Pa nista, eto objasnio si ti kao strucnjak i za hw,i za wallet-e i menjacnice...dajete savete a niste sigurni...kad napravite ljudima problem bice ...***....al dobro na greskama se uci...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
...
Ali nije ni bitno ja cu vama bas iz inata nastavljati da pomazem novim ljudima na forumu koji zele da rudare,a vi nastavite sa pljuvanjem sta da vam radim ne mogu da vas sprecim ako vas to usrecuje.
...
Procitao zadnjih 25 strana od teme gtx 1070 pise da si uzeo Zotac gtx 1070 onda si dosta pisao o perfomansama same gtx 1070 u igrama ajde nastavicu da citam bas da vidim da li ima neki tvoj post vezan za mining sa gtx 1070....Do sada sto sam procitao nista nisam naucio osim koje su najbolje verzije gtx 1070 i koliko koja daje fps-a samo se o tome pise nema ni m od mininga ne znam kako ce da mi koristi tema gtx 1070....Ali ajde da cituckam jos jedno 100 strana ako tu nema nista vezano za majning onda prekidam sa citanjem.
Edit:Napisao si u jednom postu da je ubica cipa napon i temperatura pa kako ja da ohladim kartu a da ne spustim napon?Da pustim da mi rudari na 70-73 stepeni?Da li postoji neki drugi nacin da ohladim kartu a da ne diram napon osim povecanja brzine ventova jer kad smanjim power limit a ne diram napon meni je i dalje vrela karta prilicno.
I nisam srecan sto diram voltazu na karticama ali na ovim vrucinama nemam izbora nego da smanjim voltazu da bi dobio manje temperature cim dodje jesen zima voltazu cu vratiti na stock vrednosti a spusticu samo power limit.
Edit:Kroz temu i dalje skoro nista o majningu samo o besnom overklokovanju na 2100 core sta ce meni to kako da overckokujem kartu da bi dobio vise fps,jedino sam video da je Zeljko spustio napon na 0.88 i povecao memory za Eth na +900 onda mu je karta kopala Eth 32....
Evo procitao do 100 strane nista zanimljivo o majningu bas nista razocarao sam se nema ni svrhe citati prvih 100 strana,ali moram da priznam za ovo overklokovanje gtx 1070 ti skidam kapu mislim ono kad si overklokovao na vodi sjajni rezultati zaista....
U svakom slucaju kroz temu se svodi na to ko ce da postigne bolji fps i bolje rezultate u benchmark testovima....Dzabe procitah 55 strana....Da sam gejmer pa ajde i da citam dalje ovako dzabe sve.
evo ti ovde kako koja karta lovi zeceve pa gledaj sta ti se svidjaKoji konkretno model 1080ti grafike se najbolje pokazao za majnovanje?
Da primetio sam obaranjem power limita automatski i core ide dole i voltaza ide dole...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari