Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Ma miui zakon :)
Jedino smara da odradim root da ubacim camera api2 I pokušam Google cam

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Normalno, sacekaj par dana da se slegne.

Probajte AEX ili official LOS, vidite sta vam odgovara.

I gde secka scroll? Ovde AEX radi podmazano, skoro duplo bolje od MIUI-a, kacio sam ss sa onim stable mido kernelom (samo ne underclock-ujte min freq).

Taj problem sa pucanjem stranica u Chrome-u sam isto imao na MIUI-u, povremeno.

Poslednja izmena:
Zile vidim da pise da sa nekim kernelom ima usb fast charge, si probao i za kolilo napuni fon?

Imaju opciju. Stock AEX kernel ima tu opciju isto.
0a854d94599c64f59b7feb521102715c.jpg

Ne punim telefon preko kompa, tako da ne znam, nisam probao. Brze je sigurno. :)

Ljudi nisam ispratio ovo sa HDR+ kamerom. Sto je potrebno da se instalira? Ja sam na Global Stable.

Ne radi na MIUI, mora neki AOSP.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

@Zile995
Videh novi AEX, možda ga ubacim kad ugrabim vremena. Lepe promene. Ovaj mi radi fantastično, ne čačka mi se ☺. Ali tu je backup za svaki slučaj.
Kakvo seckanje i lag, ovo brija kako radi ☺.

Ljudi uporedio sam kameru na rr def i hdr i ne vidim neku veliku razliku

Cisto informativno, koja je cena da neko odradi rutovanje, twrp i ostala "cudesa" koja spominjete? Ne mogu da nadjem neki tutorijal, a to nisam nikad radio pa ne bih da brikujem telefon.

Nemoj bacati pare na servise, može neko da ti odradi sa foruma uz plaćanje pića.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ne bih nikoga da maltretiram pa zato pitam.

Nemoj da zazas, pa flesovanje twrp-a je 10 sek posla... Samo otkljucaj bootloader

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

RR mi je sjeckao u Chromu (par otvorenih tabova), Tapatalk isto... Bilo je oko 500MB slobodnog RAM-a (od 3GB).
Vizelno mi nije sjeo, previše je špicast. :D
MIUI zakon, slažem se! :D

Mogu ti ja odraditi preko team viewera sta cesh da placash

Probaj AEX i Boat Browser :smash:
Hvala na preporuci, probaću sljedeći put kad mi dosadi MIUI. :)
Chrome preferiram zbog sinhronizacije sa računarom. Trenutno eksperimentišem sa Flynx-om i FF Focus.
Sjetio sam se još nečega, na RR sam imao slabiji prijem Wi-Fi signala, a zvuk u slušalicama je bio bolji na MIUI čini mi se...

Sent from my Redmi Note 4

Nabacio sam u folder jos neke slike i to pretezno nocne, imaju dosta suma. Inace, kako izgledaju na kompu te nocne nek mi neko kaze da li su ikako upotrebljive?
Edit, zaboravio sam da napisem da sam uradio update kamere na GCam_4.4.012.156195200-41155109_7.0H_PIXEL_XL2_Full_v2.2
Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Cisto informativno, koja je cena da neko odradi rutovanje, twrp i ostala "cudesa" koja spominjete? Ne mogu da nadjem neki tutorijal, a to nisam nikad radio pa ne bih da brikujem telefon.

Daj odradite neki tutorijal za sve i u prvi post zakacite. :)

Je li neko pokušao da disable-uje Google apps na miui9?
Kod prvog update-a na miui 9 sam uspio da pogasim sve a sad nakon update-a na 7.8.18. ne mogu da ugasim Chrome ni preko play store-a ni preko aplikacije quickShortcutMaker.

Bilo bi dobro da postoji čist MIUI bez integrisanih Gappsa [emoji847]

Je li neko pokušao da disable-uje Google apps na miui9?
Kod prvog update-a na miui 9 sam uspio da pogasim sve a sad nakon update-a na 7.8.18. ne mogu da ugasim Chrome ni preko play store-a ni preko aplikacije quickShortcutMaker.

Ponovo pokušao i uspjelo sa QuickShortcutMaker.

Samo wifi, malo razgovora, surf, tapa, viber/chat, ččkanje, instalacije/deinstalacije... Nije loše [emoji4]

d3i6l8vx.png

Update [emoji4] :

5cf8hyeq.png

Poslednja izmena:
Jel ima na KP da se uzme 4X 32/3gb na kom ce Telenor 4G da radi kako treba?

Tebi treba redmi note 4 global

E sad vidim da je Note 4 Global takodje sa s625,mislio sam da je samo sa Heliom.Jel ima nekih razlika izmedju njega i 4x?

Sem sto podrzava band20, nema razlike

Odlicno,hvala :)

@lowlight Znam,zato i trazim S625

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno