Šta je novo?

BTC-E kriza 25.7.2017.

Ako se zaista ponudi ova opcija, svako treba za sebe da odluči koliko je ZAISTA spreman da izgubi pošto smo o tome do sad imali prilike da mislimo tek kad izgubimo sve.

Sent from my E6683 using Tapatalk

I dalje sam pesimista ... bojis se da je bacanje prasine u oci i spustanje tenzije .... voleo bih da gresim.
Mada marketinski, zaista ovakva ideja zvuci kao rok za vracanje poverenja

Poslednja izmena:
A sto bi platili 110M ako vec dizu klon sajta?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Naravno da ako ne moraju neće ništa platiti, otkud znam, samo kažem da je dobra fora smišljena i da će imati novca za sve što im treba jer se mnogi boje i rado će da se odreknu 40% zarad svojih 60%, što nije ništa neobično.

Jedino ako placanje toga ne znaci placanje reketa, kao, da ih ne diraju vise. Kad bih znao da ce da uvedu obaveznu verifikaciju kao sto je na ostalim berzama bio bih mirniji.

Kažu rusi da su danas jednom transakcijom ispraznili i LTC wallet. Doduše baš ga i nisu imali nešto, oko 70.000

http://www.coinfox.ru/novosti/7330-s-koshelka-btc-e-vyvedeny-vse-tokeny-litecoin-na-2-8-millionov

To sigurno nije tacno. Ako si trgovao ltc-om, seti se koliko ih je bilo na sell stranama. I BTC i USD par, a i oni ostali svi zajedno. Bilo ih je najmanje milion. A to su samo oni LTC-i koji su u orderima...Verovatno makar jos par stotina hiljada koji nisu bili postavljeni na sell strani nigde.

Pa jes, nije ni meni bilo logično. Ja samo kada saberem ljude koje znam i količinu ltc-a pa dodjemo na 5% toga 🙂

Sigurno nije tacno ali za milion bas i ne verujem. Mozda je 70K bilo u hot wallet-u, ostalo u steku.
Edit: Ma ni milion nije mnogo kad bolje razmislim.

Poslednja izmena:
Ima li nekih zvanicnih sapstenja od BTC-e, osim ovoga sto vidim da im je domen oduzet od strane FBI.

Ništa, osim tvita od 26.07 da se vracaju za 5 do 10 dana. To je bilo pre izrečene kazne od 110 miliona i pre zaplene btc-e domena.

Ali živi su, online su bili na bitcointalk forumu 🙂
.
DGAjkizWAAAIHHl.jpg

Kako je moguće da iskoriste backup i pokrenu sajt ponovo? Može da se desi da backup sadrzi staro stanje nekog walleta i blockchain ga neće priznati posle vraćanja iz backupa.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Buduci da su na dve adrese sipali po 66.000 bitcoin i na jednu pola miliona ethera mislim da su im svi novcici u nekoliko walleta.
Ono sto im baza sadrzi jeste koliko kom useru pripada novcica ili $$$. To im treba. (a to se nije menjalo jer nisu radili :d)

Nije Rus lud znali su oni da je moguce da amerikanci i tu napadnu, vidili ameri evo sanse dokopat se crypto valuta, ali izgleda nece moci.

Prvo nešto zvanično od njih.

Verujem u to što su napisali uključujući i vraćanje novca ako ne startuju servis, uvek su bili fer sa korsnicima.

Jedino ne ohrabruje ovo sto su napisali da treba prvo da se utvrdi koliko im je ostalo i da je moguce da tek u septembru krene vracanje :/

Pa ono, do danas, jednako realna opcija je bila da se jave saopštenjem: 'ovo ostrvo koje smo kupili vašm parama je baš kul, majmuni malo smaraju ali snaćićemo se. odoh na plažu brb', tako da hajde bar se nešto dešava 🙂

A vidi im reputaciju na zvaničnom nalogu.....

[emoji1]

Takodje, velika laž javno iznesena da Vinnyk nije nikada imao nikakve veze sa njima.

Poslednja izmena:
A vidi im reputaciju na zvaničnom nalogu.....

[emoji1]

Takodje, velika laž javno iznesena da Vinnyk nije nikada imao nikakve veze sa njima.

Kako znas da je Vinnyk (ili Vinnik?) imao veze sa btc-e?

Jedino sto sam nasao u vezi vlasnika btc-e je:

"Its founders Aleksey and Alexander, while residents of Russia, are not citizens." https://www.coindesk.com/btc-e-concerns-russian-criminal-investigation/ (btw Rusija je takodje pretila btc-e 2014. sa istim optuzbama kao i danas USA!)

Malo me buni samo sto na jednom mestu pise da treba da provere koliko je sredstava ostalo tj. van domasaja fbi, a na kraju da ce sredstva biti vracena svima, samo mi tu na kraju fali ALL pre funds...

Sigurno nije bio zvanično zaposlen, primao platu i dobijao markicu za gradski prevoz 🙂
A da li je imao neke veze ili nije sa btc-e ...

Jasno je da ih pravni tim savetuje oko Vinnyk, i da ce tvrditi da nema veze sa njima. To je postupak. Sta ste ocekivali da ce da kazu da radio je, i da prao je pare ? Logicnije bi mi bilo prvo neka banka da je optuzena. Videcemo.
Deo koji se dotice nas, je ova izjava da ce da provere koliko imaju sredstava i da ce sredstva biti vracena svima.
Ostaje da se vidi koliko su osteceni, i sta je raspolozivo za vracanje.

Poslednja izmena:
Da, bolje je da lažu nego da priznaju da imaju veze sa njim.

Njega se sada i rodjena majka verovatno odriče. [emoji1]

Mnogo to nesto odugovlace po meni. Zasto se ceka kraj Avgusta? Te strpite se malo, pa cekajte 5-10 dana, pa sad jos mesec dana...

Poslednja izmena:
Ili to, ili da kažu: "So long, and thanks for all the fish".

[emoji1]

Vidi šta ti je bolje po živce.

Mnogo to nesto odugovlace po meni. Zasto se ceka kraj Avgusta? Te strpite se malo, pa cekajte 5-10 dana, pa sad jos mesec dana...

Obicno kad krene tako odugovlacenje, od toga nema nista. Nije mi drago, ali sta je tu je. Jedino ne vidim neku svrhu odugovlacenja i slicno, pa bi moglo da se desi da nastave u nekoj formi da rade, naravno bez vracanja para

Poslednja izmena:
Obicno kad krene tako odugovlacenje, od toga nema nista. Nije mi drago, ali sta je tu je. Jedino ne vidim neku svrhu odugovlacenja i slicno, pa bi moglo da se desi da nastave u nekoj formi da rade, naravno bez vracanja para

Kakvo je stanje sa Poloniex? Stabilni su?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poloniex nikad ni nije bio stabilan, gomili ljudi stoje zaglavljeni ticketi i slicno, coini cesto ne prolaze, support ne dogovara i slicno

Nazad
Vrh Dno