Milos Cvele
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 11.07.2017
- Poena
- 54
Moj savet je samo proverene proizvodjace da kupis.Mnogo je bilo losih komentara za grejanje na klimu Midea i slicnih u proslosti.
Imas Fujitsu 09 lcca a za ovu dobru klimu su izmislili neke pricice i bajke o nekim problemima o nekom " bug-u" ako je u modu fan-auto.
Naravno da te price, pricice nisu proverene nego je vise neko forumsko prepisivacka skola.Jedan rekao a prepisivaci podigli na naucni nivo.
Gledaj samo kvalitetne proizvodjace a Fujitsu nudi za svaciji dzep.
Moj savet je samo proverene proizvodjace da kupis.Mnogo je bilo losih komentara za grejanje na klimu Midea i slicnih u proslosti.
Imas Fujitsu 09 lcca a za ovu dobru klimu su izmislili neke pricice i bajke o nekim problemima o nekom " bug-u" ako je u modu fan-auto.
Naravno da te price, pricice nisu proverene nego je vise neko forumsko prepisivacka skola.Jedan rekao a prepisivaci podigli na naucni nivo.
Gledaj samo kvalitetne proizvodjace a Fujitsu nudi za svaciji dzep.
Nisu izmišljene pričice, već stvarni ljudi imaju stvaran problem. Problem ima rešenje, ali treba da se zna da ga ima. Podrizvan, Shele92 i još jedan su jasno i glasno na elitemadzone rekli da imaju 09LLCA i da imaju problem.
Druze ja sam shele92 sa drugog foruma,sve si pogresno pokopcao i slozio kako bi tebi odgovaralo,misli tako i to je to ja se necu truditi da ti pojasnim jer sam lepo napisao sta i kako.Procitao sam sta je pisao Shele92.
Ja ovde nista vredno nisam procitao .Covek pise da je njemu uvoznik poslao tri rezervna dela (dve ploce i neki fan ) i jos nije zadovoljan uvoznikom ?
Procedura je da " majstor " , koji je montirao klimu izlazi na teren i konstatuje kvar i zatim se obraca uvozniku koji ti posalje rezervni deo i klima radi.Ovde je ocigledno da majstor nije znao da ustanovi problem i da je greskom dostavljen pogresan deo koji nije bio uzrok kvara.Iz prilozenog moze samo da se konstatuje -- ko zna ko je njemu montirao klimu i na kakav nacin je izvrsena ugradnja ako majstor pored tri poslata rezervna dela jos nije resio problem.Vidis da Shele92, kaze da se nada resenju problema.
OvakvI komentarI po raznoraznim forumima , meni nisu merodavni -- ako mozes ti postavi to sto je napisao Shele92 , pa me ispravi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari