Ozark završio prvu sezonu za dva dana i prijatno me iznenadila. Preporuka. 7/10
Sent from my D6603 using Tapatalk
Pitanje u vezi GoT:
sta se bese desilo sa dzonovim vukom,gde je on nestao,ne secam se?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pitanje u vezi GoT:
sta se bese desilo sa dzonovim vukom,gde je on nestao,ne secam se?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Počeo El Chapo da gledam, dosta slabije od Pabla.
GoT S07E03
Jon Snow je uspeo da se telepromtuje sa jednog kraja kontinenta na drugi u toku samo jedne epizode. I za svo ti vreme ovi u Dragonstonu nisu uspeli da saznaju da im je Juron uništio mornaricu. Taj isti Juron je posle uspeo da prođe pored Dragonstona koji nadgleda Kings Landing sa brodovima i zarobljenicima na paradu kod Sersei. Da li je to bio dovoljan razlog da se ukine invazija na Castley Rock, naročito ako postoji mogućnost da zarobljenici propevaju? Očigledno da ne. Tajrelovi popadaše ko pokošeni. Nikakav poziv u pomoć nikakvi gavranovi, ništa! Rešili ljudi da 'mru. Juron je u međuvremenu uspeo da se opet šmugne pored Dragonstona i onih zmajeva i da napadne unsolidove i da ih drži pod opsadom.
Ali bez brige Jon Snow će verovatno podeliti svoje znanje o instant telepromtaciji, tako da će svi biti spašeni i još će stići na vreme da se bore protiv White Walkera.
Bran se 7 sezona spremao da nauči da "gleda" i sad kad je trebalo nešto da kaže on je počeo da priča Sansi kako je silovana i da ne zna šta drugo da joj kaže.
4/10 i to samo zato što smo videli sise Lene Hidi, otherwise 2/10
Sent from mTalk
Ne mora da troši tastaturu, dovoljna je jedna reč@to3a Daj "recenziju" trece epizode. [emoji16]
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
bice:@to3a Daj "recenziju" trece epizode. [emoji16]
Po mom misljenju, najbolji američki sitkom. Često pustim po neku random epizodu, da mi se čuje u pozadini. Prva sezona, i ovako i onako, ali onda se zahuktaju, likovi se izbruse, sve fercera. Omiljeni lik, neponovljivi Džordž Konstanca:Hvala za preporuke,stavio sam na skidanje Seinfeld,
Haha i ja isto čekam mada neće se leba najesti od ove treće epizode po pitanju njegovog " ukusa " [emoji3]@to3a Daj "recenziju" trece epizode. [emoji16]
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
A 3rd rock from the sun [emoji4] ??Po meni je Seinfeld prilcino slab sitcom. Ima tu i tamo dobrih stoseva, ali nisam uspeo nijednu epizodu da odgledam(nisam ni Mucke, koje mi se cini isti hvale kao i Seinfeld)
Ne svidja se svima taj tip komedija.
Verujem. Sudeći po mom okruženju, mislim da što je neko mlađi, to je veća šansa da mu se Sajnfeld neće svideti. Možda je u međuvremenu zastareo, teme i prilike su se promenile, šta znam... Ono što posebno cenim je što se nisu prodali. Odbili su brdo para da nastave snimanje. Snimili su sve što su imali da kažu (što nije malo) i to je to! Gotovo, nema ceđenja suve drenovine, nema spin off-a, nema ničega.Po meni je Seinfeld prilcino slab sitcom. Ima tu i tamo dobrih stoseva, ali nisam uspeo nijednu epizodu da odgledam![]()
Auuu... :smash:nisam ni Mucke
A 3rd rock from the sun [emoji4] ??
Eto, meni je ona pak spora, iako ima finih momenata.Upravo je gledamJedino mi je spora ponekad, ali ona je vec OK.
Verujem. Sudeći po mom okruženju, mislim da što je neko mlađi, to je veća šansa da mu se Sajnfeld neće svideti. Možda je u međuvremenu zastareo, teme i prilike su se promenile, šta znam... Ono što posebno cenim je što se nisu prodali. Odbili su brdo para da nastave snimanje. Snimili su sve što su imali da kažu (što nije malo) i to je to! Gotovo, nema ceđenja suve drenovine, nema spin off-a, nema ničega.
Auuu... :smash:
Eto, meni je ona pak spora, iako ima finih momenata.
A kad već spominjemo američke humorističke serije, evo da preporučim jednu stariju
- Doktor Beker: http://www.imdb.com/title/tt0174378/
https://www.youtube.com/watch?v=0ohXEV1A1Rg
i jednu noviju
- Pravila veze: http://www.imdb.com/title/tt0790772/
https://www.youtube.com/watch?v=TszZJdzf7vE
Pa kome se ne sviđaju Sajnfeld ili Mućke, neka ovo gore ne otvara
Ne znam kako da okačim pune linkove, pa stavljam ovako.
Verujem. Sudeći po mom okruženju, mislim da što je neko mlađi, to je veća šansa da mu se Sajnfeld neće svideti. Možda je u međuvremenu zastareo, teme i prilike su se promenile, šta znam... Ono što posebno cenim je što se nisu prodali. Odbili su brdo para da nastave snimanje. Snimili su sve što su imali da kažu (što nije malo) i to je to! Gotovo, nema ceđenja suve drenovine, nema spin off-a, nema ničega.
Stigao Rick and Mortyyyyyyyyyyyyy.... Iiiiii - no comment za sad. Was not impressed tho :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari