Pa s obzirom da je cena novog displeja nov telefon ili da ga menjam gde ono bese u Milanu za tipa 200e + put + hrana + nocenje koliko dana im treba, biram staklo od 15$ i mirna glava.
Ja imam crystal hard case koji vecinom nosim, a nekad uzmem onu fensi koznu Nilkin.
dobar kejs koji ce dati grip jer su danas svi telefoni klizavi i tanki
Kad ljudi ne znaju da drze telefon kako treba.
Izvadi iz kejsa 7+ i probaj nesto da obavis jednom rukom,videces kako dobije krila [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izvadi iz kejsa 7+ i probaj nesto da obavis jednom rukom,videces kako dobije krila [emoji1]
To isto kazu i za Apple case,puno para,ima bolji za manje,itd... Ima,ali sipak malo,to tek vidis posle par meseci koriscenja,jos nisam video da se neko pokajao sto ga je uzeo. Nije nikad jeftinije bilo bolje,niti ce biti [emoji12] Ne kazem da je los taj Nomad,daleko od toga,ali od Nodusa ne moze biti kvalitetniji sigurno.
Posto mi je prvi iphone,ceo dan akam ne mogu izvaliti: Jel npr za propusten poziv..por.. kad je tel zakljucan jel moze se namesti lampica da svetluca da te obavesti ili mora otklj fon pa da vidis, jel za zakljucavanje tel ima samo opcija alfanumericka ili ima i ono liniju neku nacrtas po ekranu?
Moze led flash da svetluca,ako mu je to bas toliko bitno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari