Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Pusti suplju imao sam priliku da propustim kroz ruku gomilu GTX 1070 znam sve...

TDP nije isto sto i potrosnja....

za nas ce biti interesantna mala Vega imace istu memoriju i malo slabiji GPU- to ce za nas biti interesantno. nadam se bez problema 40+mhs uz mod biosa potrosnja ispod 200w.

Samo da izadju nereferentne.

Walleti funkcionisu tako sto cuvaju kljuceve kojima pristupas svojoj adresi. Novcici ne postoje fizicki nigde nego samo u obliku transakcija koje se cuvaju u blockchainu.
Online walleti funkcionisu isto kao i lokalni samo sto ti nemas kontrolu nad svojim kljucevima nego to online servis obavlja za tebe, i mogu da ti uskrate tu uslugu ako bi zeleli.

Mislio sam to sto se cuva na HW walletu (a meni on izgleda kao neki flesh) moze da se cuva i negde na disku racunara. Ali definitnvno trebam da porucim HW wallet i da ne mislim vise.

Poslednja izmena:
Diff je juce ujutru bio 133, a sinoc se popeo na 157 i to bez vege i bez novih drivera koji bi trebali da vrate polarisima hash na staro ...

Kada se vrati 570 na 250e onda mozemo da pricamo :D ovo pljackanje samo neka izvole

RX pao sa 500 na 350 :D spustili su i madjari cene. Prvi put posle duze vremena da vidim da uopste ima karata na stanju kod madjara, nadje se po neka 1060/3, 1080TI za 250k ft..

De gledate te cene ja rx ne vidim ispod 380 evrica 4 gb ?

Ja gledam ove nase sto oce za 500 da prodaju rx axaxax i cekam ih bice jos malo za dz :-D

Inace diff napreduje lepo

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Neko mishlenje za diff?
Pricina za naglo ripanje?

neko se dokopo amd drivera mozda je i tahiti proradio...

Poslednja izmena:
Samo da ne čekamo na te drajvere kao na grafičke[emoji3]

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Poslednja izmena:
a veca mogucnost je da je neko dobio kartice i vege nego drivere :)

ma jok nije amd mogao napravit sve ukupno toliko vega kartica koliko je skocio diff last 24h

Samo driveri trazite ako ikoga znate bliskog AMD-u driveri vec postoje toliko vam mogu reci :d

ma jok nije amd mogao napravit sve ukupno toliko vega kartica koliko je skocio diff last 24h

Samo driveri trazite ako ikoga znate bliskog AMD-u driveri vec postoje toliko vam mogu reci :d

nije napravio toliko vege ali se polarisi jos uvek prave ;)

ne mogu ni driveri opravdati toliki skok diffa, sem ako ne mislis da su i 1gb karte prokopale :)

default je 30, interesantno da u readme ne pise koji je max, aj javi @Krki sta kopas u dualu i kako ide

Probao sam u dualu ali zbog slabog napajanja ne smem da mu pojacam PL koji stoji na 60. Sa tim podesavanjima i sa dcri 100 1080 su mi bacale 23 mh/s.

Diff je posledica pripreme ethereuma za PoW Ice Age. Pogledajte datume, na 3 nedelje diff ode gore i mreza se uspori 15%. Rast diffa je mnogo manje funkcija nadolazecih minera, a mnogo vise programiranog usporavanja mreze. Evo, pogledajmo recimo jul. Snaga mreze je porasla 15%, a diff citavih 50%.

da, definitivno difficulty bomb nece dirati do novembra, negde sam citao da su devovi konsultovali ove sto razvijaju dapp-ove i da su ovi uglavnom rekli da block time mogu da tolerisu do 45 sekundi pa nece nista ni raditi po pitanju tezine do novembra. pominjali su i da ce mozda smanjiti i block reward na 4 ili cak na 3 eth po bloku

Nece eth izgleda probiti cenu od 200e.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno