Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Upravo se vratio iz poslovnice i potpisao zahtev za prenos. Takodje sam potpisao i "Pretplatnicki ugovor za GSM" za PP+ L koji je obavezan, ali nisam siguran zbog cega se to potpisuje? Sta bi se desilo sad ako me nazove mts i ponudi neku bolju opciju? Znamo da se to nece desiti, ali hipoteticki pitam. Takodje trenutno nema telefona u boji koju sam hteo, a agent kaze da ih dobijaju svake 2 nedelje, pa ako ne stigne, mogu li nekako da narucim iz druge poslovnice u gradu?

Samo da pohvalim telenorove chat operatere na drustvenim mrezama. Vec 2 - 3 puta ih cimam, imao sam problem i sa 4g karticom, sve su mi resili i organizovali (isporuku na kucnu adresu izmedju ostalog), odlicno to funkcionise, mnogo brze i efikasnije neko call centri.

Upravo se vratio iz poslovnice i potpisao zahtev za prenos. Takodje sam potpisao i "Pretplatnicki ugovor za GSM" za PP+ L koji je obavezan, ali nisam siguran zbog cega se to potpisuje? Sta bi se desilo sad ako me nazove mts i ponudi neku bolju opciju? Znamo da se to nece desiti, ali hipoteticki pitam. Takodje trenutno nema telefona u boji koju sam hteo, a agent kaze da ih dobijaju svake 2 nedelje, pa ako ne stigne, mogu li nekako da narucim iz druge poslovnice u gradu?

Bez brige, ako se dogovoris sa mts-som onda se stopira proces prenosa broja i ostajes u mts mrezi i potpisujes ugovor sa njima .

Ovih dana u Bgu je upload mnogo bolji nego dl [emoji23]

Malo pre zavrsio upload na Megu, system dump od 1.57GB za nekih 20min

Pre

de72584e66bdb76dfd1523359df32858.jpg

Posle

f32e36fc7fb5e2642057ff3ef80f26f2.jpg

Sent from my Nokia 5

Poslednja izmena:
Jesi resio slab DL na Nok5?

Jesi resio slab DL na Nok5?
Ne znam , paranoidna situacija, poredicu sa 950 vceras, ne ide preko 25MB u dl kao da je na 3.5G a ne 4G... Ja sam kriv imao sa dva net profila i jedan obrisem , boodala.

Evo kod Beogradjanke

5539caa2d2cbee54c96730faa7f5b49c.jpg

Sent from my Nokia 5

Zar nema i na Nokii "Reset to defaults" za APN? Standardna stvar na Androidu, resetuje valjda na default koji taj model telefona ima za tog operatera.

Surf+15 paket sam ...sad zvao da me prebace na Surf+30...ali ne moze preko telefona samo poslovnica i preko telenor naloga...i kaze mi ako predjem na +30...pa hocu da se vratim na +15...platicu razliku...a ugovor potpisan na +15...
Uvek je bilo da kad ides na nize od potpisanog placas...a dok god setas se izmedju paketa a ne ides ispod potpisanog nije bilo naplate....jesu to stvarno u telenoru promenili ili je ovo klasika call centra kad ga lupe i ostanu zivi[emoji3]

Ne znam za surf paket, ali ja bio danas u poslovnici i agent rece upravo to sto si ti napisao.

Nije mi tu ugovor...ali ako im je to nova politika bice belaja[emoji16] . Znaci uzimas paket i nema menjanja paketa dok ne istekne ugovor...srecom mi istice pocetkom oktobra.

Nije bilo tako pre godinu dana jer sam ovo isto radio ...menjao paket pa se vracao...i nije bilo naplate.
Npr u vipu imam net paket..potpisao na online 24...uzeo mifi imao sam pravo da odem na nizi paket nakon 3 meseca i nema naplate..presao na online 6...i sad svaki mesec mogu da se setam izmedju paketa i nema naplate razlike...ovi iz telenora bas pomahnitali[emoji1]

Poslednja izmena:
Nema od toga nista. Penali su ako se ide ispod potpisanog paketa.

Ako si potpisao ugovor na odredjeni konkretan paket, onda ne mogu da ti brane da se na njega vratis sa nekog veceg paketa, tako da mislim da je ovo dezinformacija.

Stigao nekome racun na klik!? Da li se nesto menja kada se prelazi sa paketa na paket, racun na klik ostaje setovan i dalje!?

Sent from my Nokia 5

Upravo mi stigla poruka od telenora da je zahtev odobren i da ce mi broj biti prebacen u noci izmedju 8. i 9. avgusta. Znaci 9.og idem do poslovnice da potpisem ugovor i preuzmem telefon? Nije moguce pre?

Ne. Licno sam bio da pitam, posto sam prolazio pored poslovnice.

Nexus 5X Tapatalking

^ Hvala. Moram videti samo da li bar mogu da "narucim" telefon da stigne u poslovnicu pre 9.og, jer ga nisu imali kad sam bio, pa da bar to ne cekam.

Nokia 5 posle nepunih 10 dana uklonjena iz ponude. Zna li se razlog?

Verovatno nestalo, jer nema ni Honor-a u boji koja meni treba, a bilo pre 2 dana.

Jos jednom da smaram, da li je nekom stiggao racun na klik!?

Sent from my Nokia 5

Uskoro uzimam 6s koji je zakljucan na telenor i ima garanciju, e sad moram videti da li se garancija vodi na prodavca ili na neku trecu osobu. Zanima me da li mogu u telenoru ostvariti garanciju ako nije na moje ime? Ili moram imati kontakt te osobe i ta osoba mora ici sa mnom u slucaju nekog kvara ili slicno?

Послато са SM-N7505 уз помоћ Тапатока

Ja samo da javim da sam presao na veci paket i da mi je promotivni sadrzaj (neograniceni minuti + 2 GB) samo dodat na konkretan paket u postojecoj Telenorovoj ponudi.
To je upravo onako kako mi je objasnjeno od strane Telenora.

Nazad
Vrh Dno