Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Meni je stigao za 4 dana prošle godine ako me sećanje služi...iznenadio sam se kao nikad u životu (ali mislim da sam platio shipping tipa 1,5$ za airmail ili tako nešto).

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Super je ultimate shield, više se ne plaća ni dostava. Stiže za max nedelju dana.

Eto...onda još bolje ;)

Pozdrav svima, gledam u poslednje vreme s8, iscitah poslednjih 20tak stranica i nisam uspeo da nadjem neki veci problem sem tog fokusa, da li ima jos nesto na sta treba obratiti paznju ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mozda bolje da narucim dva posto su velike sanse da cu jedan da upropastim :D

Koliko je dugovečna bila kod vas na prethodnim telefonima? Hteo bih da zalepim https://www.ultimateshield.co.uk/co...ung-galaxy-s8-invisible-film-screen-protector i napred i pozadi i batalim sve druge tipove zaštite jer mi je žao da od ovakvog parčeta stakla napravim ciglu...
Pročitaj šta pišu ljudi na xda. Nisu baš oduševljeni...
Doduše ovo je za staklo...

https://forum.xda-developers.com/ga...shield-glass-screen-protectors-t3607655/page3

Poslednja izmena:
Mom bratu kamera nema fokus a proradi na drmanje..To sam cuo da je bilo slucajeva na s7 u mom okruženju . priča se nastavlja i sa S8.
Ovo sam i ja primetio,doduse na izlozenom primeru u Telenoru

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Zaboravih da pitam a istekao edit, jel i dalje isti trend da su sa svih mreža telefoni sim free ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

^ Da

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Mozda bolje da narucim dva posto su velike sanse da cu jedan da upropastim :D

Koliko je dugovečna bila kod vas na prethodnim telefonima? Hteo bih da zalepim https://www.ultimateshield.co.uk/co...ung-galaxy-s8-invisible-film-screen-protector i napred i pozadi i batalim sve druge tipove zaštite jer mi je žao da od ovakvog parčeta stakla napravim ciglu...
I ja sam išao tom logikom pa uspeo iz prve :) Meni je stojao 14 meseci na s7 bez ikakvih problema...doduše nosio sam nillkin silikon preko...al opet ekran je bio only i super se pokazao. I sad razmišljam za s8 da pazarim, samo čekam da vidim hoću ostati na istom ili nazad na s7 pa onda.

Što nazad na S7?

Prilična razlika u ceni, a ništa spektakularno ne dobijam sa s8 ;)

Tom logikom onda idi na s6. Mnogo moćnije deluje s8 u odnosu na s7, pre svega zbog ekrana... Meni je to dovoljno da opravda razliku u ceni.

Tebi jeste, meni nije...ukusi se razlikuju, finansijske mogućnosti takođe. Meni je bitnije što imam 64gb na s8, da nije tako, sutra bih se vratio.

Da li je neko menjao staklo/ekran na s8+? Pao mi sa pola metra na pločice i smrskako se staklo u uglu i dosta napuklina. Za sada radi ekran svuda...

Da li je neko menjao staklo/ekran na s8+? Pao mi sa pola metra na pločice i smrskako se staklo u uglu i dosta napuklina. Za sada radi ekran svuda...
Ovlašćeni servis naplaćuje za s8 nesto ispod 30000dinara sa zamenom a s8+ oko 38000dinara sa zamenom, bude gotovo za dan, telefon ponovo kao iz fabrike, vodootporan itd.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Ovlašćeni servis naplaćuje za s8 nesto ispod 30000dinara sa zamenom a s8+ oko 38000dinara sa zamenom, bude gotovo za dan, telefon ponovo kao iz fabrike, vodootporan itd.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Da li imaš preporuku za neki ovlašćeni ili je svejedno koji ovlašćeni? Prijavio sam se i na ono triglav osiguranje, da li znaš da li plaćam pun iznos pa mi onda oni refundiraju deo ili kako? Hvala!

Zar nije onda ako si se pretplatio na osiguranje ekran dzabe? Posto si vec platio 100e za osiguranje?

Verovatno bi trebao sa tim papirom ili sta imas, da odes u Pro Mobi i sredis to. Oni su ovlasceni servis, verovatno oni i menjaju. Koristi osiguranje.

Pa čekaj, koliko sam skontao ne plaća 100e unapred osiguranje, nego ako dođe do problema onda je 100e rešenje!?

Pa onda niko ne bi menjao staklo za 30000 nego bi kad pukne staklo išli po osiguranje od 100e. Nije niko lud :)

Nista se ne placa osiguranje. To je akcija od strane Samsunga za uredjaje koji su kupljeni regularno i koja traje do septembra meseca. Ja sam svoj registrovao odmah posle kupovine jer je rok 7 dana, mora da se slika fiskalni racun i unesu podaci. Posle toga dobijete polisu na mail da odstampate ili sacuvate na kompu.
Na sledecem linku lepo pise: uz fiksnu naknadu od 99e Vam menjaju ekran u prvih 12 meseci od registracije.
Kao sto poklone tablet uz kupovinu telefona ili Dex uz note 8, tako poklone polisu uz telefon... Sta tu nije jasno?
Na polisi stoji kontakt broj koji je dostupan 24/7 da Vas uputi gde da posaljete/donesete telefon da se ekran zameni u najkracem mogucem roku.

http://www.mondialwebapplication.com/samsung/start.php?lang=rs

Evo i polise kako izgleda(nesto zeza tapatalk pa je los prikaz slike) :
34dafe9dd664eba087871f12666be4ed.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nista se ne placa osiguranje. To je akcija od strane Samsunga za uredjaje koji su kupljeni regularno i koja traje do septembra meseca. Ja sam svoj registrovao odmah posle kupovine jer je rok 7 dana, mora da se slika fiskalni racun i unesu podaci. Posle toga dobijete polisu na mail da odstampate ili sacuvate na kompu.
Na sledecem linku lepo pise: uz fiksnu naknadu od 99e Vam menjaju ekran u prvih 12 meseci od registracije.
Kao sto poklone tablet uz kupovinu telefona ili Dex uz note 8, tako poklone polisu uz telefon... Sta tu nije jasno?
Na polisi stoji kontakt broj koji je dostupan 24/7 da Vas uputi gde da posaljete/donesete telefon da se ekran zameni u najkracem mogucem roku.

http://www.mondialwebapplication.com/samsung/start.php?lang=rs

Evo i polise kako izgleda(nesto zeza tapatalk pa je los prikaz slike) :
34dafe9dd664eba087871f12666be4ed.jpg

Da to je poklon od samsunga ali ja sam mislio da oni refundiraju iznos od 99e a ne da zamena ekrana košta 99e.

Nazovi broj sa polise ako si registrovao telefon, pa javi sta i kako, da znamo u buduce :)

Poslednja izmena:
Moze li mi neko reci kakva je baterija na S8, uz neko normalno koriscenje koliko moze SOT-a da izvuce ?

Bolje da prelistaš par stranica unazad jer ta tema kad se načne, traje stotinu postova

To jest 3000mah I standardnih ~5.5". (16:9)

Još je s835 stedljiviji ukoliko se po nekada odigra neka igrica

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vrh Dno