Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Ja od svih tih jedino mogu da priznam one futrole kožne :D

Pa s obzirom da je cena novog displeja nov telefon ili da ga menjam gde ono bese u Milanu za tipa 200e + put + hrana + nocenje koliko dana im treba, biram staklo od 15$ i mirna glava. ;)

Ja imam crystal hard case koji vecinom nosim, a nekad uzmem onu fensi koznu Nilkin.

Bas to. Stojim pre neki dan u posti i neke tri fenserke stoje ispred mene, dve imaju iPhone a treca neku sony rekao bi. I sve tri imaju razbucane ekrane. Juce cekam u redu i zena prilazi kasi u jednoj ruci drzi telefon a u drugoj korpu, samo sam cuo pljas i pogledam dole a njoj telefon ispao i ekran odma cao. Samsung s6 ili s7 je bio (nisam siguran).

Dobro staklo se ni ne oseti pod rukom u odnosu na ekran, a neki dobar kejs koji ce dati grip jer su danas svi telefoni klizavi i tanki

Poslednja izmena:
Em dobije krila, em kasnije dobije i liniju po ekranu :D Taman po suncu da ima splash effect :D

Izvadi iz kejsa 7+ i probaj nesto da obavis jednom rukom,videces kako dobije krila [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

7+ mi bez kejsa odlicno lezi u ruci, samo mi se ne prlja tel. Ljudima pada telefon i sa kejsom. Drugo 7+ svakako po meni nije za jednu ruku, ili moras imati ogromnu ruku.

Ma meni je klizav strasno,da mi je prljanje jedini "problem",nikad ga ne bih stavio u case. A to da nije za jednu ruku,slazem se skroz.

Ja sam rekao Staklo staviti vise necu, izgleda ruzno i prlja dosta ono 2/2.5D a 3D isto nije kao bez.
Case nosim samo zato sto su stolovi u vecini kaficima prljavi pa se isprlja lako tel, case mi se isto isprlja ali lako ocistis.
Koristim Silikon Case ali cu preci na neki Leather. Trazim neki lepi Python Case ili tako nesto.

Jel imas neku sliku kako izgleda Nodus na 7+ ? Izgleda mi malo cudno sto je gore isto otvoreno kao na donjem delu.

To isto kazu i za Apple case,puno para,ima bolji za manje,itd... Ima,ali sipak malo,to tek vidis posle par meseci koriscenja,jos nisam video da se neko pokajao sto ga je uzeo. Nije nikad jeftinije bilo bolje,niti ce biti [emoji12] Ne kazem da je los taj Nomad,daleko od toga,ali od Nodusa ne moze biti kvalitetniji sigurno.

UK skuplji normalno je, ali dva Nomada mozes za taj jedan Nodus, jedan plavi, jedan braon, pa uzivaj :p

iPhone 7

Pa vidis da covek trazi "Python" teksturu [emoji16] Nodus je po izgledu svakako blizi tome(zeleni pogotovo),a meni je licno i zbog te teksture,izmedju ostalog, lepsi od svakog Nomada.

Bolje nek uzme aligatora onda, bolji je grip :D

To isto kazu i za Apple case,puno para,ima bolji za manje,itd... Ima,ali sipak malo,to tek vidis posle par meseci koriscenja,jos nisam video da se neko pokajao sto ga je uzeo. Nije nikad jeftinije bilo bolje,niti ce biti [emoji12] Ne kazem da je los taj Nomad,daleko od toga,ali od Nodusa ne moze biti kvalitetniji sigurno.

Iako imam apple saddle brown case (da, sto je stariji sve bolje izgleda), i ja mislim da je nomad bolji. Koriste horween kožu i pokriva ceo uređaj. Čitao sam i neke opise, koliko se sećam svi se slažu da je nomad nešto kvalitetniji. Za Nodus nikada nisam čuo, moguće da je i on dobar

Ma mislio sam konkretno na Apple Silicone case,kada sam spomenuo jeftinije "alternative". Imam dva komada i o njima mogu da pricam,kozni nisam jos imao. Tesko je porediti i ove kozne,kako nije ista vrsta koze,igra tu ulogu i stvar ukusa. Meni se Nomad ni na oko ne svidja nesto,deluje mi nekako sirovo
,tj "kaubojski". Ili kao case koji bi isao uz neku lovacku torbu [emoji1] Jednostavno stvar ukusa,verujem da je stvarno kvalitetan.

https://youtu.be/YMsJMYmlNNU

Da li neko zna,jel moguce na Iphone 7ci napraviti da home screen bude prazan da se totalno vidi wallpaper npr?

Bez jailbreak - ne! Mora biti bar jedna ikonica na ekranu da bi isti bio u nizu ekrana.
E sad moje pitanje - znam da je stvar ukusa, ali sta ce vam to? Kada vec hoces da ti je nesto na ekranu od slika stavljas to na lock screen posto lock screen povremeno gledas da proveris da li ima nesto sto nisi cuo, vreme, itd. Kada vec otkljucas telefon valjda ga otkljucavas da bi ga koristio a ne gledao u fotku - za to sluzi galerija :)

Sve stoji sto kazes, nego naviko sa androida ni sam ne znam zasto pa mi remeti chi :D
Posto mi je prvi iphone,ceo dan akam ne mogu izvaliti: Jel npr za propusten poziv..por.. kad je tel zakljucan jel moze se namesti lampica da svetluca da te obavesti ili mora otklj fon pa da vidis, jel za zakljucavanje tel ima samo opcija alfanumericka ili ima i ono liniju neku nacrtas po ekranu?

Poslednja izmena:
Pattern moze ali uz jailbreak (bar mislim da mora, drug je imao). Mada sto ne koristis fp?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Posto mi je prvi iphone,ceo dan akam ne mogu izvaliti: Jel npr za propusten poziv..por.. kad je tel zakljucan jel moze se namesti lampica da svetluca da te obavesti ili mora otklj fon pa da vidis, jel za zakljucavanje tel ima samo opcija alfanumericka ili ima i ono liniju neku nacrtas po ekranu?

Ne mozes da namestis da nista svetluca kao notifikacija o propustenim pozivima ili porukama a za Pascode postoje samo numericka ili alfanumericka opcija, nikakve linije i crtezi po displeju. Takve opcije mogu samo uz jailbreak da se podese.

Moze led flash da svetluca,ako mu je to bas toliko bitno.

Taj deo mi je promakao,ali nije lose da zna da moze da svetli u trenutku kada mu zvoni telefon,ili dobije obavestenje,mozda ce mu znaciti.

Nazad
Vrh Dno