Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ja se ne opterećujem aplikacijama u pozadini koliko realnim korišćenjem i trajanjem baterije za to vreme... A ove stvari sam uz put spomenuo pošto se priča i o tome i mojih nekih 2$ vezano za tu tematiku.

Sent from S⅞

Koliko se pojedini opterecuju trajanjem baterije, aplikacijama u pozadini i sl... Pa ovo je toliko dobar telefon da je prosto bzv da se cima oko toga. Evo ja nista nisam gasio, disable-ovao, svašta nesto od aplikacija, igrica i baterija mi drži od ujutro 06:30h do uvece 23:00 skoro nikad ispod 20%. Ne gasim mobilni net, 20-50 poziva dnevno, sihronizacije, vesti, YT, fotkanje... Evo raspolozivo 1.7 RAM memorije. Pa on radi sa pola snage kod mene kao heavy user-a.

Sent from my iPad using Tapatalk
Mnogo si heavy user kad ti drži tel do 23h sa 20%...ja moj dopunjavam treći put otprilike u to vreme...i kako onda da se ne opterećujem trajanjem baterije?!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

nije mi jasno kako neka aplikacija koja se pokrene na nerutovanom(!) telefonu može da drlja po com.sec.knox... ili po com.samsung.knox...?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Mislim da mi je crkao kabal od punjaca,pa koji ono preporucujete?
p.s.znam da smo pisali negde unazad, ali nisam uspeo da nadjem.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Da nam uniste bateriju do kraja?

A sta je tačno na tom linku?

Pa nov sistem za samsungove novije modele,bice kao krajem leta

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Biće O na jesen, ali ga mi nećemo dobiti negde do pred kraj zime ili početka proleća (osim ako ga nisu dobili već sada pa da mogu da ga srede i ranije puste).
Naravno, prvi koji dobija je novi Note, pa S8/S8+, pa tek onda S7/S7 edge.

Ok, tenks. Inače Ne vidim neki valjani razlog za žurbu i novim sistemom...

To je više da bi eto uradio apdejt, ništa drugo. Telefon radi pa radi, evo kod mene punih godinu dana brz ikakvih problema.

Do tad..fino skuxan rom [emoji3]
96d1df0bde586c5fc1d03f7370803926.jpg

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Sta ti je ovo ROMEO?

Koju sd memoriju koristite? Trebace mi za more, imam samo 8gb, to brzo napunim

Sa Transcend Ultimate 633x sam bio zadovoljan.

Vi sto imate S7 od bukvalno prvog dana, da li vam telefon radi bez nekih bagova, usporenja itd?
Moram menjati S5 koji je lag fest, a S7 običan mi me za sad prvi izbor.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vi sto imate S7 od bukvalno prvog dana, da li vam telefon radi bez nekih bagova, usporenja itd?
Moram menjati S5 koji je lag fest, a S7 običan mi me za sad prvi izbor.

Nećeš pogrešiti. Radi kao prvog dana kada sam ga uzeo. Tj. tad je bio na MM a sada na Nougatu i radi još bolje. Imaš ako voliš zastitu dobro Monster staklo da staviš od ivice do ivice ili foliju onu gumiranu i uzivaj u telefonu. Iako je prošlogodišnji model ako bih pozeleo da ga menjam to bi bilo samo za iPhone 7. Sve ostalo sto se pojavilo posle njega po meni ama bas nista nije nesto posebno sem S8.

Nećeš pogrešiti. Radi kao prvog dana kada sam ga uzeo. Tj. tad je bio na MM a sada na Nougatu i radi još bolje. Imaš ako voliš zastitu dobro Monster staklo da staviš od ivice do ivice ili foliju onu gumiranu i uzivaj u telefonu. Iako je prošlogodišnji model ako bih pozeleo da ga menjam to bi bilo samo za iPhone 7. Sve ostalo sto se pojavilo posle njega po meni ama bas nista nije nesto posebno sem S8.

Mislio sam Nillkin tempered glass da naručim i verovatno Nillkin frosted shield plus neku jaču za posao.

Ja imam original Samsung Clear cover, jes da je malo skuplji u odnosu na ostale ali zato u njemu telefon ne gubi nista od svog izgleda a iz iskustva mogu da kazem da je to jedini cover koji mi nije napravio ni milimetar lufta na zaštitnom staklu. Imam i Nilkin defender original njega koristim kada sam na poslu, takodje odlična i jaka zastita od padova.

Pojavila mi se crna linija vertikalno na desnoj strani ekrana. Jel imao neko taj problem i koliko je odprilike popravka? I šta znači ta linija? S7 je u pitanju

Da li ti je ispadao telefon? Obično nakon pada se pojavi ta linija.
Inače ako ti je telefon u garanciji nosi ga u ProMobi. Zameniće ti vrlo brzo ceo ekran.

Nije ispadao, a kupljen je bez zvanične garancije (neka lokalna prodavnica koja daje 6 mes garancije), a i proslo je tačno godinu dana od dana kupovine.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Nov ekran, oko 150€ u zvaničnom servisu [emoji20]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Hvala puno. Moraću da vidim šta ću kada se vratim sa mora (to mi se baš desilo prvi dan na moru)

Jedno pitanje. ima li nekih hardverskih I softverskih razlika između telefona Samsung S7 Edge proizvedenih prošle godine i onih od aprila pa do današnjeg datuma?

Jesu li nešto eventualno poboljšali?

Gesendet von meinem GT-I9295 mit Tapatalk

Nazad
Vrh Dno