Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Negovan, ti imas americku verziju, zato i nemas tu opciju.

Kako da stavim nasu verziju oficijalnu ?

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Данас свратим до Телекома ... Погледам с8 плус...
Шљамсунг и даље има ону задршку приликом отварања апликација...дајлера, ап дровера, сецка приликом скрола у галерији .... Ја сам остао без текста они вуку то од времена с2...дисплеј као лутка стварно али софтвер и даље ђубре...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kako da stavim nasu verziju oficijalnu ?

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

U Evropi se prodaje Exynos i od stavljanja takvih firmvera nista. Jedino da ides na neke strane forume i da vidis za tvoju verziju sta da flesujes da bi dobio tu opciju.

Stavio telefon u lavor pune vode da snimim malo, jedina mana je sto ne moze da se slika a dok je telefon snimao pola komande mi voda iskljucila.

Video snimljen sa S8 (kacen i na dron)

Poslednja izmena:
Zasto mi u status baru nema ikonice NFC iako je ukljucen?

Galaxy S8+

Ma tu je on ali nema ga pored baterije da se pojavi kad je ukljucen?

Galaxy S8+

Cisto informativno...jutros iz proste zabave zamenih oblogu, koristio X-LEVEL Guardian na par dana i kao klizavu (samo je lepa) vratih se na NILLKIN nature, ipak mnogo zgodnija i nije klizava. Desilo se da mi je telefon ispao sa ramena (*** multitasking) na betoncinu i udario na ivicu pa napred pa na ledja. Nature iako je jedna od tanjih nillkina ali evo potvrdjujem da je lepo odradjena, telefon je preziveo BEZ tragova i bilo kakvih ostecenja.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Burazer takođe nosi Nature na S6 E+, ali pade mu baksuz pre neki dan na betončinu.
09556364faf2e5bc7a18d6246a7d4645.jpg

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Burazer takođe nosi Nature na S6 E+, ali pade mu baksuz pre neki dan na betončinu.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Uh, ni najgoram neprijtelju ne bih pozeleo to ;-(

Poslednja izmena od urednika:
Nisam znao da je vezano za operatere, kontao sam da je unlocked, pa da nije vezan za operatera.

Jel nekom stigao telefon sa crvenim ivicama na ekranu? Koliko pomaze apdejt?

Galaxy S8+

Moj nema potpuno crvenilo ali kad ga nagnem napred od ispod se vidi blago dok ga nagnem prema gore onda odozgore se vidi zelenilo blago.

Kad stavim telefon u plastican case bogami treba snaga izvaditi ga posle, koje su sanse da se telefon tom prilikom osteti?
Nisam nacuo ali imam osecaj da cu izlomiti mobilni na pola :D

S8, nije loše...[emoji6]

Послато са SM-G950F

Imam samo jedno pitanje, kako? :D

Kod mene zakucano na 4h sot-a, ni makac više. Stvarno svaka čast za deset sati i dva dana.

Edit: Kratak utisak nakon dve nedelje. Telefon je super ali softver mu je i dalje đubrence. Stuttering prilikom skrolovanja i u galeriji. Ne može se reći da nema dovoljno procesorske snage, niti da mu je grafika krš. Što implicira da je sw krš. Šteta. Čekamo kršten custom rom ako ga ikada dočekamo. Ekran bez premca, audio izlaz ok, kamera ok, baterija prosek. Da li vredi te novce i da i ne. S8 plus svakako bolji izbor zbog baterije ali je i glomazniji.

Poslednja izmena:
Vidi jel luka mali sa xda završio rom za s8?...superman za s7 je nenad****v!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ima neki batman, supermena nisam našao :D

Kod mene zakucano na 4h sot-a, ni makac više. Stvarno svaka čast za deset sati i dva dana.

Sa mojim načinom korišćenja, vrlo lako...evo kako...

Disejblovao sam sa Package Disablerom sve Samsungove meni nepotrebne aplikacije(bloatware). Automatsko osvetljenje, wifi stalno uključen, samo povremeno kad nisam kući mobilni net na only 3G.

Ne igram igrice i ne slušam muziku, ne koristim Facebook, Twitter ni Instagram...povremeno Viber ili Skype, više Tapatalk, vesti i po koji poziv i sms. Napominjem da mi je to tek treće punjenje.

Edit: Kratak utisak nakon dve nedelje. Telefon je super ali softver mu je i dalje đubrence. Stuttering prilikom skrolovanja i u galeriji. Ne može se reći da nema dovoljno procesorske snage, niti da mu je grafika krš. Što implicira da je sw krš. Šteta. Čekamo kršten custom rom ako ga ikada dočekamo. Ekran bez premca, audio izlaz ok, kamera ok, baterija prosek. Da li vredi te novce i da i ne. S8 plus svakako bolji izbor zbog baterije ali je i glomazniji.
Imaš problem u stock galeriji sa skrolovanjem? I ja je koristim ali uopšte nema seckanja, sve radi funkcioniše odlično. Jedino što nema mogućnosti da se sakriju folderi ali ***.

Sent from my HAL 9000

Tako je, moguće da je zato što imam 3k slika ali opet. Ovim nisam oduševljen.

Meni je sad najveci problem kad uzmem neki drugi telefon da nesto zavrsim (p10,op3,s7) taj oblik i ekran mi izgledaju smijesno, potpuno neprakticno i neskladno.

Inace sam generalno zadovoljan twizom, bolje ga do sada nisu mogli upeglati.

SoT je maltene duplo veci nego na op3, kamera i ekran pravo osvezenje.

Tako je, moguće da je zato što imam 3k slika ali opet. Ovim nisam oduševljen.

Mašala ;). Nego sad si me podsetio, imam još jedan problem sa stock galerijom, ne prikazuje mi sve slike iz foldera sa prethodnog telefona. U quickpic radi ok, ovde prikaže redom od prve pa do tamo neke a ostatak ne vidim.

Sent from my HAL 9000

Vrh Dno