Settings pa kliknes nekoliko puta na kernel versionKako bese proveriti koji je senzor kamere?
Probajte i ovu veriju kamere (MGCB_7.0H_C2API_Min_v.1.2) : https://drive.google.com/file/d/0B3vkEYR0lt8HRW4zS1RZby1MT3c/view
Ne znam radi li na MIUI - možda sa onim modom.
Ja sam prošle sedmice kupio sa Sony senzorom 3/32 crni od @Kidence. Procitao sam negde da crni imaju Sony, a sivi Samsung senzor, mada ne znam koliko je to tačno :/Prepostavio sam da je Sony, oštrije slike no Samsung senzor (ponadao se da je Samsung i da su sredili MIUI). Super je to. Sumnjam da se više može naći RN4/X sa Sony senzorom.
Moj je 3/32 crni sa Omnivision senzorom.Ja sam prošle sedmice kupio sa Sony senzorom 3/32 crni od @Kidence. Procitao sam negde da crni imaju Sony, a sivi Samsung senzor, mada ne znam koliko je to tačno :/
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Znaci to nije tačno, onda nema pravila, sreća :/Moj je 3/32 crni sa Omnivision senzorom.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Root + edit build.propKako da nateram da radi na global stable..tnx
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Ne radi ovo, probao sam na AEX-u.
Znaci nista bez root-a..?Root + edit build.prop
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja sam prošle sedmice kupio sa Sony senzorom 3/32 crni od @Kidence. Procitao sam negde da crni imaju Sony, a sivi Samsung senzor, mada ne znam koliko je to tačno :/
CypherOS postao official.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari