Šta je novo?

Nvidia mining

23-24 je za verziju 6 GB..3 gb ne moze preko 22.nesto mh nikako ...6gb nije samo razlika u memoriji vec i broju cuda jezgra ..6 gb ima 1280 a verzija sa 3 gb 1150

Asus Dual GTX 1060 3gb OC 23.920 mhs ravno nekad i 23.960mhs , 6 gb kartica 24.350 claymore miner 9.7 sad sve zavisi koliko koja moze da izdrzi i koji proizvodjac memorije bude

Pazite se novih 1060. Izgleda će na sve staviti hyunix koji kod nekih neće ni preko 18m naklokovan :S:

Na 3 kartice 1060 imam hyunix...šiba 19.7, klokovanih 23 bez ikakvih problema

Sent from my iPhone using Tapatalk

Onda ima i različitih hyunixa, većina neće preko 20m, a na nekim modelima kartica ni preko 18m, verovatno niži napon pa se ne mogu kloknuti preko +450m

meni jedina asus 6gb 1060 def 16mhs,klokovana 19.5 hahaha,nisam gledao memoriju,reko malo struje ima al neka je nek radi do premestaja na bolje napajanje

+610 kao na svim,3gb daju 23.5
core + 56
pl od 100-60% isti djavo
neka mala dual asus sa 6pin

Vec 15tak dana muku mucim sa tim kartama, imam 6x Gigabyte 1060 3gb. Na default ide oko 14-15mh/s (eth claymore 9.7).. memoriju dignem +500 na tri karte, a druge tri su na def. Klokovane rade oko 18.. posle par sati rada racunar pocne da se ledi na trenutke.. evo jutros sam te tri digao na +450 i za sada nema problema. Lose im je i hladjenje rijeseno..

Nove su uglavnom lošije, isti modeli. Tako da ni ne vredi pitati kolko koji model baca jer kad vam stignu nove sa lošijom memorijom uglavnom usledeće razočarenje...
Glasine kažu da hoće da nateraju minere da ne koriste gamerske kartice sa tri godine garancije za kopanje i onemogućavaju gamere da dođu do istih. Već da ih nateraju na rudarske kojima će lepo smanjiti garanciju na bedna 3 meseca...

Ljudi, imam problem sa 1060 karticama i ne mogu da ga rešim. Imam na rigu 4xgtx 1060 6gb msi gaming X plus I 2xgtx 1060 6gb Gigabyte extreme gaming I sve imaju Samsung memoriju, zeca kopaju ekstra 320+ mhs bez ikakvih problema, ali eth ne mogu nikako da namestim. Na novom Claymore 9.7 mi daje 12-13mhs sta god radio da klokovima, stavio sam virtuelnu memoriju na 32gb,menjao sve što mi je palo na pamet ali neće gore. Jel ima neko ideju?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Windows 10 zadnju build 1703 neki od zadnjih drivera i radit ce

@milicic

U nv panelu uključi opciju optimize for compute performance i radit će sve.

Mada nema smisla rudarit eth, zbog diff bar ja tako vidim.

Ljudi, imam problem sa 1060 karticama i ne mogu da ga rešim. Imam na rigu 4xgtx 1060 6gb msi gaming X plus I 2xgtx 1060 6gb Gigabyte extreme gaming I sve imaju Samsung memoriju, zeca kopaju ekstra 320+ mhs bez ikakvih problema, ali eth ne mogu nikako da namestim. Na novom Claymore 9.7 mi daje 12-13mhs sta god radio da klokovima, stavio sam virtuelnu memoriju na 32gb,menjao sve što mi je palo na pamet ali neće gore. Jel ima neko ideju?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Zaboravio sam da napisem da je u pitanju win 10 pro (version 1511) i probao sam drivere i 382 i 384 (sa 384 mi daje 2mhs po kartici) a taj nv panel mi ne nudi opciju compute optimize.
Hvala unapred

Poslednja izmena:
ja ne znam sta vi newbiji vise zelite, dobio si odgovor od mene......... ja ne pisem kad nesto predpostavljam vec kad znam

compute optimize je samo za maxwell kartice to jest 9xx

Poslednja izmena:
@milicic
Lepo ti kaze covek, update Win 10 ako hoces da radi kako valja.
Imam isti taj MSI, kopa 24 i ne znoji se, 6 kom ispod 700w.

StainlessFrenky sa kojim klokovima to postižeš?

Živ bio :)

mora zadnji win za nVidiu, ja instalirao ovaj SasNet ali smesni hashovi. 7mhs sa 1050ti

setup je sledeci: asus prime h270 plus, 4 x gigabyte 1050ti G1 (6pin), EVGA 450B spojen na karte preko 8pin to 2x6pin razdelnika jer imam 2x8pin na napajanju (made by nesic1, znaci treba da valja jer to jedino nije fabricko). Sve komponente su nove iz prodavnice, nista polovno. Win instaliran i namesten po svim pravilima, karte rade stock bez ikakvih menjanja PL, napona, frekvencija. Uprkos tome meni win freezuje, a miner (claymore) izbacuje sve greske koje postoje (1 - WATCHDOG: GPU 3 hangs in OpenCL call, exit 2 - NVML: cannot get current temperature, error 999 (an internal driver error occurred)), hash povremeno pada na nekim kartama... Gde moze biti greska? Karte trose po 60w znaci sve ukupno ne dostizem 300w, PCI-e kabl hladan, razdelnici hladni, napajanje hladno

Stavi drugi win zabluda je da mora zadnji update na win da bi sve radilo....Evo meni na Win 8.1 radi sve kako treba znaci stavi Win 8.1 pa probaj ponovo...Ili stavi stariji drajver od Nvidije pa probaj....

Samo ne znam zasto kopas Eth sa gtx 1050ti kada karticama sa 4gb memorije vec opada hash...Imas toliko drugih stvari da kopas umesto Eth.

Mislim da ce ti iskusniji reci da prvo proveris sve dal je dobro spojeno, a sledece da je mozda neki extender los ili konekcija na njemu labava, itd. Ja imam slican problem, isto dobijam "hangs in OpenCL Call" (ne stalno i bude na razlicitim karticama) i imam dropove na karticama, nekad jedna bude 0 mhs nekad dve, i ide od 0mhs do 29mhs. U pitanju su 6 x MSI GTX 1070 Gaming X, PL 70%, +400 na memoriji, iste probleme imam i na stock podesavanjima. Imam win 10 by sasnet, koji je neko preporucivao u drugoj temi, jel moguce da je zbog toga sto nije build 1703 ili je nesto drugo u pitanju?

To vam je sve do Windows-a zasto radite taj update?Ako vam win lepo radi nema potrebe za update-om.I meni stalno nude update za Win 8.1 ali nikad update ne radim jer mi vec lepo radi rig i sto bi zezao sa update-ovima.

Poslednja izmena:
Sasnet dolazi sa 1607 buildom, izgleda da ne radi kako treba, ako je uopste do toga problem.

Pa do toga je problem sigurno instalirajte originalni taj windows 10 sa fleske ili diska i nikad nemojte da radite update.

Vrh Dno