Mnogo si heavy user kad ti drži tel do 23h sa 20%...ja moj dopunjavam treći put otprilike u to vreme...i kako onda da se ne opterećujem trajanjem baterije?!Koliko se pojedini opterecuju trajanjem baterije, aplikacijama u pozadini i sl... Pa ovo je toliko dobar telefon da je prosto bzv da se cima oko toga. Evo ja nista nisam gasio, disable-ovao, svašta nesto od aplikacija, igrica i baterija mi drži od ujutro 06:30h do uvece 23:00 skoro nikad ispod 20%. Ne gasim mobilni net, 20-50 poziva dnevno, sihronizacije, vesti, YT, fotkanje... Evo raspolozivo 1.7 RAM memorije. Pa on radi sa pola snage kod mene kao heavy user-a.
Sent from my iPad using Tapatalk
Instalirao sam malopre, mozda je samo security shit.Stigao neki apdejt na XSA (Australija) od 20tak MB.
Do tad..fino skuxan rom [emoji3]![]()
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Samsung evo+ 64gbKoju sd memoriju koristite? Trebace mi za more, imam samo 8gb, to brzo napunim
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Google kaže,Sta ti je ovo ROMEO?
Vi sto imate S7 od bukvalno prvog dana, da li vam telefon radi bez nekih bagova, usporenja itd?
Moram menjati S5 koji je lag fest, a S7 običan mi me za sad prvi izbor.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Mislio sam Nillkin tempered glass da naručim i verovatno Nillkin frosted shield plus neku jaču za posao.Nećeš pogrešiti. Radi kao prvog dana kada sam ga uzeo. Tj. tad je bio na MM a sada na Nougatu i radi još bolje. Imaš ako voliš zastitu dobro Monster staklo da staviš od ivice do ivice ili foliju onu gumiranu i uzivaj u telefonu. Iako je prošlogodišnji model ako bih pozeleo da ga menjam to bi bilo samo za iPhone 7. Sve ostalo sto se pojavilo posle njega po meni ama bas nista nije nesto posebno sem S8.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ako nemaš garanciju ne isplati ti se da menjaš. Telefon možeš i takav koristiti.Hvala puno. Moraću da vidim šta ću kada se vratim sa mora (to mi se baš desilo prvi dan na moru)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari