Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

taj adapter bi trebao hdmi zvuk da konvertuje u analogni valjda

Koji STB daju?
Ako je Skymaster globo HDX2 onda ima audio izlaz preko S/PDIF-a....
Ja sam hteo sa jeftinijom varijantom adaptera/konvertora, onog što sam postavio. Pa sam zato pitao da li neko zna ili još bolje ako je probao da poveže na ovaj način.
Ima i malo skuplja varijanta sa ovim, DAC :
CAB40200-3.jpg

tamo na slici ima neki stereo audio kablic. treba samo proveriti u kom smeru radi adapter

Koj STB se dobija?

Pa hdmi ima audio!

Od noćas nema interneta ni tv signala.
Stara Pazova.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пре неколико дана сам видео (ако се добро сећам био је петак 21. јул или субота 22. јул) да је на Коперникус Север била пуштена инфо трака са обавештењем да су агенти продаје на терену кренули са радом тако што ће нудити услуге Коперникуса онима који нису корисници услуга Коперникуса, а постојећим корисницима ће нудити обнову постојећег уговора.

Едит: Ово су цео тај дан држали на Коперникус Север, тако да је могуће да ће пустити поново. Онда није сигурно нека превара или злоупотреба као што су појединци овде претпостављали и сумњали у тачност информације.

Poslednja izmena:
Заборавих да додам да је у Угриновцима у дигиталној понуди убачен ХРТ2.

Jel zna neko kad se kodiraju digitalni kanali? Radnica u kopernikusu mi je rekla da ce to biti u toku Avgusta, ali izgleda da ce se to jos oduziti.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Ne moze da ti kaze kada ni oni ne znaju :) tek su zavrsili 1.fazu digitalizacije.

Mene jos uvek nisu ni zvali da zakazu za stb-ove.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Ma kakav avgust,daleko je do 16-te faze:d

Sigurno dva meseca nema Cartoon Network i Boomerang kanala. Jesu li prebacivani na druge frekvence mozda? Inace niko ziv ne zove vezano za STB ili CI module.

Ne mogu u Smederevu da pronadjem digitalne kanale, tv mi ima t2 digitalni tjuner. Koja su podesavanja i kako da ih pronadjem, samsung k5502 je tv. Hvala unapred

Treba ti C tjuner na tv-u za digitalne kablovske kanale

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne mogu u Smederevu da pronadjem digitalne kanale, tv mi ima t2 digitalni tjuner. Koja su podesavanja i kako da ih pronadjem, samsung k5502 je tv. Hvala unapred
Treba ti t2-c tjuner za digitalne kanale. Ili da ti oni daju stb da bi mogao da gledaš digitalne kanale

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Onda bi trebao sam da ti nađe. Kako ti je namešteno u podešavanju kad pokreneš pretragu? Atv+dtv ili drugačije?

Namestio sam atv+dtv, mada imam nekoliko search mod-a, qucik, network i full, ali ni u jednom nece da nadje. Ne znam onaj cable options u podesavanjima sta treba da se podesi

Namestio sam atv+dtv, mada imam nekoliko search mod-a, qucik, network i full, ali ni u jednom nece da nadje. Ne znam onaj cable options u podesavanjima sta treba da se podesi
Iskreno neznam trebalo bi sam da nađe. Vidi u tom kable modu šta ima. Ako ima negde kablovska stavi to

Stavio sam taj opseg frekvencija, 256QAM i 6900 KS/s ali nista ne nalazi, ne znam sta jos da pokusam. Za Country (area) je stavljeno ostalo. Kad sam zvao kopernikus podrsku rekli su mi za zemlju da izaberem nemacku, ali nemam nemacku ponudjenu u opcijama tv-a

Nazad
Vrh Dno