Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Na MIUI 8 nije zuckast ako ukljucis flashlight iz quick settings-a. To ne znaju da rese xda dev-ovi, ovi iz MIUI-a koriste neki hack.

Pa mora da bude zuckast, ima dual tone led(zuta i bela).
Da ne bi ispao kao duh na slikama, oni su ubacili dual tone led :)

Sent from my Redmi Note 4X

Ok je to kad slikas i snimas, nego pisem za torch iz QS-a. Na MIUI-u nije zuckast kad ukljucis. Mada to i nije neki bug.

Ako radi, nije :)
Neka rese to pregrevanje, pa da probamo LOS... Do tada samo RR ;)

O kakvom pregrevanju se radi?
Koristim par dana ovaj zvanicni los, nikakvo grejanje nisam primetio, stvarno sve radi bez greske.

Izgleda da će od sada i xiaomi.eu imati OTA update [emoji4]

Sent from my Redmi Note 4

O kakvom pregrevanju se radi?
Koristim par dana ovaj zvanicni los, nikakvo grejanje nisam primetio, stvarno sve radi bez greske.
Mozda jer mi je trenutno signal los, a ne koristim wifi uopste, data je stalno ukljucen. I kad ga punim, zna da se zagreje. Ne znam zasto.

Ne verujem da je do firmware-a, koristim MIUI 9 firmware.

Da, radi bez greske.

@Kidence, mozda je do mene, RR koristi official LOS bazu, probaj LOS slobodno :)

Ja sam jos uvek na 5.8.3, a vidim da je izbacen 5.8.4 RR.

On sigurno ima tu noviju bazu ... pa i Vlada je pisao za te probleme oko pregrevanja...

Sacekacu jos malo, ali probacu sigurno...

Nego slatke muke, toliko ima dobrih rom-ova, da ne znam sta da izaberem...Na RR sam iz navike...

Vredi probati malo i MIUI 9. :)

Pre par dana sam uzeo note 4x, 4/64 mtk. Juce podneo zahtev za otkljucavanje bootloadera i danas ga otkljucao. Postoji li TWRP za ovu verziju i da li mogu da ga ubacim preko adb-a.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Za LOS treba li flešnuti i firmware ili ne? Brisaću kompletno sve sa fona iz recoverija.

Ја сам Е миуи 9, добро је ово...баш добро...батерија је иста/слична као на 8ици...флуидно, једино плејстор из неког разлога сецка приликом скрола и не увек...

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Pa TheStrix-ov firmware, prvo, pa ROM, opciono kernel, cache+dalvik i to je to.

Za LOS treba li flešnuti i firmware ili ne? Brisaću kompletno sve sa fona iz recoverija.
Ako si na MIUI Nougat ROM-u, onda ne moras. Ako si na marshmallow MIUI ROM-u, obavezno flesuj firmware.

Srediće se to sve iz builda u build... Čim prođe unlock eto mene. Navika je čudo [emoji4]. Evo javljaju na XDA da port Google AutoHDR kamere radi sjajno.
Koji ovo DPI koristiš na screenovima? Odlično izgleda.
Daj link ako imas za tu Gugl kameru, ne mogu da nadjem nigde.

Hmmm, koju god gugl kameru downloadujem, dobijem: :(

Ne znam u cemu je fora, crDroid rom.Screenshot_20170812-165235.pngScreenshot_20170812-165407.png

Na LOS-u nema problema, instalira normalno. Slike mi izgledaju bolje sa HDR+, probajte :)

Daj okači neke fotke, ali na Flickr [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pozdrav!

Postao sam vlasnik redmi note 4x modela 3/32.
Imam jedno pitanja. Sigurno se postavljalo vise puta na ovoj temi, ali tesko se snaci u 250 stranica :).
Da li je ovaj telefon note 4 ili note 4x?
Kad odem u about phone telefon se detektuje kao note 4. Isto se desava i pri povezivanju na komp.
Napominjem da na kutiji sa kojom je stigao telefon pise note 4x.
Evo i par slika:
IMG_20170812_164903584.jpg
IMG_20170812_164913687.jpg

Po slikama mi izgleda kao note 4x!?

Ljudovi koja je Razlika izmedju Note 4 i Note 4X a video sam da imaju i dve verzije Note 4? Koje su razlike i koje prednosti u poredjenju?

e8224872d6bdd75e09b130559ceba19f.jpg

b90dc1a18231ddeafe4cfdf009d3df88.jpg

2b9753988d2cd3efb6f007264aa7d3f9.jpg

Sent from my Redmi Note 3

Pa i ovo nije bas tacno...Redmi note 4X 64/4 MTK izgleda isto kao Redmi note 4X 32/3(SD625) i isto kao Redmi note 4 Global (SD625).

Ma nemam pojma, izbacio Google... :D
Trebam ovih dana ženi uzimati 4x 32/3 SD, pa učim ako se odlučim kod lokalnih dilera trgovati da se ne zeznem...

Sent from my Redmi Note 3

Pise lepo sve na kutiji, samo ko hoce da procita...

Ljudovi koja je Razlika izmedju Note 4 i Note 4X a video sam da imaju i dve verzije Note 4? Koje su razlike i koje prednosti u poredjenju?
Sve pise u temi... note 4 mtk cipset, note 4x i note 4 global sd625 cipset, note 4x 64/4 mtk

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno