Xbox Gold 25usd 12 meseci na Amazonu:
https://www.amazon.com/dp/B002VBWIP6/?tag=slicinc-20&ascsubtag=63ce47886ae611e796bfe2ff9c0aef190INT
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moj kim je koristio @mts.rsJel mora da se koristi mejl na Outlook ili moze i Gmail?
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ok, hvala.Moj kim je koristio @mts.rs
Poslato sa Huawei P10 Plus DS uz pomoć Tapatoka
Da li nalog mora da bude US/UK ili ima nasa zemlja? jel pri pravljenju naloga moze nasa adresa, ulica, postanski broj? koja je razlika izmedju xbox live i xbox lie gold? Da li je po regionima zaklucan kao PS4? Gift card je za online/MP ili za kupovinu igrica preko store-a? Jel moze kupovina preko xb store-a sa nasih kartica ili Skrilla, Payoneer-a?
Ok, hvala.Koliko znam ima i naš region, mada ja lično držim na US, ima boljih pogodnosti, mada ni UK nije loš. Xbox Live se ne plaća u to je kao društvena mreža, gde postavljaš Screenshot-ove, postove, chatuješ, dok Xbox Live Gold omogućava multiplayer, popuste za igrice, 4 igre mesečno besplatno...
Ništa na Xbox-u nije regionalno zaključano, osim pojedinih Xbox 360 igrica, za koje ti treba VPN da bi ih skinuo.
Gift Card postoji i za Gold i za igrice.
Može i kupovina sa naših kartica, bez problema. Ja kao što sam gore napisao stavio US region, adresu hotela koji se nalazi u Aljasci (tamo nema poreza), i povezao mastercard Telenor banke, sve odlično funkcioniše.
Inače uskoro će biti kompletno promenjen UI Xbox konzola, u skladu sa Fluent Design-om. Sada se testira u Alpha Ring-u na Insider-u.
Ok, hvala.![]()
Znaci za region moze USA adresa iz drzava gde nema poreza. To sam citao u temi za PS4 koje SAD drzave nemaju porez. Svidja mi se sto ovde mogu nase kartice za kupovinu kako kazes.
Kazes da preko Xbox Live gold ima popusta na igrice. Da li sa Gift card-om ili sa nasom platnom karticom moguce kupovati u Xbox storea bez digital code-a?
Hvala puno.Možeš direktno da kupuješ igrice bez gift card-a.
A što se tiče popusta na igre, svake nedelje bude nekih popusta za članove Gold-a, a imaš i Game Pass sa 100+ igrica (svaki meseci dodaju nove igre), koje možeš igrati za 10$ mesečno, a imaš i EA Access , tu imaš oko 30-ak igrica.
Po meni je sada Xbox best buy, nije mu prevelika cena, a nudi mnogo pogodnosti za razliku od PS.
Sve jasno i vidim da dosta vise nudi od konkurencije
[emoji1] [emoji1]Ne zvuci bas kao da je jasno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari