Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Tako mi deluje, sa dosta ljudi kontaktiram, pa znam, a i ogroman procenat korisnika kod svih operatera ima pakete koji koštaju manje od 1000 din, i koji imaju smešnu količinu minuta.
Nisu menjali zbog dela stanovništva, nego da bi ostali konkurentni, tarifa je odlična, ali je mogućnost prekoračenja MB još jednom - pilićarenje.

Vip ima neo minute,Mts ima neo net.Zašto tolika histerija oko Vip-a.Oba imaju 1000 din pakete sa istim 2gb netom.
Jedni kukaju šta kada istekne net,drugi kukaju šta kada potroše minute.
Mts je tu u boljem položaju jer imate prenos minuta.Jedan mesec uštede donosi mirnih sldećeih par meseci,pod uslovom da niste pokretni call centar.

Poslednja izmena:
Sad je kod MTS taj paket ako se uzima bez telefona 1200...glupost

To je od skoro i ogromna većina je još pod ugovorima,plus uvek ima onih koji su obnovili ugovor pre suludog rođendana.
Treba čekati,mesec gore dole nije panika.

Poslednja izmena:
To jeste, ali ubuduće će biti 1200, osim ako nešto ne promene(nadam se).

Mene i dalje zanima na šta to ljudi potroše 2GB?

Pritom nikoga ne nazivam pokretnim kompjuterom zbog toga.

U svakom slučaju, ljudi, NEO nije jedina tarifa u VIPu i ako vam ne odgovara eto vam Klasik Plus + Net za Čet za 928din mesečno i imate neograničen internet.

Ja znam kako sam prelazio preko preplate - putem minuta van mt:s pri kraju meseca. Eto, izgleda da spadam u 1% onda.

Sve u svemu, postoji u istom cenovnom rangu ponuda i za "tih 99%" i za "nas 1%" - razilka je samo što mi nije palo na pamet da nazivam druge provajdere pilićarima jer ne mogu da trošim "mrežne" minute dok ne potrošim prvo "nacionalne" iako mi je to nabijalo račun.

A ako ćemo o mt:s pilićarenju, samo ću spomenuti da do nekog juna 2014. plaćao si svaki megabajt koji prekoračiš po 50din dok su svi ostali provajderi uveliko davali besplatan protok.

Poslednja izmena:
Koja bi bila recimo dobra varijanta za dve simke?
Vip Online 3 sa 3gb neta za 290 din i koja druga za minute?

Poslednja izmena:
Mene i dalje zanima na šta to ljudi potroše 2GB?

Pritom nikoga ne nazivam pokretnim kompjuterom zbog toga.

U svakom slučaju, ljudi, NEO nije jedina tarifa u VIPu i ako vam ne odgovara eto vam Klasik Plus + Net za Čet za 928din mesečno i imate neograničen internet.

Ja znam kako sam prelazio preko preplate - putem minuta van mt:s pri kraju meseca. Eto, izgleda da spadam u 1% onda.

Sve u svemu, postoji u istom cenovnom rangu ponuda i za "tih 99%" i za "nas 1%" - razilka je samo što mi nije palo na pamet da nazivam druge provajdere pilićarima jer ne mogu da trošim "mrežne" minute dok ne potrošim prvo "nacionalne" iako mi je to nabijalo račun.

A ako ćemo o mt:s pilićarenju, samo ću spomenuti da do nekog juna 2014. plaćao si svaki megabajt koji prekoračiš po 50din dok su svi ostali provajderi uveliko davali besplatan protok.

Nisam siguran da je net neograničen u klasik tarifama...
Zavisi koji si paket imao pa si prekoračivao minute...
Pa delimično slažem se za mts, a i to je bilo 2014te, a sad je 2017ta. Delimično jer su ljudima koji su prekoračivali, uz molbu, naplaćivali dodatak za net umesto punog računa. Keva platila oko 1500 din tarifu plus dodatak umesto 15000.

I što se tiče neta, na službenoj kartici koristim prosečno 15+gb (imam sve flet) i na privatnoj 2-3 gb... Navika... :D

Poslednja izmena:
Vrlo sumnjiva tarifa taj neo sklona tome da napuca net i na telefonu bez interneta,vrlo vrlo sumnjivo sto ne mozes ukinuti net osim da platis tarifni dodatak za ukidanje istog

Ne može ni taj dodatak "zaštita od prekoračenja" da se uzme uz "NEO" tarife.

Mozes ukinuti net skroz, ako hoces, to je besplatno.

Nego, HDMI - po cemu je prenos minuta dobra stvar, kada imas neograniceno minuta? :D

Što bi to neko radio ? :D mada kapiram da će biti i takvih slučajeva.

Poslednja izmena:
Opet pitam, na sta potrosis? youtube?

imao sam Miks XL i redovno ostajao bez 600min. Viber/Whatsapp/Skype pozive koristim samo kada moram.

I niko ne napucava internet vec se koristi zaokruzivanje po svakoj zavrsenoj sesiji. Sad, ako je neko u 2017. nesposoban da stavi upozorenje na 1.7GB i da ugasi net na 1.8GB ne mora da uzima NEO tarifu.

@alfaunits: aludirao je na to da kod mt:s prenosis minute a da kod VIPa za NEO nema prenos megabajta. Eto, recimo da je to jedina razlika izmedju paketa.

Poslednja izmena:
Vrlo sumnjiva tarifa taj neo sklona tome da napuca net i na telefonu bez interneta,vrlo vrlo sumnjivo sto ne mozes ukinuti net osim da platis tarifni dodatak za ukidanje istog

Niko te ne bije po usima da spamujes ovde temu, ako nije za tebe? Niti te iko tera puskom da potpises neku tarifu i predjes u Vip.

Tako mi deluje, sa dosta ljudi kontaktiram, pa znam, a i ogroman procenat korisnika kod svih operatera ima pakete koji koštaju manje od 1000 din, i koji imaju smešnu količinu minuta.
Nisu menjali zbog dela stanovništva, nego da bi ostali konkurentni, tarifa je odlična, ali je mogućnost prekoračenja MB još jednom - pilićarenje.

Istu logiku sam imao pred prošle izbore jer niko koga poznajem nije bio AV glasač.......
Dobar nam je statistički model.......

imao sam Miks XL i redovno ostajao bez 600min. Viber/Whatsapp/Skype pozive koristim samo kada moram.

I niko ne napucava internet vec se koristi zaokruzivanje po svakoj zavrsenoj sesiji. Sad, ako je neko u 2017. nesposoban da stavi upozorenje na 1.7GB i da ugasi net na 1.8GB ne mora da uzima NEO tarifu.

@alfaunits: aludirao je na to da kod mt:s prenosis minute a da kod VIPa za NEO nema prenos megabajta. Eto, recimo da je to jedina razlika izmedju paketa.

Kapiram, mogao si da uzmeš veći paket...Da najviše koristim net za youtube/imam programčić za slušanje muzike koji skida sa youtuba, ali može da se ugasi ekran pa ne troši bateriju. Nije stvar da se stavi upozorenje, nego da bi to kod operatera trebalo da bude regulisano u 2017toj godini.

Istu logiku sam imao pred prošle izbore jer niko koga poznajem nije bio AV glasač.......
Dobar nam je statistički model.......

To za AV je loša logika... Pazi generalno smo siromašan narod i većina koristi pakete za 300-500-700din sa malo minuta - može i tako ;)

Poslednja izmena:
Najveca potrosnja, u proseku po grupi, je kod mladih za FB i IG, pa onda Viber, WA i Twitter.

Moja sestra potrosi po 30GB na facebook, preko wifi-a, ali ima srecu da ima upisano 200+ wifieva, ja isto.

A logika "oko mene" se moze lepo primeniti za % pusaca ili % stranaca. Meni se cini da 70% Srbije cine stranci, a >50% pusaci po toj logici ;)

Poslednja izmena:
Niko te ne bije po usima da spamujes ovde temu, ako nije za tebe? Niti te iko tera puskom da potpises neku tarifu i predjes u Vip.

Ne spamujem temu vec vip advokati ovde to rade,samo iznosim fakte o tome sta je vip radio u proslosti i cemu je sklon,ja bih prvi potpisao ugovor za tu tarifu da neta nema posle potrosenih besplatnih ili da ga ima cak i duplo manje nego sto su sad ponudili,ovako znam ih dobro i koliko su ljudi zavili u crno

Veci paket mi je bio preskup da ga 2 godine redovno placam, jer nisam bas svaki mesec prelazio taj okvir. Sad, posto su 50% zamenili za 40% popusta, VIP za potrebe coveka koji telefon koristi za razgovor nudi najbolju tarifu.

Istina, sacekacu avgust da vidim hoce li provajderi imati adekvatan odgovor, ali 99% posle 17 godina odlazim sa Telekoma. Toliko o VIP advokatu, odnosno botovima.

VIP je od uvodjenja Smart tarifa bio najozbiljniji za one kojima skoro samo trebaju razgovori. Onda je uz Nova tarife, sa paralelnim VIP minutima ne samo bio dobar za nas, nego i za one koji koriste net uzjedno, i to ne bas malo :)

OK je bilo sa Nova tarifama za net, postoji izbor.

Za neverne Tome, u VIPu imam tri broja a kod njih sam od početka poslovanja. Jednom mi se desilo na jednom broju prekoračenje megabajta, što su uredno i naplatili. Tražio sam dokaz o prekoračenju, dobio sam listing za svaki prekoračeni megabajt.
Dakle jedno prekoračenje za sve ove godine !
Inače ni njega ne bi bilo da je moja gospođa podesila ograničenje protoka. Nakon te situacije sam joj ja podesio ograničenje i nikakvih problema.

I da, naravno da ti neće ograničiti prekoračenje automatski, što bi to radili ? Interes njihove kompanije je zarada. Ne znaš da se kontrolišeš, ne znaš da podesiš aparat, da instaliraš APP za potrošnju, po meni i treba da rebnu za svaki prekoračeni MB.

Što se tiče same potrošnje neta na mesečnom nivou, ima nas koji pored FB i instagrama koristimo i oblake, radimo sa dokumentima koji su online itd.....

Sent from mTalk

Jedino se nadam da su im brojaci dovoljno azurni posto jedini put kad sam prekoracio internet bilo je kada sam poverovao Telekomu da imam jos 250mb...

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

Dajte neku dobru app za prekoračenje megabajta,sa zujalicom ako je moguće.

Sta tacno fali fabrickoj?

Iskljuci ti saobracaj u potpunosti i gore levo ti stoji trouglic sa uzvicnikom - spustis notifikacije i imas pravo da uradis override ako ti je potrebno.

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

Za neverne Tome, u VIPu imam tri broja a kod njih sam od početka poslovanja. Jednom mi se desilo na jednom broju prekoračenje megabajta, što su uredno i naplatili. Tražio sam dokaz o prekoračenju, dobio sam listing za svaki prekoračeni megabajt.
Dakle jedno prekoračenje za sve ove godine !
Inače ni njega ne bi bilo da je moja gospođa podesila ograničenje protoka. Nakon te situacije sam joj ja podesio ograničenje i nikakvih problema.

I da, naravno da ti neće ograničiti prekoračenje automatski, što bi to radili ? Interes njihove kompanije je zarada. Ne znaš da se kontrolišeš, ne znaš da podesiš aparat, da instaliraš APP za potrošnju, po meni i treba da rebnu za svaki prekoračeni MB.

Što se tiče same potrošnje neta na mesečnom nivou, ima nas koji pored FB i instagrama koristimo i oblake, radimo sa dokumentima koji su online itd.....

Sent from mTalk

Mora da radi automatski u 2017.godini. Kod druga 2 operatera radi.

Mts na neo netu pa ima sms obaveštenja o preostalim megabajtima.
Šta ima Vip?

Isto. Ali minute dok potrosis za 1000din, trebas biti osamucen prilicno da ne primetis.
Dok net za 10000 dok potrosis, mozda si IT savvy net admin, pa ti se desi.

Nazad
Vrh Dno