Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ma 6x rx 4xx/5xx sigurno, u proseku po karti skoro 31 mh/s.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

@nedelkov.n

A na kraju ko zna mozda si stavrno i u pravu. *** neko ko se u to vise razume ce sigurno bolje kaze.

Ma sve je moguce, mozda ima i 7 kartica ko ce ga znati. [emoji2] Znam da ja imam samo 5 i nemam ni za leba.. [emoji2]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pre su mi rigovi sa 6x 480 rudarili 182-183, njemu 185-186, dakle definitivno 6 AMD karata, a zasto mislim da su AMD, pa zbog 200 masina *6 karata =1200 karata, to verujte nije NVidia jer tu nikada nije bilo niti ce biti ekonomije graditi toliki rudnik sa NV kartama ;)

Kako god i koji god da su rigovi upitanju prave odlicnu lovu, naravno treba u to uloziti puno para i odrzavati i ogromno znanje imati za toliki rudnik.

Heh dobar dan svima.
Jedno pitanjce.
Poceo jutros da kopam u klejmoru u dualu. Eth i Sia. Međutim iako bi trebalo da mi ne ometa previse kopanje etha, cim sam pustio siu, mhs mi pao sa 135 na 75, pa rekoh da li ima negde da se to procacka, jer 40% manje kopanje etha nije malo

Nesto tu nije uredu. Moze da skine 1 mhs po kartici. Verovatno ti mnogo kartice podizu temperaturu pa onda opada hash. Okani se sad duala po ovim vrucinama.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Pa oko 60 c su. Kopale su stabilno eth i do 70c sa 135. Ovo mi je prvi put da sam probao dual. Siu mi kopaju sa 2300 mhs. Neam pojma da li je to ok jer jako malo nalazim podataka. Na whattominu ne mogu ni da ga nađem.

Smanji dcri

Sent from my Lenovo A6020a40 using Tapatalk

Samo kazem za post za koji se pokusava utvrditi koje karte covek koristi za onih 200 Workera/rigova.

Generalno nvidie bolje kopaju lbry nego bilo koje druge novcice . . .

Samo kazem za post za koji se pokusava utvrditi koje karte covek koristi za onih 200 Workera/rigova.

Generalno nvidie bolje kopaju lbry nego bilo koje druge novcice . . .
Taj onda nije neki pametan ako u 200 rigova stavlja 1080ti za eth. Kao sto kazes ima dosta boljih opcija kopanja sa tim karticama. Najverovatnije tu je u pitanju AMD

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Prvo LBRY (LBC) pa onda sve ostalo . . . moje misljenje . . . ali je tu i Zcash i Zclassic.

Najprofitabilniji je eth sa bilo kojom karticom. Ja mislim.

Nema sanse,jer koja god da je cena LBC-a bila uvek bih imao vecu zaradu nego sa ETH.

Evo ti moj primer, ja imam gtx 1070. I meni kopaju 1,3 mesecno eth-a a lbc bi mi kopalo 18 komada dnevno sto je mesecno oko 266 dolara. I opet mi se vise isplati eth.

Kako ide sa novim driverima?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Nisam stigao jos uvek u nekoj guzvi.
Ali cu ja ipak sacekati zvanicne.
Imaju problema sa AB ,treba neka beta verzija,Trebaju i ovi poslednji 17.7.2 ...
Tako da ima cimanja...Neka ga veceras ovako.
A kazu da sto se tice poboljsanja radi OK ali povecava izgleda i potrosnju....

Imaju bug sa drajverima bice zvanicni uskoro.

Ne povecava potrosnju beta vec ljudi ne znaju da smanje napon. Radi sve ok.
Potreban je AB 4.4.0 beta 15 i obavezno Clymore v9.8.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ali,to je sada jer je cena eth-a 250-260$,a cena lbc-a je skoro pa uvek na 0.5$ . . . +-0.05$.

Ne povecava potrosnju beta vec ljudi ne znaju da smanje napon. Radi sve ok.
Potreban je AB 4.4.0 beta 15 i obavezno Clymore v9.8.

treba li patch za modovane biose ?

koje karte imash ?

Testirao sam na 478/480/570/580, dakle na svim ;)
Treba onaj patch, da.

Jel moze U AB da se nameste klokovi ili mora u claimore?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Da, mogu al moras specijalno ovaj AB da skines.

Nazad
Vrh Dno