Ti si na stable romu, tako da ce pricekati dok ne dobijes ota update na miui 9Kako ste vi dobili update na miui 9? Ja idem na check for updates ali izbaci poruku da nema update. Na njemu je sad MIUI 8.2.10.0 Stable redmi note 4x 3/16gb
Udjes u Settings,applications,nadjes viber,kliknes,udjes u notifikations i upalis led lampja imam note 4X , kod nas se vodi kao note4X a u kini je note4 ili note4Pro . uglavnom verzija 4/64 sa mtk i gore mu je IR na sredini .Sad bas skidam masku da vidim .meni je tanka siva lajsna gore,dole i oko kamere i otiska.od maske se vidi samo ti oko kamere i citaca sto mi i odgovara ,posto je crn telefon,crna maska tamana se ukombinuje lepo.
nego recite vi meni kako da namestim da mi svetli ona lampica za obavestenje za Viber.Za sve mi svetli kako sam podesio po bojama a na viber samo stigne obavestenje i to je to.Zar ne bi trebalo da svetli kao za Gmail recimo
Ivan[emoji768 je napisao(la):;5192324]Hvala, sad je jasnije![]()
Bas dobro radi... Mada, nije sve ubaceno, nije kompletan MIUI 9. Nema sve animacije, teme i neka podesavanja kao na MIUI9 China beta kada sam probao.Mislio sam da ovo nikada necu reci, ali MIUI 9 koliko god bio skinovan radi savrseno, sa animacijama na 1x i svim gugl djubretom ima 1.7 GB slobodne memorije i sve je instant...neverovatno dobar posao...
Nisam probao jos uvek ROM, ali na MIUI forumu su pisali da ne mogu sve notifikacije da se prosire.Meni ne prikazuje sadržaj notifikacija na lockscreen-u, a uključeno je u locksreen podešavanjima. Samo stoji "x Messages" i to je sve, ne mogu ni da expandujem notifikaciju.
Niko nije dobio update na MIUI9. Imas Nov MIUI 8 8.5.4.0 update na nougat. Dok stigne MIUI 9 stable, proci ce par meseciKako ste vi dobili update na miui 9? Ja idem na check for updates ali izbaci poruku da nema update. Na njemu je sad MIUI 8.2.10.0 Stable redmi note 4x 3/16gb
Bice sigurno u petak.Niko nije dobio updejt na miui9. Valjda će global beta u petak.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Nisam probao jos uvek ROM, ali na MIUI forumu su pisali da ne mogu sve notifikacije da se prosire.
Imas i ove:sta li se dogadja sa miui pro sajtom...nema mogucnosti za skidanje romova?
http://miuipro.by/roms/sta li se dogadja sa miui pro sajtom...nema mogucnosti za skidanje romova?
Evo trazio sam na 4pda i nasao MiuiPro 7.8.7: (imaju tu jos neki custom romovi)Da, svi su tu samo nema mida...
Zile hvala, nisam uspeo da "izbunarim" 788 verziju!
Imas Nov MIUI 8 8.5.4.0 update na nougat. Dok stigne MIUI 9 stable, proci ce par meseciBice sigurno u petak.
OTA nightly ide na srecu, znaci random varijanta...neko dobije, neko ne.. Ko ne dobije, dobije kasnije kada postane OTA Stable.
Za 11-ti je najavljen Global Dev rom MIUI 9, bice verovatno ponudjen svima koji su na MIUI 8 dev rom-u(ali ne u istom danu, zbog opterecenja servera)...
Translate kaže: The number of IP requests you have exceeded
Šta je činiti? Probati ponovo nakon nekog vremena?
Hvala ChobbyNS, da, imam kutiju na kojoj lepo pise Redmi Note 4 Global version(crvenom bojom), sadrzaj kutije je sledeci, na engleskom je ima dva kraca uputstva, prvo je vezano za sam telefon i nivo zracenja prilikom upotrebe a drugo je vezano za garanciju, punjac je UK inace. E sad ono sto zapazih postoje nazad dve silver preke linije koje su ovde vec gore pominjane, nisu znaci crne vec jasno niklovane, takodje niklovani deo isti takav prati kruzno kameru i citac otiska prsta. Sa donje starne nema ona dva srafa(negde sam citao da ih note 4 global ima), vidim na gornjoj strani da poseduje IR port, tj ima deo koji lici na to..
Kako mogu biti fake kada ih ima na milijardu review-ova? Na uglednim kanalima ih lredatavljaju,valjda bi ti ljudi provalili da je fejk.Ti sto imaju srebrnu lajsnu su fake.
Sent from my Redmi Note 4X
Ma zeza se Kidence bre [emoji23]Kako mogu biti fake kada ih ima na milijardu review-ova? Na uglednim kanalima ih lredatavljaju,valjda bi ti ljudi provalili da je fejk.
Opet [emoji52]Planiram da uzmem redmi note 4x i to model 4GB/64GB. 15E je skuplji od modela 3GB/32GB, i ima koliko mi se cini ima MediaTek Helio X20 (MT6797) CPU. Ne znam da li je neko koristio ovaj model (4/64)? Jel dolazi sa global verzijom? Kontam da se isplati dati jos 15E, za vise rama i memorije.
Hvala! pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari