Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

;)
ja trudim sebe da nateram da se pridržavam onog: ako radi, ne diraj ;)
ne znam, bio sam skeptik, što se tiče mg. al za sada mi je skroz ok

piši utiske za supermena, betmena, šta li je!
video sam da on u aromi ima da biraš supersu ili magisk ali ga nisam još probao

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
To ti je sledeći korak posle rutovanja koji treba da odradiš (mislim na stavljanje twrp i custom roma; batman u s8 slučaju) ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da li neko zna kako da podesim navigation panel u crnu boju? Nudi mi samo svetle nijanse

Koji rom ste stavili vi koji ste rutovali ima li preporuke za neki rom I kernel, hvala

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kako ugasiti Bizby?:)) Ne mislim samo da ugasim tu stranu preko home screena vec da ni na dugme ne reaguje.

Jel se gubi garancija rutovanjem?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Juce normalno otkljucam telefon i 2 linije na par sekunde mi se pojave na ekranu kao sivo mesane boje na par sekunde. Telefon nikad padao jedino sto je kvasen ali to ima par nedelja, kako da proverim da li ovaj moj ima falinku jer da nosim u mts oni ce mi reci cim radi ne diraj nista.

Pa nikako. Čekaš da se pojave opet i za stalno pa nosiš

Ja sam stavio da mi pali LED na to dugme :)
Bolje nego Bixby

Bolje bilo šta nego Bixby....

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Bixby....
Звучи као неки детерџент....[emoji4] [emoji4]

Taj bixby je "vaporware" kao npr gugl alo. Ne znam sto se uopste "trude"

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Zato što moraju negde da ulože lovu :) korporacije i njihovi "projekti " .
Fejluje ih na 1000 ali se čeka da makar jedan prođe

Sent from my Redmi Note 4

Danas sam stavio ravnu foliju na ekran i sa obe bočne strane mi nije lepo leglo, neka 3 mm, pokajah se što sam skinuo onu fabričku koja je lepo ležala samo što je gore na vrhu bio onaj mali dodatak preko da se lakše odlepi, samo ga je trebalo odseći, kakva su vaša iskustva, koju foliju preporučujete a da se može lepo postaviti?

Kod mene u Pozarevcu dosta radnje nisu jos dobile staklo, stavio obicnu ravnu koja ne pokriva ceo ekran sa strane, ali najgore sto na ivici dobije vazduh bas gde pocinje da se krivi ekran.

I kod mene isto tako, ali fabrčka folija je lepo stajala od ivice do ivice samo što je imala onaj jezičak za skidanje

Stigle mi jos 2 ringke futrole porucene na ebayu sa njihove oficijalne radnje. Obe dosle sa izuvijanom gumom, kao najlosije kineske kopije. Paket dobro upakovan, nije se desilo u putu.
A mogao sam da se kunem u ringke :D
bd40cfa11d6cf46480464b8ec6638c87.jpg
8dc43c082f1c7f530f003d0852d96db2.jpg

Pa šalji im nazad!

Meni se najvise svidja kako benks "lezi". Kome treba zastita od grebanja, a ne padova, najelegantnije resenje.

Crvenilo po ivicama. Da li tripujem ili stvarno imam crvenilo po ivicima po malo. Telefon star 40 dana.

Meni se najvise svidja kako benks "lezi". Kome treba zastita od grebanja, a ne padova, najelegantnije resenje.

Sad sam pogledao kakva je, imam na identican fazon Cafele i Baseus maskice i stvarno su najelegantnije i najprijatnije. Prednost dajem Baseus modelu, jer ima veci transparency i materijal je nekako lepsi. I fantasticna stvar sto nema nigde otisaka prstiju.

baseus.JPG

Meni baseus izgrebao ledja na ip7-ici od tada ga ne uzimam u obzir

Nazad
Vrh Dno