Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Očajan Samsung softver u kombinaciji sa brzim punjenjem je zaslužan za probleme sa baterijom...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

instaliraj accubattery i pusti ga da napravi statistiku sa jedno 300% baterije pa ćeš znati na čemu si

inače ovih 100 minuta awake na 30h screen off je ništa strašno...

Pa ne daje se bez razloga 6 meseci garancija na baterije druže. Plus što se samsung uvek još dodatno potrudi da sa nekom nadogradnjom sistema upropasti autonomiju ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Garancija je godinu dana na original u ProMobi.

Sto se tice ostalog, sve zivo je pogaseno sto je moglo da bude, Fast Charge je ugasen, lokacija je na off, pozadinski podaci iskljuceni, Nova Launcher je tu... Jedino softver ostaje ili baterija, trece ne znam sta bi moglo da bude... Telefon ide bez problema u Deep Sleep, ono sto mi bode oci je kako Wifi i Data tope bateriju, odjednom ode 1 do 2 procenata, kao da neka aplikacija ceka konekciju da samelje bateriju. Jos ako je baterija krenula da ide u aut onda je i to ulje na vatru.

Probacu sa Accubattery da vidim sta ce da kaze u medjuvremenu, malo sam u guzvi pa nemam kad da flesujem custom rom i da stelujem sve iz pocetka.

Poslednja izmena:
Potrebna pomoć!

Uzeo večeras od zeta Note 4 (N910F) da mu ga malko "sredim" i baš sam ga sredio...

Instalirao sam mu Package Disabler Pro koji sam takođe i na moja dva prethodna (S7 i S8), a takodje i na trenutnom A5 (2017) telefonu instalirao da bih mu disejblovao sve nepotrebne Samsungove aplikacije, procese i servise...
Odradio isti postupak kao i na prethodna tri moja telefona i ... Telefon se posle pokretanja navedete aplikacije i onemogićavanja Samsungovog blotwera samo restartovao i tako 4/5 puta zaredom. Izvadim bateriju i pokušam ponovo i opet isto...3, 4 puta sam vadio bateriju i opet neće da podigne sistem, samo ispiše Samsung galaxy 4 i restaruje se ponovo i opet tako nekoliko puta pa se ugasi.
Uradio sam mu hard reset( vipe data factory reset) i neće opet da digne sistem...
Znaš li neko šta sad činiti?

Послато са SM-A520F

Probaj iz recoverija da odradiš clear cache i wipe data reset all! Ako neće posle toga nosi u servis i plati sređivanje

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ako ne upali recavery spusti FW za note 4 i preko odin flesujes

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Youtube i search,nema lakše

Uradio i sad čekam da se upali... morao bi odmah da se upali...

Послато са SM-A520F

Ako ne upali recavery spusti FW za note 4 i preko odin flesujes

Izvinjavam se za dupli post.

Neće opet da digne sistem.

Može li neki link sa objašnjenjem rada sa Odin programom? Kako da znam koji konkretno FW skinuti sa sammobile beše?

Uradio i sad čekam da se upali... morao bi odmah da se upali...

Послато са SM-A520F
Pavle treba da se pokaze logo i tako stoji 5-7 minuta dok ne digne sistem.

Za odin takođe imaš gomilu tutorijala kako se flešuje, a sa sammobile nije bitno koji skineš sve dok paše za verziju telefona. Ja preferiram poljski fw, ranije su najbrže update dobijali.

Pokazao se logo par puta i odmah nestane...pa onda opet ne pokazuje logo, samo Samsung Galaxy 4. Jednom je i led lampica svetlela plavo nekoliko minuta(bez ičega na ekranu), dok mu nisam bateriju izvadio.

Vidim da ima 3 poljska...svejedno koji da stavim?

Poslednja izmena:
Izvinjavam se za dupli post.

Neće opet da digne sistem.

Može li neki link sa objašnjenjem rada sa Odin programom? Kako da znam koji konkretno FW skinuti sa sammobile beše?
Tazis za tvoj model konkretno za SM-N910F region SEE spustis FW odpakujes sa Winrar otvoris odin najdes FW u AP odin na nekoliko sekundi ce se smrznuti tako treba stavis telefon u download mode vol down +home+power i kliknes start imas video na youtube koliko hoces

Nema veze spusti onda btu ili polak

Zasad nema potrebe za flešovanjem. :)

Telefon se oporavio...u pitanju je najverovatnije baterija. Čim sam ga stavio da se puni, Samsung logo je stajao par minuta i ugasio se telefon. Reko ajd da ga malko napunim i probam...napunio ga do 75%(punjenje krenulo od 0% i za par minuta doslo do 45%...posle dvadesetak minuta došao do 75%, upalim ga i sistem se normalno digne. Iako je telefon kupljen kod nas u nekoj od onih divljih prodavnica sa 1 godišnjom garancijom, prva podešavanja su bila na Nemačkom jeziku. Tako da mislim da je telefon prošvercovan iz Nemačke...nije bitno, al da napomenem(možda zatreba kad sledeći put opet nešto izmajstorišem). ;)

Hvala krale i Vlado na pomoći!

Pozdrav!

Nema na čemu,bitno da si rešio da ne gubiš više živce oko toga!

nakon sto sam kupio pravu bateriju u Promobi, sa Air rom 2.0, napunjen tel pre 24+ casa, prenocio u airplane-u, danas malo price, malo wifi, 1 sat sot i 3 sata aimp-a, stigao do 74% ...

Koliko si je platio? Imaš li njihov kontakt broj telefona? Gde se nalazi ta firma\servis?

2700 din .. ProMobi.rs

Imam problem sa Samsung note 4, verzija Sm 910c. Neki dan uzeo ovaj mobitel polovan. Povremeno se gasio. U njemu je baterija Platoon 3100. E sad odnesem ga u mobi servis. Nije mu se mogao uradit Hard reset. Udje u recovery a onda se samo restartuje. U mobi servisu on pokuša skinut drugu verziju Roma. Upao u bootlop. Sad samo dodje do loga i restartuje opet do loga. Ovaj kaze matična. Kaže da je pokušao druge baterije, ali je tad vec bio u bootlop. Jeli iko imao sličan problem i ako jest imate li savjet kako riješiti

Lepo ti je rekao matična ...
Meni je tako isto crkla svojevremeno, ali je telefon bio u garanciji.
Inače da nije bio u garanciji mogao bih da ga bacim :)

Probaj da ga flesujes sa pit fajlom nije maticna nego je korumpirana enterna memorija najdi pit fajl za tvoj model simni FW i zajedno sa pit flesujes

Kako se to radi. Ja nisam bas iskusan oko ovih stvari. Imaš li link

Nazad
Vrh Dno