Šta je novo?

P10 Lite ili Xiaomi Redmi Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme saigic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

saigic

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2003
Poena
630
U skorije vreme planiram zamenu Galaxy S2 za nesto novije pa su u uzi izbor usli sledeci telefoni: P10 lite i Xiaomi Redmi Note 4 global. Znam da Huawei Ima bolju kameru. Sta biste preporucili? Da li vredi cekati Note 5? Znam da nisu ista cenovna klasa, ali P10 lite bih uzeo sa garancijom. Kakav je Xiaomi sto se tice servisa? Da li ima reklama na global verziji ili radi kao I svaki android? Custom romovi me ne interesuju.

Poslednja izmena:
Da, na bloatware. U dilemi sam zbog garancije, a ipak je Xiaomi dosta jeftiniji, usteda bi mogla da se koristi za eventualne popravke. Kakvi su sto se tice brzine? Telefon ne menjam cesto, i ovaj S2 sam koristio nekoliko godina

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Da, na bloatware. U dilemi sam zbog garancije, a ipak je Xiaomi dosta jeftiniji, usteda bi mogla da se koristi za eventualne popravke. Kakvi su sto se tice brzine? Telefon ne menjam cesto, i ovaj S2 sam koristio nekoliko godina

Naspram s2 ce ti biti razlika nebo i zemlja ali kada se naviknes ne ocekuj da to bude na nivou iphone-a ili novijih android flagship-a.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ako te najvise brine servis i garancija uzmi P10 lite i to je to.

Svakako nije losiji uredjaj od Note 4x, samo je skuplji.

Telefoni se za kes kupuju na oglasima, sa garancijom od operatera, ne po prodavnicama jer su po prodavnicama cene nesnosne.

Mada, kako ko voli, ako je nekom ok da da 330e za telefon umesto 220, pravac radnje 😀

Ne znam, nisam zalazio da gledam telefone, dole idem samo po maskice.

I da ima, sumnjam da su uslovi i cene kao na KP.

Imao sam P9 Lite i nisam nešto bio oduševljen. Sada imam RN 4 i telefon vredi svaku paru.
Što se garancije tiče, čak i da imaš neku "zvaničnu", RMA uvek može da je obori tako da je stanje 50:50 što se tiče garancije/bez garancije.
Pod dva. Garanciju operatera može da ostvari samo i isključivo lice na koje se vodi ugovor na koji je fon uzet!
Treće lice može da ostvari garanciju isključivo kada je dobije overenu i pečatiranu od strane distributera/uvoznika telefona (PiN Computers, ComTrade...).
Tu se cela priča završava.

Na tebi je da odlučiš o'š garanciju ili nižu cenu i, po meni, bolji telefon.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sto se tice onoga za garanciju operatera - uopšte nije tacno. Ja sam licno polovan telefon poslao na servis u mtsu i bez problema odradjeno sve.
EDIT : G4 zamena ploce, dakle nije mali kvar.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ipak cu sacekati da izadje Redmi Note 5 (vec se je pojavio Note 5A), najavljuju veliku razliku u odnosu na Note 4. Samo jos da bude pristupacne cene

Nazad
Vrh Dno