Hector Ruiz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2005
- Poena
- 390
Da. Ja imam sad sve kanale u paketu.Vi koji ste prešli sa Gold na Gold ekstra, da li imate pravo na Superset, tj da li dobijate HBO premium gratis?
Da. Ja imam sad sve kanale u paketu.Vi koji ste prešli sa Gold na Gold ekstra, da li imate pravo na Superset, tj da li dobijate HBO premium gratis?
Ima li ikakvog smisla pregovarati potpisivanje novog ugovora ako je trenutno aktivan Gold Extra + superset? Tu nemaju ništa posebno da ponude prelaskom na Gold premium osim nešto veće brzine interneta, sa obzirom da je HBO premium već uključen sa superset promocijom. A to povećanje sa 110/6 na 150/8 i nije neki dobitak za nov dvogodišnji ugovor, pogotovo što se po isteku ugovora ponovo prelazi na Gold extra i rizikuje da se nešto zezne superset.
Ja imam isto duo gold exrta sa supersetom, ponudli su mi tri meseca za 1 din, nisam hteo puno da se natezem sa njima i prihvatio sam ponudu.
Zovi call centar na 19900 ja sam ih zvao odmah,nisam ništa pisao na mail i FB .Na koji mail da se zalim posto su ovi na fb totalno nezainteresovani..
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Na koji mail da se zalim posto su ovi na fb totalno nezainteresovani..
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Naravno, ostaješ na paketu na koji si potpisao aneks osim ako ne potpišeš novi kojim bi se vratio na manji paket.
Ovo je meni neverovatno pa ne mogu da preskocim.Pa onda im je dobra logika, ako ne uzmes novu ugovornu obavezu po isteku stare nastavis da placas taj skuplji paket na koji si presao a ako opet hoces na manji paket vezes se i opet novom ugovorom obavezom sto je njima sasvim dobra stvar.
Prakticno na dobitku si samo vreme do kraja ugovorne obaveze, jer se dobija jaci paket za iste pare, sa obzirom da meni istice za neki mesec i da mi se ne tandrlja sa njima mislim da necu ni da ih zovem.
Nisi razumeo Septi. Po završetku naravno da možeš da ideš na koji hoćeš paket, pa i da otkazes sve i vratiš opremu.
Na našu žalost nije tako. Po isteku UO nastavlja se korišćenje paketa iz zadnje UO, a smanjenje je jedino moguće potpisivanjem nove UO. To sam prošao krajem prošle godine.Potpisuje se 12 ili 24.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari