Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Istice mi ugovor za nekih mesec dana. U telenoru sam od 2009 racuni su mi u proseku oko 5.000 redovno placam, nikad nisam imao zakasnjenje. Pozovem ih juce i pitam da li mogu da dobijem 50% popusta na paket koji izaberem uz ovu promociju 10GB neta. Decko iz call centra mi kaze da tako nesto nije moguce. Pitam ga da me u tom slucaju poveze sa nekom sluzbom koja se bavi brizi sa korisnicima da bi ih pitao zbog cega ne moze jer znam da ljudi dobijaju tih 50% odgovara mi da nema takve sluzbe i da ne mogu da dobijem vise od 20%

Istice mi ugovor za nekih mesec dana. U telenoru sam od 2009 racuni su mi u proseku oko 5.000 redovno placam, nikad nisam imao zakasnjenje. Pozovem ih juce i pitam da li mogu da dobijem 50% popusta na paket koji izaberem uz ovu promociju 10GB neta. Decko iz call centra mi kaze da tako nesto nije moguce. Pitam ga da me u tom slucaju poveze sa nekom sluzbom koja se bavi brizi sa korisnicima da bi ih pitao zbog cega ne moze jer znam da ljudi dobijaju tih 50% odgovara mi da nema takve sluzbe i da ne mogu da dobijem vise od 20%

Već smo dosta pisali o ovome, ali evo još jedanput.
Zaposleni u poslovnicama i kol centru nemaju informacije o nestandardnim promocijama (kakva je 50% promocija).
Možeš pokušati preko twittera, mail-a ili podneti zahtev za prelazak na prepaid ili u drugu mrežu (ja sam dobio popust od 50% kada sam podneo zahtev za prelazak na prepaid).

Dobijaju 50% ali to iskljucuje 10gb.

Dakle ja ne mogu uzeti telefon na rate cak i po punoj ceni uredjaja a pritom da mi ne diraju 50% popusta na preplatu?

Sent from Kin :(

U kom delu ispod Vuka je neko spominjao sa telenor nema domet?
Jel se mislilo dole skroz pod zemljom gde voz ili na onaj prvi nivo do velikih pokretnih stepenica?

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

U kom delu ispod Vuka je neko spominjao sa telenor nema domet?
Jel se mislilo dole skroz pod zemljom gde voz ili na onaj prvi nivo do velikih pokretnih stepenica?

Tamo gde staje voz i komplet na potezu od pan mosta tunelom do vuka ... Tako je godinama.

Poslednja izmena:
Tamo gde staje voz i komplet na potezu od pan mosta tunelom do vuka ... Tako je godinama.

Ja pricao normalno podzemno kad odoh ispod Ruzveltove i tu prekinem da vidim stanje mreze.
I izmerim tamo na pocetku velikih pokretnih stepenica normalan net 17/6 tako nesto,do duse dole kod voza nisam silazio,nisam tu ni isao.

Samo mts signal je Vukov spomenik stanica ..nikad nije bilo signala Telenor i Vip ..jedino ako u medjuvremenu nisu uveli...ceo tunel ima mts signal

Signal Telenora se izgubi čim kreneš niz pokretne stepenice ka stanici

Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока

Moze na to i Superset ko ima SBB.

Poslednja izmena:
To samo znaci da dobijas paket +50%, a ne paket +75% na konto SuperSeta.

Ako je neko spojio TV/SS sa TPorodica, da li se i dodatni GB mogu setati medju "ukucanima"?

Ma ja sam ih kontaktirao za 50% popusta a da predjen na veci paket od 1050din(koji mi realno ni ne treba) pa su mi ponudili bilo koji vazeci paket +10GB i 20%, pa se posle ispravili da mora paket iznad 1650din akd sam rekao da bi uzeo S paket
A ja mesecno trosim 20-30min, sto mi uopste ne odgovara, tako ako mi ne daju neki neki S paket sa 50% popsuta ja im otkazujem sve pa nek se slikaju, iako ima daleko vise dolaznih poziva i korisnik sam od mobtel-a jos

Poslednja izmena:
Šta može maksimalno da se dobije za nekih oko 1000+- dinara za prelazak kod njih?
Trošim prosek oko 450-550 minuta ka svima i treba mi net.

Poslednja izmena:
Najjeftinije je Prenesi i Surfuj +L, za 1650din po punoj ceni. Ili da preko TB uzmeš neki jeftiniji telefon koji se lakše prodaje, pa da bude 1155din.
Na tom paketu bi bilo 400min i 11GB.
Sledeći je znatno skuplji.

Poslednja izmena:
Na 1650 da li ima neki popust na ugovor 12/24 ili za prelazak od drugog operatera ili bilo kakav popust?

Poslednja izmena:
Vrh Dno