Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Ko jos koristi telefon za ono sto je namenjen...Ovo je bre ozbiljna igracka... ;) Ja po ceo dan flešujem, root-ujem, modujem, patch-ujem, portujem.... Ko jednom proba...nema nazad :D

Sent from my Redmi Note 4X

Hoce li biti nesto novo iz Kidencetove kuhinje ;)

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Moze li se rootovato tel bez twrp? Jer mi se obrisao...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pa flesuj ga caskom kad ti je vec otkljucan bootloader.
Koliko ja znam nije moguce rutovati bez twrp.

Odakle skidate bese developer romove? Malo sam ispao iz price za xiaomi secam se da je na eu.miui forumu bilo zasebih threadova tipa svake nedelje po jedan o developer romu i u svakoj temi poseban link za svaki telefon...sad to ne mogu da nadjem nigde

Edit; nadjoj..eu.xiaomi...
Sent from my Le X820 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Naleteh na ovo na Aliju. Da li je tacno? Imam global verziju.
1e9656f6a22f5eb6ee6c87b70ffb1122.jpg

Poslednja izmena:
Mislim da je receno mnogo puta.
Redmi Note 4X (snapdragon) i Redmi Note 4 Global Version su dva ista telefona u svakom smislu (spolja, iznutra), sa tom razlikom da Redmi Note 4 global version ima podrsku za LTE800, dok Redmi Note 4x (snapdragon) to nema.

Redmi Note 4X Snapdragon dolazi fabricki sa kineskom verzijom softvera, a svakako da podrzava i globalni softver - u Srbiji ce svaki normalan prodavac Xiaomi-ja isporuciti isti sa globalnim softverom.

Redmi Note 4 Global Version dolazi fabricki sa globalnim softverom.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Hvala na detaljnom odgovoru.

Ali... Moje pitanje je upuceno uz razloga porucivanja opreme (cim je screenshot sa Alija), obzirom da mi je stigao case kome rupe ne pasuju u odnosu na aparat a porucen naravno za Redmi note 4. Do sada kod prodavaca ne videh opciju "Redmi note 4 global" vec samo "Redmi note 4" a to na global očigledno ne paše. Dakle, ako neko zna iz iskustva, da li porucivati za global verziju kao da je u pitanju Note 4x?

Verujem da ce i drugim clanovima informacija biti od koristi.

Moj je RN4 Globaj, a porucio sam za RN4X i sve je kako treba tako da slobodno porucuj.

^ [emoji106] [emoji106] Hvala ti.

Ali... Moje pitanje je upuceno uz razloga porucivanja opreme (cim je screenshot sa Alija), obzirom da mi je stigao case kome rupe ne pasuju u odnosu na aparat a porucen naravno za Redmi note 4. Do sada kod prodavaca ne videh opciju "Redmi note 4 global" vec samo "Redmi note 4" a to na global očigledno ne paše. Dakle, ako neko zna iz iskustva, da li porucivati za global verziju kao da je u pitanju Note 4x?

Hajde jos koja rec o spoljasnosti...

Redmi Note 4 (MediaTek) je izasao prvi - tebi je stigla futrola za njega.

Nakon njega dolazi Redmi Note 4X sa Snapdragonom, i on je drugog dizajna, istog kao i Redmi Note 4 Global Version (Snapdragon), a takodje isti dizajn deli i Redmi Note 4X 4/64 (Mediatek).

Vidim da ljudi ovde cesto mesaju pojmove "Globalni softver" i "Globalna verzija".
Globalni softver mogu da imaju svi navedeni modeli, dok ne mogu biti svi u "globalnoj verziji"(koja je u vecini slucajeva povezana sa LTE800).

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

E sad je napokon sve jasno i ovo bi trebao biti kraj teme vezano za RN4 modele [emoji3]

Tesko da ce biti kraja. :D

U prvom postu postoji link posta gde je sve objasnjeno oko modela.

Sto se tice izrade, jedino Redmi note 4 32/3 MTK se razlikuje u izradi u odnosu na ostale. Razlikuje se raspored mikrofona, ic porta na vrhu, ima srafove na dnu kao i 6 rupica za mikrofon i zvucnik na dnu, kao i ledja...cela su alu, dok kod ostalih modela na vrhu i dnu su plasticni "poklopci".

Redmi Note 4X SD 625(16/3, 32/3, 64/4), Redmi Note 4 Global SD625 (32/3 i 64/4) i Redmi Note 4X 64/4 MTK izgledaju identicno spolja.

Poslednja izmena:
Ja kad u prodavnici pitam za 4X sa SDragon i 4GB rama, kad da im trazim bubreg...

Nema takvog Xiaomi je gadno zeznuo sa oznakama, 4x sa 4gb rama je MTK, jedino globalna verzija RN4 ima snap i 4gb ali je i ona retka

Cime se vi opterecujete. I ovaj sa 3gb radi super.

Probao,iako prebacim snimanje na 60fos,snimak se cini i dalje da je 30fps...

Probaj takodje i ovu kameru za RN3 Kenzo 60fps (The camera now records at 42Mbit/sec instead of the default ~19Mbit/sec).... pa mi kazi da li stvarno snima u 60fps ili ne
Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Upravo probao brt.....opet ne sljaka u 60fps...

Jel moze iz telefona update na dev sa global...za 4x? Nemam komp..

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Vrh Dno