Borski
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 22.03.2016
- Poena
- 95
na stb nema audio izlaza, samo hdmi!Zna li neko kako će raditi kablovska preko ovoga?
Pogledajte prilog 233456
na stb nema audio izlaza, samo hdmi!Zna li neko kako će raditi kablovska preko ovoga?
Pogledajte prilog 233456
Ova kombinacija je za povezivanje stb sa monitorom preko hdmi izlaza!taj adapter bi trebao hdmi zvuk da konvertuje u analogni valjda
Ako povezuješ stb sa monitorom preko ovog adaptera, jedini smer je iz stboxa, a na ovima (što deli Kopernikus) nema audio izlaza!tamo na slici ima neki stereo audio kablic. treba samo proveriti u kom smeru radi adapter
Заборавих да додам да је у Угриновцима у дигиталној понуди убачен ХРТ2.
На којој фреквенцији?
Ne moze da ti kaze kada ni oni ne znajutek su zavrsili 1.fazu digitalizacije.
Treba ti t2-c tjuner za digitalne kanale. Ili da ti oni daju stb da bi mogao da gledaš digitalne kanaleNe mogu u Smederevu da pronadjem digitalne kanale, tv mi ima t2 digitalni tjuner. Koja su podesavanja i kako da ih pronadjem, samsung k5502 je tv. Hvala unapred
Iskreno neznam trebalo bi sam da nađe. Vidi u tom kable modu šta ima. Ako ima negde kablovska stavi toNamestio sam atv+dtv, mada imam nekoliko search mod-a, qucik, network i full, ali ni u jednom nece da nadje. Ne znam onaj cable options u podesavanjima sta treba da se podesi
Namestio sam atv+dtv, mada imam nekoliko search mod-a, qucik, network i full, ali ni u jednom nece da nadje. Ne znam onaj cable options u podesavanjima sta treba da se podesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari