Ja imam Trio Gold extra paket i opet ne mogu uživo da gledam kanale... Cimao sam ih na fb i sbb forum ali nikako da reše problemNije baš 100% tačno.
Imam D3i i radi mi android smart tv app.Fora je što javlja da ne može uživo da se glada,pa je potrebno samo par minuta ići natrag i onda radi.
Upravo poredim D3go Rts2 košarku, u odnosu na to isto na klasičnoj Eon app.Na D3go je primetno bolja slika.
EON androd TV app ima u podesavanjima strim do 7 mega,klasičan android Eon do 4 mega.
Klasičan android Eon je osakaćen za gledanje na android boksovima ,odnosno stavili su mu namenu samo za tablet i telefon,dok je Eon TV app namenjena i za android boksove.Sve u svemu D3go je što se tiče upotrebe na android boksovima bolje rešenje.Bolja slika, rade SK kanali,lan veza i bolji pregled grupne liste za gledaj propušteno.Ja se vraćam na D3go ,dok ga ne ukinu.
JE30 ih patak, EON lepo radio u operi od starta pa do jutros, sada ne radi na svim kanalima crn ekran .
Tako je, taj momenat sam prevideo. Uglavnom probao, instalira se i radi do aktivacionog koda. Nazad na phone verziju...Ako instaliras android smart tv apk eon umesto google play eona na tv box treba ti aktivacioni kod i aktivirani neki gold paket, pa tek onda ako prodje instalacija mozes uzivati u npr.7Mbit SportKlub streama.
Ako instaliras android smart tv apk eon umesto google play eona na tv box treba ti aktivacioni kod i aktivirani neki gold paket, pa tek onda ako prodje instalacija mozes uzivati u npr.7Mbit SportKlub streama.
Mislim da ovo nisi trebao da napišeš ovde.
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Ljudi, hajde sada ozbiljno povedite malo računa šta pišete. Znamo svi da oni čitaju i ovo.
Koliko čitam,nisu ništa napisli kako i na čemu radi,ili sam nešto propustio?Ajmo mod delete zadnja četiri posta, vikend je nisu pročitali.
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Da li EON može da radi na PC-u koji nema admin prava? Zna li neko?
Pitam zbog posla jer mi u firmi ne radi a kod kuće šljaka. Ovi u KC ne znaju.
Vidim da neko pominje javu. Da li mora da bude zadnja verzija jave za PC?
Pogledajte prilog 236027
Evo ovo mi izađe i kad ukucam podatke ništa se ne dešava. Ne mogu ni jezik da podesim.
Promeni browser. Verovatno koristiš Firefox, probaj sa Chrome...
Sreća pa je root moguće sakriti.Bezbednosne provere za EON na iOS i Android uređajima
Provera bezbednosnih pravila na Android i iOS uređajima se vrši na kanalima radi zaštite prava, a na zahtev vlasnika programskih sadržaja.
Bezbednosna pravila podrazumevaju:
Proveru da li je Android uređaj root-ovan, odnosno da li je iOS uređaj jailbreak-ovan
Proveru da li je na uređaju instaliran nezvanični framework (Cydia, Xposed...)
Proveru da li je uređaj podešen da radi debug
Proveru da li je na uređaju instalirana aplikacija koja vrši debug radne memorije, proveru integriteta fajlova koje koristi ista
U slučajevima kada uređaj ne prođe bezbednosnu proveru, na kanalu će biti prikazana sledeća poruka: Reprodukcija odabranog sadržaja nije moguća zbog bezbednosnih pravila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari