Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Kako može SBB da bude content provider za SK? Može samo obrnuto.
 
htedoh reci da imaju istog vlasnika valjda?
 
Za filmove je i 3 mbita dosta, sport bi valjalo da ima minimum 6 mbita... HD kanali, naravno :)

Sent from my P8Lite using Tapatalk
 
Tele2 aplikacija, isti engine kao d3go, je za određene uređaje limitirala protok na 8-9mbit-a. Znači i d3go je mogao to odavno, samo zavisi od emitera.
 
Poslednja izmena:
ne zavisi od emitera nego do provajdera, mislim da ne postoji emiter na svetu koji bi voleo da ima manji bit rate, sem mozda SOS kanala :d
 
htedoh reci da imaju istog vlasnika valjda?

United Group je americka firma u svom vlasnistvu na nasim prostorima ima sledece: SBB, Total TV, United Media, Sport Klub, N1, GRAND, Ultra, Cinemania, Fight Channel, IDJ TV, IDJ Digital i jos par kanala

A SBB je kupio IKOM i Beogrid
 
Poslednja izmena:
meni se cini da je taj OTT generalno jako losa stvar, da ne kazem zlo, bez obzira ko ga nudi.
 
ott je na lošem glasu zbog gomile pilićara koji prodaju piratske streamove, a d3i radi bez greške, sve dok ima dovoljno internet protoka, naravno...

Sent from my P8Lite using Tapatalk
 
United Group je americka firma u svom vlasnistvu na nasim prostorima ima sledece: SBB, Total TV, United Media, Sport Klub, N1, GRAND, Ultra, Cinemania, Fight Channel, IDJ TV, IDJ Digital i jos par kanala

A SBB je kupio IKOM i Beogrid

A United Grupu je kupio KKR investicioni fond.
 
Da li se nekome pojavila aplikacija (i pod kojim imenom) na LG Smart TV-u?
 
^^ Da dopunim pitanje..
Za koje verzije WebOS-a će se pojaviti aplikacija: za 1.4, 2.0, 3.0?
Da li mora da se odabere Srbija kao lokacija da bi se aplikacija pojavila na listi?
 
DVB-C tehnologija ima puno prednosti u odnosu na OTT, sumnjam da će se menjati bilo šta, za SBB je OTT uvek bio VAS (value-added servis), stvar koja treba da uveća vrednost osnovne SBB ponude.

Sent from my P8Lite using Tapatalk
 
Čudno niko ne pominje Sony TV, a odavno ima android platformu i sve odavno lepo radi (dosta brže i stabilnije nego androidi drugih proizvođača). A ako nema nešto na svom play store-u, može na njega da se instalira apk bez problema. Imam kući model W755, pa mi je od tada Sony jako interesantan, više i od Samsung-a i Lg-a.
 
Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da sutra, 5. septembra, lansiramo TV platformu najnovije generacije - EON, koji zamenjuje D3GO. D3GO servis od sutra se gasi. EON, kao spoj inovativnog dizajna i najvećeg broja unapređenih funkcija do sada, biće vam dostupan uz samo nekoliko jednostavnih koraka, nakon čega ćete u potpunosti uživati u omiljenim TV i video sadržajima.

EON-u se na bilo kom mobilnom uređaju ili računaru pristupa uz Moj SBB korisničko ime i lozinku. EON aplikacija će biti postavljena na svim store-ovima tokom dana, 5.9.

Apple iOS uređaji (mobilni, tablet)

EON aplikacija dostupna je na Apple Store-u. Korisnici iOS-a koji imaju uključeno automatsko ažuriranje odmah će biti prebačeni na EON, čija će ikonica zameniti postojeću D3GO.

Android uređaji (mobilni, tablet)

D3GO korisnici na Androidu u samo par koraka pristupiće EON-u. Na Play store-u biće postavljena EON aplikacija koja će nakon preuzimanja odmah omogućiti novo i uzbudljivo EON iskustvo.

Desktop/laptop računari

Na računarima, preko svih pretraživača i bez dodatnih softvera (plug-inova), EON će od 5.9. biti na adresi www.eon.tv.

Smart TV

Korisnicima Extra i Premium paketa EON je dostupan i na smart televizorima, modelima Sony i Samsung 2017. Treba da pristupe store-ovima televizora i instaliraju EON smart aplikaciju. Nakon instalacije, pojaviće se aktivacioni kod koji je potrebno da aktiviraju putem Moj SBB portala u sekciji EON.

Tokom sledeće godine pojaviće se i digitalni prijemnik pomoću koga će EON biti dostupan i na svim ostalim televizorima. Nova EON platforma će vaše iskustvo gledanja televizije učiniti nezaboravnim. Više pročitajte ovde.

Dobrodošli u EON - najbolji način da gledaš vrhunski TV sadržaj!

Izvor: SBB

Poz
 
I meni stize,i malo me uplasi sto se lg smart tv nigde ne pominje..
 
Znači moša, džaba smo se radovali njihovim lupetanjima za "sve smart televizore", plus jajarenje sa Extra i Premium paketima...užas. pa još modeli 2017.:mad::vomit:
 
Poslednja izmena:
Korisnicima Extra i Premium paketa EON je dostupan i na smart televizorima, modelima Sony i Samsung 2017. Treba da pristupe store-ovima televizora i instaliraju EON smart aplikaciju.

Koliko korisnika ima mogućnost u Srbiji da ovo sutra pogleda na tv-u ? :D
 
ma moći će dosta ljudi, jer su lupili za modele iz 2017. A to znam jer Sony televizori imaju android još od 2015. i modeli iz 2017. imaju samo noviju verziju androida, ništa više. Verujem da je slična situacija i za Samsung.
 
Kao što kaže extremeCo, Samsung iz 2015. i Samsung iz 2017. ima istu verziju Tizena i ne vidim zbog čega bi aplikacija na jednom radila a na drugom ne. Sve mi se čini da kao po običaju lupaju.
 
Dobro je da radi iz svih pretraživača na računarima, zadnji put sam pop.zdeo dok sam našao verziju ff koja pušta program.

Sent from my TCL S 720 using Tapatalk
 
Nazad
Vrh Dno