Šta je novo?

BTC-E kriza 25.7.2017.

Ima li neko preporuku preko koje menjacnice trgovati,kopati?

trguj na poloniex, bittrex, kraken, cex... verifikuj se na polo ako zelis i vecinom ce ti raditi kako treba. Ili nadjes neku menjacnicu na kojoj ne treba verifikacija i ne traze nista i cekas da ta menjacnica nestane. npr ja na polo verifikovan odavno, nikad problem nisam imao u smislu povlacenja ili depozita ali nikad nisam ni slao tipa 0,01eth 0,00001btc, nisam slao depozit dok je wallet u maintence... a opet ima ljudi kojima su zaglavljeni novcici. Takodje polo ima problem sa lagom, ddosom, slab support... daleko je od sjajne menjacnice. Najbolje je da odaberes sam pa vidis gde ti odgovara.

Poloniex nikad ni nije bio stabilan, gomili ljudi stoje zaglavljeni ticketi i slicno, coini cesto ne prolaze, support ne dogovara i slicno

Sto je najgore odgovaraju ali posalju genericke poruke tipa, mreza je pod stresom ili ako treba da se da odobrenje da puste novcice sa njihovog sajta na drugi to traje po 6-7 dana ali da ce njihovi strucnjaci da pogledaju uskoro i da ce da odobre a sve to u fazonu kao sigurnosti radi, pa sve do zaglavljenih novcica i onih koji se na etherscan ne vide uopste da su poslati tacnije vidi se da ih je poloniex propustio ali nikada stigli na odrediste.

Ne znam jesu toliko jadni da ljudima kradu po 8-9 evra kada se posalju male kolicine novcica tipa 0.05 ili malo vise da pokusaju da odglave vecu kolicinu koja im stoji zaglavljena po mesec i vise dana.

Ja sam uzeo 10 katrtica pre nekih 2,3 meseca...rx580. I definitivno sam zavrsio sa ovim cirkusom. Bitstamp mi ni posle 3 meseca nije veritifikovao nalog ( nakon 2 meseca posalju mi mail i pitaju za moje zivotne okupacije ,no comment ) Na Krakenu sam poslo novac na pogresan SWIFT kod ( ni posle 3 meseca suport mi nije odgovorio) i dalje stoji sending . BTC-e je " nestao sa mojih 800+ usd ) Poloniex support ne odgovara 2 meseca (tamo mi je nestao jedan ETH , bukvalno nestao ). Sve ovo iz mog iskustva lici na veliki cirkus i haos. Onome ko ce ulagati vece pare u ovaj svet mogu reci samo sretno ..

Ulogovao se, sve je tu.

Prodajem BTC-e kodove, bez provizije 🙂

btw, domen je registrovao neko sa british virgin ostrva

Registrant Name: EUROSTYLE ADVISOR LTD
Registrant Organization: EUROSTYLE ADVISOR LTD
Registrant Street: PO Box 3469, Road Town
Registrant City: TORTOLA

Poslednja izmena:
Ozbiljno si se ulogovao ili zezas?

Ulogovao se, sve je tu.

Jel nas *****avas ili? 😀 Mislim jesi li se stvarno ulogovao i sve je tu? Nema sanse 😀

Ma gde, šalim se. Nisam ni probao 🙂

Izvinjavam se

Ahahahhah

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Moguce je i da je pravi. Ono sto je meni zanimljivo je to sto kazu da je zaplenjeno nesto novca i novcica i da ce od 1. septembra vracati ali pitanje je koliko.

Nisam stručan dovoljno za to, ali mi nije realno da fizičkom zaplenom nekog hardvera može biti moguće da je neko došao do private keyeva i to još hardvera u kaliforniji. Nisu tako glupi, valjda. Ipak se radi o stotinama miliona dolara i sad' je bilo dovljno da neki dostavljač pizze uzme hard disk i ima sve. Osim naravno ako neće tako to da predstave pa da zadrže deo kriptoa.

Ono što je moguće da su im blokirani računi u bankama

A što se tiče vraćanja, ako ste pročitali, rekli su da ako ne uspeju da pokrenu servis do tada, onda će ići na odustajanje od menjanice i vraćanje, dakle to je neki krajnji rok da pokušaju da nastave da rade

Poslednja izmena:
Jel ti tražio ti 2-fa?

Edit, vidim da se ipak nisi logovao.

Moša. [emoji1] [emoji16]

Poslednja izmena:
Ovo mi deluje kao neki dobar skupljač podataka (username i password), pa ko nema 2fa, da ga lepo istresu kada i ako se vrati pravi btc-e.com.

Jos uvek nije operativan, prekopirali su frontend sa starog sajta, backend-a jos uvek nema. Javascript na strani pokusava request za login ali server baca HTTP 302 bez podataka. Za sada je samo za gledati. Odakle vam link, btw?

Ulogovao se, sve je tu.

Meni whois.com vraca druge podatke:
Registrant Contact
Name: Anton
Organization: N/A
Street: Banshee Street 40-45
City: London
State: London
Postal Code: 11103
Country: GB
Phone: +44.741754952
Email: [email protected]

Zaključak, ne unosite svoje podakte nigde dok info nije sa btc-e twittera ili njihovog naloga na bitcointalk

В "новом" домене весь текст пока почти без правок.

Kazu i bacushke da se ne zezamo sa tim domenom.

Ja sam iskusno cekao da neko proba prvi jer sam i ocekivao fake sajt 🙂

Ma nema veze i ako ostavis podatke : )
Neces biti na gubitku ,a ni oni na dobitku

Sa logovanjem može da proba jedino neko ko nema ništa na tom nalogu a ne planira posle da ga koristi...sve ostalo je ludost....

Nazad
Vrh Dno