Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Mislim da ti za NV treba win10 poslednji, najbolje se pokazao.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Meni na win10 neki ultra novi update (jul) daje klokovana 24.8mhs.
Ocete da kazete da sam stavio win7 recimo davala bi 3mhs ? To mi je malo neverovatno, bas tolika razlika?

Ja svud imam win7, i bacaju mi normalno, 1060 i 1070

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Mining narode, želim mnogo da vam se zahvalim!!! Poslušao sam vaše savete i odmah ih isprobao. Podesio sam Claymore 9.8, ali to nije dalo rezultata samo po sebi, sve je ostalo manje-više isto. Onda sam proverio verziju Windowsa 10 koju imam i pokazalo se da je neka 10xxx.xxx. Otišao sam na Win Update, sačekao da skine fajlove i instalira ih, i video verziju 15063.540.
Čim sam pokrenuo Claymore kartica mi je odmah skočila na oko 21.3MHs i održava to. Samo memoriju sam OC na 9GHz (+500), GPU i napon su standardni. DCR mi ide istovremeno 213MHs. Dakle verzija Win10 je bila u pitanju bez sumnje. Nisam to očekivao...
Još jedno pitanjce: Uz Claymore sam pustio CPU mining Monera (ili Zcash) jer moj i5 2500K spava ovako :D ...i to ide paralelno sa GPU majningom bez problema. Šta mislite o tome? Ima li to smisla ili predstavlja teranje mašine preko granica izdržljivosti?
Još jednom: HVALA!!!

Da li i dalje ako naletis na graficke sa hyniks memorijom nemogu prebaciti 19?Ili postoji neko resenje?

Pozz drugari, kazite mi da li neko zna koliko smo i da li smo sada mirni sto se tice DAG-a sa ovim novim driverom ili??? Mislim na kartice od 4gb?

Da li je instalirao neko Drive Da Fix na mašinama gde ima mešano r9 380 i rx 480?Ja odradio update na 480 i hash se vratio na 29,samo što mi sada 380 bacaju 20 a bacale su 22,5.Izgleda da je win i kod 380 odradio update drivera.
Edi:Upravo sam video da AB 440 Beta 15 neće da klokuje r9 380,drži ih na def. podešavanjima.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Pitanje za eth i ethermine, legao mi prvi deo eth sa kojim testiram menjacnicu tacnije podeseno je na 0.15 eth isplata. Sad ethermine kaze da je isplatio 0.149 sa 0.001 provizijom sto je ok tako i pise na poolu, ali na mom acc bittrex stiglo samo 0.14556209. Zamolio bih nekoga sa vise iskustva da mi pojasni ovo. Zar nije dosta %za pool, majner sto majna za tatu nekoliko krugova nego kradu i na isplati ? Samo bih voleo da znam kakva je realna prica ko koga ovde muze i koliko :) Ako moze neka tema o poolovima ko koliko koga, da mi pocetnici znamo gde krenuti tj da svaki od nas nemora prolaziti golgotu i *******ciju dok se ostali zadovoljno smeskaju dok nas lapaju. Btw radio sam expanse na nekom spanskom poolu prosle nedelje jedan dan test , a od iskopanog ni traga ni glasa samo da se zna. Srecno svima i hvala za savete

Koja ti je adresa..vidi da taj ostatak nije ostao na adresi pa ce biti poslat sledeci put

Ne na poolu je ostalo 0.00169 sto ce reci neodvoljno da se zatvori krug.

P.s. nemislim da smaram samo da ukapiram putanje i gde nestaju delovi koji se uzimaju od nas svih

Poslednja izmena:
Pa proveri na block exploreru, nije to neka mistika

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Da li je iko u zadnje vrijeme sinhronizovao Eth wallet, od nule? Do sada sam Eth drzao na mjenjacnicama/pool-u, pa rekoh da odredjenu kolicinu sklonim na sigurno.
Medjutim, sinhronizacija zabode poslije par min. Win 10, up to date, namijenjen samo za offline wallet.
Zadnja verzija walleta, Mist x64.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Treba da se ceka nastavi posle nemoj gledati brojeve tj blokove vec ukupnu skalu i koristi samo wallet mist je browser i wallet.

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

I meni na 380x sa drajverom dag fix drzi core clock na 945mhz a setovano je u ab 800

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Isti slučaj, ja podesim na 900 AB promeni na 945.Pokušavao sam sa beta 15 i 16 verzijom.Porobao kroz miner da podesim klokove,zabode miner ili spusti klokove na 300Mhz pa karte bacaju 8MH/s.Mislim da je problem u drajverima i da nijedan program ne može da spusti klokove.Jedino da se instaliraju dve ver drajvera na jednom sistemu, ukoliko je to moguće. Na kraju sam odustao i vratio stare drajvere.

Isti slučaj, ja podesim na 900 AB promeni na 945.Pokušavao sam sa beta 15 i 16 verzijom.Porobao kroz miner da podesim klokove,zabode miner ili spusti klokove na 300Mhz pa karte bacaju 8MH/s.Mislim da je problem u drajverima i da nijedan program ne može da spusti klokove.Jedino da se instaliraju dve ver drajvera na jednom sistemu, ukoliko je to moguće. Na kraju sam odustao i vratio stare drajvere.

sta se mucite, klokovi se daju podesiti u biosu ;)

Kod mojih r9 380 mora klok na 900 da bi bacale 23,5.Pokušavao sam i ja sa 945, al ne ide,veća je potrošnja i neće da prebace 22Mh/s.

Narode, imao bih za vas ETH pitanje, ali ne hardversko/softversko.
Želim da kupim nekoliko ETH-a, a prijateljica bi uzela 1 BTC.
Gde je najjeftinije i najsigurnije da to pazarim i kako? Treba li mi devizni račun ako kupovinu obavljam na inostranim sajtovima?
Koji je najsigurniji wallet da se sve to čuva? Otvorio sam wallet na Blokchain Luxemburg.

Imam ja na prodaju neki kripto, cena po srednjem kursu dinara

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Treba da se ceka nastavi posle nemoj gledati brojeve tj blokove vec ukupnu skalu i koristi samo wallet mist je browser i wallet.

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Ma kakav, vec preko 30h stoji, ne mrda nikud...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da, skines wallet x64 ako ti je sistem 64 kad stane pokreni ga ponovo vidi ako imas peer block ugasi blokira konekcije.

Imali li neko ideju zbog cega dolazi do ovih oscilacija?

Mh/s ide izmedju 164 i 177, Core Clock stalno seta izmedju 1040 i 1140, merac potrosnje pokazuje oscilacije i u potrosnji struje 740w do 790w i sve tako u krug.

UubvyiB.jpg

Novi drajveri Dag fix, AB 4.4.0 beta 16, claymore 9.8, Win 10.

Poslednja izmena:
Probaj da stavis power limit do kraja.

Nazad
Vrh Dno