Šta je novo?

jeftin mis za gaming?

stefkoss

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
14.12.2012
Poena
170
Imate li neke preporuke?
Sta mislite o Redragom M690?

Bloody V7m ako si desnjak, V8m ako si levak.

Kad je gaming u pitanju, ja sam vise za wired varijantu.
Bar u ovom cenovnom rangu, budzet+gaming+wifi, ne ide mi to u istoj recenici.
Bilo bi dobro da se javi neko ko poseduje tog misa i da koristi za fast paced fps-Overwatch, CS-GO ili nesto slicno, pa da kaze utiske..

Mada, pogledao sam par review-a za ovaj mis, niko se nije zalio da ima input lag.
Redragon obicno pravi dobru budzet gaming opremu.

Svejedno bih isao na wired varijantu, Bloody V7m(za desnjake) i V8m(simetrican s obe strane) su odlicni budzet misevi.
Metalni glajderi(verovatno ce glajderi nadziveti samu elektroniku u misu, sto je jako retko), dobar braided kabl koji je lepo fiksiran, kvalitetna plastika.

https://forum.benchmark.rs/showthread.php?347791-A4Tech-Bloody-Gaming-R7A

Na osnovu tih utisaka sam kupio R7 pre skoro 2 i po godine. Ocekivao sam potencijalno problematican proizvod (sto je i bio jedno vreme, dok nisu ''zakrpili'' bloody softver, pisao sam o povremenim bagovima u bloody temi) a vec 2 godine radi odlicno, placen je 21-22e tada a trenutno se veoma tesko nalazi mada vidim da neke prodavnice imaju u ponudi, navodno. Baterija i dalje traje bar 2-3 dana, moze da se koristi dok se puni preko usb kabla.

Veoma retko igram igre, probao sam nekoliko fps/tps i nisam primetio nikakve probleme a zimus sam igrao CS:GO gde se R7 stvarno solidno pokazao, nista mi nije smetalo prilikom igranja i brzo sam usao u ''fazon'' iako mi je to bilo prvo ozbiljno onlajn igranje CS:GO. Ali napominjem da nisam cak ni ''vikend igrac'' tako da okoreli''gameri'' treba da potraze neki bolji i skuplji model.

Poslednja izmena:
V7 je naslednik legendarne X7(verovatno i R7) serije.

To su uvek bili odlicni budzet gaming misevi.

Uzeo sam ipak kiklop 3 jer zelim isprobati tu budzet varijantu, okacicu posle na forumu iskustva.
Ali, imam par pitanja, kako staviti napajanje, ide dole ali je zatvoreno, kako da ga ubacim i gde da puva, gore ili dole?
IMG_20170711_133532.webpIMG_20170711_133536.webpIMG_20170711_133557.webp

Nazad
Vrh Dno