Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

:laugh:

Ja deo prodao, hvatacu ga na 195.

Mislim da nocas mozemo do 220. Kad kinezi vide ATH, pasce u nesvest.

Sad je red na LTC/BTC ATH.

Koji ATH tu gledas. Jer je ATH iz 2013. 0.051?! :D

Aha, jasno. Predpostavio sam da mislis onaj 0.033 kada je bio ATH u USD, ali eto da pitam :D

@Edit
Jos ni LN nije izasao, a kad on izadje ili MAST ovih dana............ sta reci dalje :D

Poslednja izmena:
Ako veceras oborimo 220, sta nas ceka do 1.8.?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posle 220, ocekujem 190-200, malo predaha.

Ako prezivimo:
240 je malo zadrzavanje, na 260-270 stanica. Onda 300 -> 330 i tu bih se verovatno sav iz gaca istresao.

Vec jednom sam napisao, na poloniexu mozda mozemo videti 0.04+. Nekako mi govori da cemo biti tu kroz par nedelja.

@singer,

ni taj nije nedostizan. :p ali sam mislio na 330-350, tu je vec neko vreme padao.

Posle 220, ocekujem 190-200, malo predaha.

Ako prezivimo:
240 je malo zadrzavanje, na 260-270 stanica. Onda 300 -> 330 i tu bih se verovatno sav iz gaca istresao.

Vec jednom sam napisao, na poloniexu mozda mozemo videti 0.04+. Nekako mi govori da cemo biti tu kroz par nedelja.

@singer,

ni taj nije nedostizan. :p ali sam mislio na 330-350, tu je vec neko vreme padao.

Ja sam se prebacio u PPC...Nisu ga pumpali u ovom kolu...

*** kod tebe je i sad da padne na 10$ "sve po planu" :D

Jeste tako sto je najgore. Znas i sam, da bi dohvatio neku cifru mora da bude skokova i padova, dampova i manipulacija, dobrih i losih vesti... Posle toliko godina jasno ti je sve.
Jeste, zezam se i ja malo s tim, postace ™ na kraju :d

BTW, sto se tice trgovine... Mislim da nece toliko skakati, 220 tek sutra. Danima dizu cenu lagano, 10% na 24h u proseku. Ako skoci vise oni malo spuste cenu. Sledeca linija otpora jeste na 220 ali nece je testirati danas, siguran sam. Ovog puta ne idu od zida do zida vec kontrolisano dizu. Nema previse lufta da se trguje ali na mali procenat mozete za par minuta obrnuti novcice. Mislim da ce se vrteti cena izmedju 195 i 205 ceo dan ali da ce 80$% vremena provesti izmedju 198 i 202. Obratite paznju ;)

ne slazem se sa tobom :D ali u korist LTC, sutra gledamo 60$, do kraja meseca, da budem tacniji do 25.7. 100$

Ne slazes se u vezi cega?
Da se razumemo, nisam ja nijednog trenutka rekao da ce rasti 10% svakog dana. Rekao sam samo da primecujem drugaciji patern po kojem trenutno dizu cenu.

Malo da se pohvalim :)
Pogledajte prilog 232391

stavio sam 200 opet na prodaju 53.99 ako dobaci do 21h nocas tj ako bude josjedan talas a ako ne vracam se u dolare verovatno jer kinezi nisu isplartili ATH na njihovim berzama a bili su budni.

EDIT: rokaju BTC dole izgleda cu pre vremena nazad u dolare sa minusom :)

Poslednja izmena:
Mada ima i suvih činjenica, evo na primer ovo: If this momentum keeps up, LTC may finally break that three-digit value sooner rather than later. :)

Placena bull-shit propaganda :)
Kao i svaka vest. Propaganda i sluzi da se pravi hajp. Krenuli su da se bave marketingom konacno. Ma kako bilo ATH je ATH i prica se siri.
Procitao sam ovo cim je postavljeno ali me mrzelo da kacim, nije mi to ni bila neka bitna vest. Ja vise volim one vesti vezane za razvoj ;)

Neda se ovaj LTC, korekcija u dump svega i onda kinezi lupe kontru, mora da citaju sta student im govori pa se ljudi uvredili i pokazali zube :d

Opet smo probili 200. LTC neverovatno zivahno izgleda u poslednje vreme...

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

LTC is currently under maintenance or experiencing wallet/network issues. Deposits and withdrawals will remain disabled until a solution is found, which may require an update from the LTC team. Any updates must be tested and audited before enabling.

Pukao LTC! Prodaj sve budzasto i smanji gubitak.

Za sada je LTC najjaci. Oppravio se u odnosu na BTC.

Sent from my iPhone using Tapatalk

https://bitinfocharts.com/litecoin/address/LdP8Qox1VAhCzLJNqrr74YovaWYyNBUWvL
Pogledajte prilog 232795

Ovaj novcanik je cudan.
Punjenje se poklapa sa dizenjem cene a zadnji pad sa odlaskom 500.000 sa adrese.

Od pocetka pumpa na ovu adresu je stiglo 3.8 miliona LTC-a po prosecnoj ceni 12.4$
Ukupno ulozeno oko 50 miliona dolara i ako sam u pravu jedno 10 miliona za bitstamp pricu i kinezu za avionske karte.

Pre dva sata je otislo jos 560.000 ltc negde. Videcemo sta ce biti sa cenom narednih dan dva.
Do sada je izvuceno jednom 200.000 cena bila 25$ i 500.000 cena bila 43 pa otisla na 36.

Inace ja sam se oprostio komplet od LTC-a, 90% u kesh i 10% u ETH direkt :)
Vama ostalima zelim puno srece i skorih bar 100$

pa svaki coin s epumpa da bi se uzele pare tj da bi kitovi uzeli pare,a ovi sitni neko se prislepa, a neko izgubi i ***

https://bitinfocharts.com/litecoin/address/LdP8Qox1VAhCzLJNqrr74YovaWYyNBUWvL
Pogledajte prilog 232795

Ovaj novcanik je cudan.
Punjenje se poklapa sa dizenjem cene a zadnji pad sa odlaskom 500.000 sa adrese.

Od pocetka pumpa na ovu adresu je stiglo 3.8 miliona LTC-a po prosecnoj ceni 12.4$
Ukupno ulozeno oko 50 miliona dolara i ako sam u pravu jedno 10 miliona za bitstamp pricu i kinezu za avionske karte.

Pre dva sata je otislo jos 560.000 ltc negde. Videcemo sta ce biti sa cenom narednih dan dva.
Do sada je izvuceno jednom 200.000 cena bila 25$ i 500.000 cena bila 43 pa otisla na 36.

Inace ja sam se oprostio komplet od LTC-a, 90% u kesh i 10% u ETH direkt :)
Vama ostalima zelim puno srece i skorih bar 100$

Ja koliko ovde vidim on kad god posalje neku kolicinu LTC cena skoci za 20$ :D

Au kakav wallet :d
Ovaj se mucenik nagrdio od para. U aprilu je imao oko 8M$, sada ima 131M$. Sve ono sto je ulozio je realno otplatio s ovih 1.3M novcica prodatih i sada mu je saldo 2M vise novcica nego kad je krenuo. To se zove biznis ;)
Mozda je neki lik, jako bogat, mozda je i neki investicioni fond. Nije ni bitno toliko.

Au kakav wallet :d
Ovaj se mucenik nagrdio od para. U aprilu je imao oko 8M$, sada ima 131M$. Sve ono sto je ulozio je realno otplatio s ovih 1.3M novcica prodatih i sada mu je saldo 2M vise novcica nego kad je krenuo. To se zove biznis ;)
Mozda je neki lik, jako bogat, mozda je i neki investicioni fond. Nije ni bitno toliko.

Ma to je Vitalikov LTC wallet :)

Ja koliko ovde vidim on kad god posalje neku kolicinu LTC cena skoci za 20$ :D

Kako, vidi 22 jun, nakon toga ode dole :/

Po ovome deluje da je to mun a dalje samo prodaja polako, ali kako mi da znamo.. Kako smo nebitni sa po par hiljada ltc, a da ode na cenu koju je dokačio eth dosta i to za penziju.. :)

A Vitaliku ne vredi da postane milioner, mora milijarder, da bi došao do neke devojke :) Moguće da je njegov wallet

Vrh Dno