Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Prepostavio sam da je Sony, oštrije slike no Samsung senzor (ponadao se da je Samsung i da su sredili MIUI :) ). Super je to. Sumnjam da se više može naći RN4/X sa Sony senzorom.

Znam na miui da proverim senzor al na aosp ne :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Prepostavio sam da je Sony, oštrije slike no Samsung senzor (ponadao se da je Samsung i da su sredili MIUI :) ). Super je to. Sumnjam da se više može naći RN4/X sa Sony senzorom.
Ja sam prošle sedmice kupio sa Sony senzorom 3/32 crni od @Kidence. Procitao sam negde da crni imaju Sony, a sivi Samsung senzor, mada ne znam koliko je to tačno :/

Ja sam prošle sedmice kupio sa Sony senzorom 3/32 crni od @Kidence. Procitao sam negde da crni imaju Sony, a sivi Samsung senzor, mada ne znam koliko je to tačno :/

Moj je 3/32 crni sa Omnivision senzorom.

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Je l' moze notification bar da se ukloni sa lock screen-a?

Moze ako koristis Nova launcher :)

Sent from my Redmi Note 4X

To je bila built-in opcija na RR 6.0 za rn3, nista morace nova l. :)

Poslednja izmena:
Podigoh ceo AEX, odličan fb response, simpatičan ROM, odradih TB-up, editovah build.prop (rezoluciju displeja 400dpi), odradim reboot i upadnem u bootlop. Tačnije ne znam ni šta je, display blinka, probam da isključim fon - ista situacija..jedva nabodem da udjem u custom recovery, reko'..vraćaj se ti Zorane na RR dok je vreme :D dok nisi popio neku half ili hard brikčinu, pa posle da se čupam preko štapa i kanapa.

RR 4eva, valjda će popraviti fp i biće skoro-pa savršen.
HDR+ cam radi sjajno i na RR.

Poslednja izmena:
Fali štošta u AEX, bez čega ne može da se živi. Eto, dao sam mu šansu. Developer u OP kaže da nema šta da popravlja kad sve radi, poslednji build mu bio pre 12dana.
RR je doživeo weekly official , a nadam se i RR Oreo.
Tek sad videh koliko sam bio srećan dok sam bio na RR :D
(lutao sam ,ranije, i na CM/ LOS ,Nitrogen..i ne znam šta još beše, ali sam se uvek vraćao na RR).

Poslednja izmena:
Taj RR sta sve nema, od svakog ROM-a svaki moguci commit, natrpano, a LOS im je baza. Ne volim to.

Budi originalan ROM, da vidimo sta imas da ponudis bez puno modifikacija. :D

On koristi RN3 pro, ne RN4, da ne pomisle ljudi da je AEX za RN4 los :)

PA unofficial update-ovam na PA verziju 7.2.3.
https://www.androidfilehost.com/?fid=889764386195924381

CypherOS postao official.

Poslednja izmena:
Jeste, ima razike :)
AEX je mlaka sredina izmedju LOS i skoro pa savršenog RR-a.
Nema tu originalan/fake.
Samo moze da bude savršen/nesavršen.

Na RR-u mi se nikad nije desilo nešto slično što sam sada iskusio na AEX.

Poslednja izmena:
RR je koliko sam pratio na RN3 bio (skoro) savršen ROM sa određenim kernelom (Kidence to najbolje zna), dok to za sada nije slučaj sa RN4.

Uneo si malu zabunu :)

AEX na RN4 je kod mene za sada fenomenalan, što ne znači da neću probati neki minimalistički tipa LOS ili PA, kad se još malo ispeglaju. Žao mi je što PA za RN4 neće dobiti oficijelni bedž. Kontaktiran je bio glavni štab od strane XDA PA devova, ali su dobili njet. Možda se i to promeni obzirom na popularnost RN4.

Poslednja izmena:
AEX jeste upravo to, sredina izmedju LOS-a i RR-a.

Eto ti ParanoidAndroid. Izbacili source za PIE i Color Engine, odmah su drugi ubacili u svoje ROM-ove. Ok, open source je to, ali zna se ko je sta napravio.

Zavisi sta je za tebe savrseno :D Nekome sto bolje performanse bez puno modifikacija, ili ROM sa puno opcija kao RR.

Neko koristi goli AOSP-CAF rom, pa se ne zali :)

To sto si iskusii je do dev-a, ne do ROM-a. Ovaj lik sto radi ROM @thp1997 je po mom misljenju bolji dev i aktivniji je.

Poslednja izmena:
Ja ne znam kako vi izvlacite na aosp romovima preko 10h on screen time, meni je sad oko 3h a imam jos 60% baterije sa rr romom

AEX battery drain je bio značajan ,bar što se RN3Pro tiče, na RR N sam mogao laganica da izvučem 1dan6h sa 7h SOT.
AEX mi isrkao bateriju samo dok sam ga kompletno skockao na 60% i na kraju popih bootloop, iz čista mira.
Ok, da ne idemo u off..mrtva atmosfera u RN3 thread-u, pa rekoh da podelim iskustvo ovde, jer sam ovde i pročitao da hvalite AEX.

Na AEX-u izvlacim 7-8h SoT, data only sve vreme na 3G-u bez wifi-a, uz los signal. Auto brightness 50%.

Moze on preko 10h, ako si na WiFi-u i ako imas dobar signal mreze. Moze i vise uz manji brightness. :D

@r!sc! Pikselizovan ParanoidAndroid ili LOS, to je CypherOS, nema puno opcija :D

Poslednja izmena:
Svaki rom je dobar, a bolji je onaj koji ima bolje sredjen kernel ;)
Meni RR radi dobro, stvarno nemam zamerki...

Sent from my Redmi Note 4X

Nazad
Vrh Dno