Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možda uredjaj na kome gleda ne može da mu pusti titlove.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Očigledno drugačije gledamo TP, meni je The Return odličan, prešišao je očekivanja.

Vredi pročitati i The Secret History of Twin Peaks. The Return je više nastavak na Fire Walk With Me i gore pomenutu knjigu.
Bio je i meni odličan do one mindfuck epizode (8 ili 9) posle toga već 4 epizode se mučim da odgledam. Tih 8 epizoda sam pogledao a da nisam trepnuo a ovo sad razvlači (barem do 14 epizode do koje sam stigao)

Beyond Genius Lies Insanity

Mogao si da vidiš koliko serija ne valja? Bravo. I ja bih rekao da nema gore, naročito u poređenju sa knjigama... Wait, ali ja bih ovo drugo i mogao da kažem jer sam čitao knjige i mogu da donesem direktan i konktetan zaključak a ne da baziram zaključak na nečijem tuđem mišljenju.

Ja bih pre rekao da nisi mogao da dođeš na forum da izneseš svoje lično mišljenje bez da dobiješ potvrdu od Prestona da je to baš tako, s obzirom da ti postovi o seriji vrve od "Preston ovo, Preston ono... "?

Ali ako veruješ da to što Preston kaže ima istu težinu kao kada oblikuješ sopstveno mišljenje na osnovu pročitanog, good for you...

Koji si ti meni svetski mega car, ali ozbiljno :)

Sezona 8 stiže nam novembra 2018. godine. Cheers.
1454bfd9991884bba58f68414a5bc5d1.jpg

Poslednja izmena:
Stavi spoiler. ;)

Rekoh ja, kakve crne 2 godine pauze :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Počeo sa Black Mirror.

Mogli bi malo da prestanete o GoT-u jer smo pogledali, rekli šta mislimo i sad jedino što radite je prepirete se.

What? Twin Peaks je kulminacija celokupnog Lynchovog rada, izmešao je sve svoje radove u trećoj sezoni. Odlična priča, simbolika, mrak, kao i karakteristični Lynch dijalozi i humor.

Dobro je, nisam jedini koji je to primetio ;) Ali treba baratati sa celim njegovim opusom da bi se setili gde ste nešto već videli.

Počeo sa Black Mirror.
.

Kad čitam u brzini, ja mislio počela 4. sezona :D Serija je odlična, savremeni Twilight Zone.

Poslednja izmena:
Da nije neko nasao prevode za Rick & Morty, za zadnje tri epizode koje su izasle ?

Da nije neko nasao prevode za Rick & Morty, za zadnje tri epizode koje su izasle ?
Imaš na popcorn bar engleski, srpski sam odustao i ranije da tražim.
Odlična je ova čini mi se epizoda 3 nove sezone, kad se Rick use*e od alkohola i spremi zamke super herojima. [emoji23]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Narcosi ova treca sezona bas bas mlaka. "Business as usual" tj vec vidjeno i vise deluje kao neka filler sezona. Likovi neubedljivi, desavanja onako po sablonu. Pacho mozda i najinteresantniji lik ali naravno LGBT je morao da se gurne u prvi plan odmah na pocetku...

Ako bude bilo i 4. sezone verujem da ce tek da srozaju seriju.

Mogao si da vidiš koliko serija ne valja? Bravo. I ja bih rekao da nema gore, naročito u poređenju sa knjigama... Wait, ali ja bih ovo drugo i mogao da kažem jer sam čitao knjige i mogu da donesem direktan i konktetan zaključak a ne da baziram zaključak na nečijem tuđem mišljenju.

Ja bih pre rekao da nisi mogao da dođeš na forum da izneseš svoje lično mišljenje bez da dobiješ potvrdu od Prestona da je to baš tako, s obzirom da ti postovi o seriji vrve od "Preston ovo, Preston ono... "?

Ali ako veruješ da to što Preston kaže ima istu težinu kao kada oblikuješ sopstveno mišljenje na osnovu pročitanog, good for you...

Moje misljenje da nijedna knjiga nije vredna serije, ekranizacije, filma, predstave ili bilo cega vizuelnog. Nijedna knjiga nije ni dno dna naspram vizuelizacije.
Da zelim 2000 reci za obasjnavanje jedne sitnice, uzeo bih recnik :)
Hocu pricu, ne zelim da zamisljam nesto, da trosim vid na citanje, ili jos vise vremena na audiobook.

Sve ovo sto pricate o knjigama je subjektivno - ovaj gore pogled je objektivan :p

Dok čitaš ti vizuelizuješ u glavi sliku. Taman posla kad bi sve to bila prazna priča.

Ok. Ali retko je ta 'slika' koju snime bolja od one koju si zamislio dok čitaš.

Da, bas zato i nije dobro, meni misli odu previse daleko vrlo lako, i napravim skroz novu pricu :) Ovako je lakse :)

Zamisljam dovoljno drugih stvari, novo je doba. Imalo je to mozda smisla u 18/19. veku, kada si imao vremena na pretek (ako si umeo citati, imao si). Ajmo malo napredak - bolje vizualizacije, a ne citanje :)

Na stranu što uglavnom najbolje izbace jer je preskupo i preteško da se snimi.

Recimo netflix uhd ima 4 ekrana tj mogu 4 osobe da dele mesečnu pretplatu i svako da koristi po jedan ekran. Mada ja svoj uhd nalog podelio na 2 i opet izadje sića mesečno.

Znaci da mozes da delis sa nekim, ne znaci da moras.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Svi na isti nalog se uloguju ( isti mail i pass ) . A pošto NF ne prati ip adrese zbog mobilnosti usluge, laganica. Jedan napravi nalog i uplaćuje mesečnu pretplatu sve regularno. Ostali uplaćuju njemu njihov deo po dogovoru da li mesečno, kvartalno, godišnje itd. Svi koriste usluge ali da ispostuju dogovor tipa svako po jedan aktivan ekran istovremeno i nema menjanja passa i sličnih malverzacija. Takve stvari se rade sa dobrih drugovima, rodbinom i sl.

A jel obavezno da mu placam ili moze da mi da besplatno i da li ako mi on dozvoli, mogu da menjam pass, te da li onda moramo svi da se okupimo i odlucimo o novom passu, kao i da li se odluka vecinski donosi i sta ako je 2/2?
Sta je sa ovom konverzacijom ljudi...

Imas jedan nalog koji moze da se koristi na 4 uredjaja, da li ces ti da ga koristis na jednom uredjaju ili u svim svojim sobama, da li ces da ga iznajmljujes drugima ili da ga das drugaru, ocu, tastu, svalerci ili nekom Pakistancu, na tebi je izbor.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Poslednja izmena:
Odgledao prve 2 epizode Inhumansa u imax-u. Mlako za sada, tj samo je uvod u pricu ali i trailer mi ne deluje obecavajuce. Ali opet s druge strane i pocetak Agents of Shield je bio jako los prvu polovinu prve sezone i onda je poceo da kida.
Nadam se crossoveru sa AoS

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

Poceo black mirror, znam da ovde vlada hipi za serijom, pogledao ja nekoliko epizoda i pitam ortaka, jeli, jel se tebi stvarno toliko svidja serija? Kaze da, da, jedna od najboljih koje je gledao :zgran:
Osmorazredni glumci i kako mali Perica zamislja negativan uticaj napretka tehnologije na nase zivote scenario.
Mogu da razumem da se nekome svidja ali da je neka top serija i nije. Meni ne lezi, 4/10.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno