FP tacnost je bas losa, retko kad iz prve mi otkjuca za razliku od 6s+ sa kog sam presao.Ma koji ugovor. 530e u kešu , nov neotvaran prvi put upaljen od strane mene.
Valjda će me držati 6,7 meseci , videćemo.
I dalje sam u neverici koliko je fp senzor loš :/
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
kad setapujes senzor otiska prsta, onda napravis sve pozicije, pa i te pozicije delimicnog postavljanja papilarnih linija na senzor tj samo deo prsta. Onda prepoznaje. Barem sam ja tako.Nisam imao problem na S8+.Sake su mi jako velike, pa sam dohvatao senzor bez nekog peoblema.Mada , jeste glupo resenje pozicije senzora.Ma loš je iz prostog razloga zato što mora tačno centralni deo prsta da se stavi na njega , ako se stavi npr levi deo prsta što je i normalno zbog njegovog položaja nema teorije da ga otključa. Tu je glupi Samsung kriv ali *** .. ljudi iz koreje
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Uhuhuh bas mi drago sto je loznica uzeo s8, konacno malo poredjenja.Tako sam i uradio ali džaba .. plus sam 3 puta stavljao isti prst .
Elem ima još jedna mana , Kinez od 140e i to Xiaomi see lepše čuje u toku razgovora od ove s8![]()
Elem ima još jedna mana , Kinez od 140e i to Xiaomi see lepše čuje u toku razgovora od ove s8![]()
Što je najgore stock rn4 na miui beta 9. Zvuk osetno kvalitetniji i čistiji . Sada možda je to od modela do modela ..Wtf? Modovan Xiaomi ili na fabrici?
Tu nesto nije u redu. S8 ima vrhunski zvuk, osetno bolji nego na S7.Tako sam i uradio ali džaba .. plus sam 3 puta stavljao isti prst .
Pogledaj kakva ti je siva u tapatalku (najbolje se vide anomalije prilikom ulaska u temu jer je drugacija nijansa).Jok .. displej je brutalno dobar.. plus je siva iz chroma kada se ugase svi tabovi prava siva , skoro ne videh to na amoledu. Možda zato što mu je datum proizvodnje 7dmi avgust, ne znam
Tako sam i uradio ali džaba .. plus sam 3 puta stavljao isti prst .
+1 tako je... Jedino što je obavezno je da se pokrije ceo senzor pri otključavanju, nije bitno kojim delom, evo baš sad dok čitam sam probao da otključam bočnim delom prsta i naravno prolazi, samo treba sve lepo skeniratikad setapujes senzor otiska prsta, onda napravis sve pozicije, pa i te pozicije delimicnog postavljanja papilarnih linija na senzor tj samo deo prsta. Onda prepoznaje. Barem sam ja tako.Nisam imao problem na S8+.Sake su mi jako velike, pa sam dohvatao senzor bez nekog peoblema.Mada , jeste glupo resenje pozicije senzora.
Sent from SM-T825 Tab S3
pa ili je pokvaren senzor ili ne radi nesto kako treba.*** ucite coveka kako da setapuje otisak kao da ima prvi telefon sa otiskom
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari