stopke
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2009
- Poena
- 465
Ne, rekao si 25?
Sala mala... Pomesao sam iznos popusta sa vip-ovim.
Ne, rekao si 25?
Istice mi ugovor za nekih mesec dana. U telenoru sam od 2009 racuni su mi u proseku oko 5.000 redovno placam, nikad nisam imao zakasnjenje. Pozovem ih juce i pitam da li mogu da dobijem 50% popusta na paket koji izaberem uz ovu promociju 10GB neta. Decko iz call centra mi kaze da tako nesto nije moguce. Pitam ga da me u tom slucaju poveze sa nekom sluzbom koja se bavi brizi sa korisnicima da bi ih pitao zbog cega ne moze jer znam da ljudi dobijaju tih 50% odgovara mi da nema takve sluzbe i da ne mogu da dobijem vise od 20%
Dobijaju 50% ali to iskljucuje 10gb.Istice mi ugovor za nekih mesec dana. U telenoru sam od 2009 racuni su mi u proseku oko 5.000 redovno placam, nikad nisam imao zakasnjenje. Pozovem ih juce i pitam da li mogu da dobijem 50% popusta na paket koji izaberem uz ovu promociju 10GB neta. Decko iz call centra mi kaze da tako nesto nije moguce. Pitam ga da me u tom slucaju poveze sa nekom sluzbom koja se bavi brizi sa korisnicima da bi ih pitao zbog cega ne moze jer znam da ljudi dobijaju tih 50% odgovara mi da nema takve sluzbe i da ne mogu da dobijem vise od 20%
Dakle ja ne mogu uzeti telefon na rate cak i po punoj ceni uredjaja a pritom da mi ne diraju 50% popusta na preplatu?
Sent from Kin![]()
Možeš na novu karticu bez UO. Mada nisi baš precizan šta želiš. Ne može na 3 rate i 50%.
Da to bih ali ne moze, ok hvala
Sent from Kin![]()
u mts možeš![]()
350min u paketu, ali zbog Telenor više to je 525min i ~20GB.Koliko minuta imaš ka svim mrežama?
U kom delu ispod Vuka je neko spominjao sa telenor nema domet?
Jel se mislilo dole skroz pod zemljom gde voz ili na onaj prvi nivo do velikih pokretnih stepenica?
Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka
Ja pricao normalno podzemno kad odoh ispod Ruzveltove i tu prekinem da vidim stanje mreze.Tamo gde staje voz i komplet na potezu od pan mosta tunelom do vuka ... Tako je godinama.
Sent from Kin![]()
Sve to za 1250 dinara?350min u paketu, ali zbog Telenor više to je 525min i ~20GB.
Sve to za 1250 dinara?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari