Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Evo posle par dana koriscenja (roleri, trcanje, kao handsfree u kolima, itd), stvarno su jako prakticne. Trenutno se povezuju, ne ispadaju iz sync-a i imaju bas fin domet - stan od 50m2 od coska do coska pokriju. Za vece udaljenosti nisam probao. Zvuk malkice bogatiji od onog na earpods, ali nista spektakularno. Inace dolazim sa xiaomi pistons i iskreno, vise mi se svidja zvuk na airpods. Ima sasvim dovoljno basa kad lepo legnu u usnu skoljku. Meni leze super. Ne ispadaju i ne pomeraju se previse kad ih jednom namestim, cak ni prilikom trcanja. Fale kontrole to je cinjenica, ali moram da priznam da caskanje sa Siri zavrsava posao mnogo bolje nego sto sam ocekivao..ako vas nije blam da pricate sami sa sobom na engleskom u punom busu ili na ulici [emoji23] imaju moju preporuku, mada mislim da im upotrebna vrednost ne opravdava ovih 150eur koliko sam ih ja platio. Kad padnu na 100ku bice apsolutni must za svaki iphone sa w1 chipom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koliko dugo ti izdrzi baterija,i za koliko se napune? Bitno je da si zadovoljan u sustini,nesto se pricalo da ce mozda dolaziti uz onaj novi ajfon,to bi bas bilo lepo [emoji1]

Nisam je izvukao jos uvek. 2 dana sam ih koristio po par sati i sinoc dopunio. Mislim da baterija nece biti problem nikome. Mislim, ko moze da ih slusa po 6h dnevno... Pita mene gospodja juce bas "a kad ce poceti da ih daju iz sce ajfone" [emoji23] Mislim da je realno da hoce u nekom trenutku, ali s obzirom da su trenutno u celoj USA na preorder listi od 6 nedelja..sumnjam da ce ih pakovati uz osmicu.

U zadnje vreme mi toliko zabada fon kada uključujem/isključujem mobilni net da ovo nije normalno. Po 5-6 sekundi se fon smrzne. Ništa ne reaguje.

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Evo posle par dana koriscenja (roleri, trcanje, kao handsfree u kolima, itd), stvarno su jako prakticne. Trenutno se povezuju, ne ispadaju iz sync-a i imaju bas fin domet - stan od 50m2 od coska do coska pokriju. Za vece udaljenosti nisam probao. Zvuk malkice bogatiji od onog na earpods, ali nista spektakularno. Inace dolazim sa xiaomi pistons i iskreno, vise mi se svidja zvuk na airpods. Ima sasvim dovoljno basa kad lepo legnu u usnu skoljku. Meni leze super. Ne ispadaju i ne pomeraju se previse kad ih jednom namestim, cak ni prilikom trcanja. Fale kontrole to je cinjenica, ali moram da priznam da caskanje sa Siri zavrsava posao mnogo bolje nego sto sam ocekivao..ako vas nije blam da pricate sami sa sobom na engleskom u punom busu ili na ulici [emoji23] imaju moju preporuku, mada mislim da im upotrebna vrednost ne opravdava ovih 150eur koliko sam ih ja platio. Kad padnu na 100ku bice apsolutni must za svaki iphone sa w1 chipom.

Opravdavaju svaki evro. Savršene su. Ja ih imam već 3 meseca i skoro pa svuda idem sa njima [emoji23][emoji1303]

4 minuta reklama... :whip:

Moze li neka svezija preporuka za tempered glass sa alija? Do sada sam koristio ovaj:
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/emMzmy26

Ali nisam nesto odusevljen. Hvala na preporukama!

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Imaš odlična stakla od Nillkin-a, T+ Pro i H+ Pro.

Jos jedna preporuka za Nillkin h+ pro. Skoro dve godine na 6S i nigde nije popustilo. Stoji ko zaliveno

Hvala momci. Moze mala pomoc u vidu direktnog linka jer ne uspevam da nadjem Nillkin za iphone 7 na Aliju? Moze i u inboks ako ne sme ovde. Hvala!

Jos jedna preporuka za Nillkin h+ pro. Skoro dve godine na 6S i nigde nije popustilo. Stoji ko zaliveno

Probao sam ja i jeftina stakla koja ne popustaju, ali to nije poenta. Po meni su 3 stavke bitne kod stakla:
1. Zastita - ako je slaba, zasto ga koristiti?
2. Coating - najcesce je los coating tako da kada je svetao dan i suncano ekran se jako slabo vidi (naravno na iP7 pogotovo moze jos jace svetlo nego na prethodnim modelima ali to znaci i vecu potrosnju baterije) - ovo se najbolje vidi kada po suncanom danu skinete staklo (ili stavite).
3. Osecaj pod rukom - neka stakla ispod ruke jednostavno "ne klize" i sam osecaj koriscenja ekrana je uzas.

Na sve tri stavke je odgovor - VRHUNSKI!!!

Probao sam ja i jeftina stakla koja ne popustaju, ali to nije poenta. Po meni su 3 stavke bitne kod stakla:
1. Zastita - ako je slaba, zasto ga koristiti?
2. Coating - najcesce je los coating tako da kada je svetao dan i suncano ekran se jako slabo vidi (naravno na iP7 pogotovo moze jos jace svetlo nego na prethodnim modelima ali to znaci i vecu potrosnju baterije) - ovo se najbolje vidi kada po suncanom danu skinete staklo (ili stavite).
3. Osecaj pod rukom - neka stakla ispod ruke jednostavno "ne klize" i sam osecaj koriscenja ekrana je uzas.

Zastita vrhunska. O tome sam pisao u temi iPhone 6/6s. Licno sam Nillkin staklo, koje je stiglo slomljenjo u jednom cosku (u transportu), testirao. Sa nozem, srafcigerom, velikim makazama. Staklo sam postavio na cvrstu podlogu i prvo probao da izgrebem. Nema sanse! Onda sam poceo da udaram slabijim intenzitetom, pa sve jace i jace, da bi staklo pocelo da popusta tek pri znatno jacim udarcima od onog koje ce prouzrokovati eventualni pad na kamen i slicno. Dakle, tek sam uspeo nakon 8-9 udaraca vrhom velikih makaza da izazovem pucanje stakla i to samo povrsinski. Istog momenta sam narucio 2 komada i to drugo mi i dan danas stoji neotpakovano u kutiji kao rezerva.
Sto se tice coatinga, apsolutno nema uticaja na vidljivost. Mislim da je isto i sa i bez.
Sto se tice osecaja pod rukom.... Mozda i bolje nego bez stakla (subjektivan osecaj). Mislim da prst klizi bolje nego bez stakla.
Ponavljam, staklo je vrhunsko i veoma se razlikuje od onih jeftinih sa cenom od 1 - 3 ili 4 dolara.

Poslednja izmena:
Nillkin odlicno staklo. Bas bas.

Sent from my iPhone SE using Tapatalk

Hvala ljudi ali i dalje bih voleo da mi neko posalje direktan link do tog stakla, ja nisam uspeo da nadjem na Aliju. Hvala unapred

iPhone 7

Meni na SE naleže Nillkin tačno po ivicama.
Samo pazite na te Blue Light Resistance stakla, ja uzeo Nillkin PE+, sija plavo na suncu. Ako nekom to ne smeta, samo napred, staklo je odlično.

Ali od sestice moras uzimati full cover, kao sto sam dao linkove, jer ostaje po milimetar dva sa strane.

Meni na SE naleže Nillkin tačno po ivicama.
Samo pazite na te Blue Light Resistance stakla, ja uzeo Nillkin PE+, sija plavo na suncu. Ako nekom to ne smeta, samo napred, staklo je odlično.

SE ima ravno staklo...

Ali od sestice moras uzimati full cover, kao sto sam dao linkove, jer ostaje po milimetar dva sa strane.

Pazi po meni to nije loše ako imaš masku koja malo više hvata sa prednje strane.

Ali ja ne znam nijedan case koji hvata toliko. Imam 5 komada i svi se lepo slazu sa full cover TG-om. Na pocetku sam imao taj obican TG i ocajno je izgledao, tacno da se prasina i ostala prljavstina skupi izmedju case-a i TG-a

Kako mi se gadi bre to kada vidim ta nalepljena stakla na tim telefonima :vomit: kako vam to nije ružno..staklo napred, a telefon u plastičnom kondomu :vomit::vomit: i još raspravljate o nekom dizajnu, a ovamo ni D od dizajna kada ga ucementirate u ta kineska ******

Kako mi se gadi bre to kada vidim ta nalepljena stakla na tim telefonima :vomit: kako vam to nije ružno..staklo napred, a telefon u plastičnom kondomu :vomit::vomit: i još raspravljate o nekom dizajnu, a ovamo ni D od dizajna kada ga ucementirate u ta kineska ******

Podržavam ovo u potpunosti. Nikad staklo nisam koristio niti ću a ni jedan fon nisam razbio. Jedva i case tolerišem.

Sent from my iPad using Tapatalk

Pa s obzirom da je cena novog displeja nov telefon ili da ga menjam gde ono bese u Milanu za tipa 200e + put + hrana + nocenje koliko dana im treba, biram staklo od 15$ i mirna glava. ;)

Ja imam crystal hard case koji vecinom nosim, a nekad uzmem onu fensi koznu Nilkin.

Nazad
Vrh Dno