aplikacija koja vrši debug radne memorije, proveru integriteta fajlova koje koristi ista
U slučajevima kada uređaj ne prođe bezbednosnu proveru, na kanalu će biti prikazana sledeća poruka: Reprodukcija odabranog sadržaja nije moguća zbog bezbednosnih pravila

Promeni browser. Verovatno koristiš Firefox, probaj sa Chrome...

Nije do toga. Sa Google-om sam i probao. Kući radi ali na poslu ne. U međuvremenu sam proverio i nema veza sa javom ni sa admin pravima. Nešto treće je u pitanju.
Možda je računar drugačije podešen a ja ne znam šta je. Možda i kad bih znao ne bih mogao to da promenim. Moguće i da firma nešto blokira...videćemo...

ima li jos nekom da EON radi 1dan a sledeci nece samo crno? Preko Opere ga koristim,probao i chrome

Bezbednosne provere za EON na iOS i Android uređajima

Provera bezbednosnih pravila na Android i iOS uređajima se vrši na kanalima radi zaštite prava, a na zahtev vlasnika programskih sadržaja.

Bezbednosna pravila podrazumevaju:

Proveru da li je Android uređaj root-ovan, odnosno da li je iOS uređaj jailbreak-ovan
Proveru da li je na uređaju instaliran nezvanični framework (Cydia, Xposed...)
Proveru da li je uređaj podešen da radi debug
Proveru da li je na uređaju instalirana aplikacija koja vrši debug radne memorije, proveru integriteta fajlova koje koristi ista
U slučajevima kada uređaj ne prođe bezbednosnu proveru, na kanalu će biti prikazana sledeća poruka: Reprodukcija odabranog sadržaja nije moguća zbog bezbednosnih pravila
Sreća pa je root moguće sakriti.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Vrh Dno