Čuj 16 licni. Ja sam uhvatio "majstora" na delu kako stavlja EKSER u kućište osigurača!Tako treba ali znam da se stavljalo na 2.5mm2 16A ili 20A. Svakako da je 16A sigurnija varijanta.
Ako su mu 2.5mm2 nije frka, sljakace mu sve i nece imati problema. Ako mu je neko nekim slucajem stavio 20A na 1.5mm2 eto pozara u najavi :d
Gledao sam "majstore" koji kuci rese problem iskakanja osiguraca tako sto stave 16 licni u osigurac. Ljudi moji kabl na plafonjeri izgoreo metar u plafonu, pola instalacija nagorelo. Ne stoji taj osigurac dzaba tu.
Cimo, idi kupi par metara kabla i videces odmah debljinu, uporedices sa svojim.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Nek ti je sa srecom , lepo to izgleda .. Jel imas merace potrosnje , da to malo propratis i podelis sa nama![]()
Da, bitna ti je debljina samog bakra.to mi je bitna debljina zice kada je ogulim,mislim bez izolacije?
Ima boljih , no ako ti treba za klimu ovaj je sasvim dovoljan .. Doci ce momenat kad ga vise neces ni gledati tj interesovace te samo sta je spicila na kraju meseca ...
Pre merenja kljunastim merilom isključiti struju.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari