Pozdrav svima
Imam ovaj telefon nekoliko meseci i imam par pitanja. Koristim samsung slušalice od drugog telefona i super su radile do pre neki dan, kada je iz čista mira telefon prestao da registruje komande sa slušalica. Inače slušalice normalno rade na S4. POkušao sam da očistim ulaz i džek; resetovao telefon, ali sve bez uspeha. Njegove originalne slušalice takođe normalno rade, ali bih radije koristio ove jer mi onaj neobičan oblik baš ne odgovara.
Drugo pitanje je u vezi SD kartice. Da li se nekom dešavalo da telefon gubi kontakt sa karticom i šta ste uradili u vezi sa tim?
Izvinjavam se ako su ova pitanja već bila, ali nervira me ovo sa slušalicama i nemam strpljenja da kopam po celoj temi.
Unapred hvala.
Mislim da je ranije pisano da ne spada pod garanciju, al sačekaj da potvrdi još neko.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Moze da se napravi dual sim varijanta da bude i 2 kartice i micro sd, pogledaj na youtube,a od obicnog s7 ne moze da se napravi dual sim zato sto nema odgovarajuci hardver.Sada pogledah da ovi dual-sim modeli su dual-sim jedino ako se odreknem SD kartice.
Hm, obzirom da je sve identično običnim modelima, postoji li neki hack da se i obični S7 koristi kao dual-sim?
Ima na njemu, i sâm ga koristim.U praksi bih video da li bi mi to pravilo problem. Je li ima to na Superman romu?
Ima na njemu, i sâm ga koristim.
Moj S7 je kupljen u Telenoru, imam fiskalni.Mislim da grešiš. Mts npr ne daje fiskal uopšte, ne znam kako je za vip i telenor
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari