Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Cekaj bre pa ne mogu da verujem da zelis da das 50k din za 1060 ?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ma bolje 1060 nego rx560, to definitivno. Bice uskoro ovih mining varijanti po koliko toliko normalnim cenama. Ne bacaj pare bezveze. Ili lepo uzmi 1070 i cao.

Onda idi na 1060 ako ti je mnogo. U suprotnom cekaj bolje vreme za ulazak u ovo jer je zeznut period trenutno.

Edit: napisi koliko para planiras da potrosis na grafike pa da dobijes neki konstruktivan odgovor.

Poslednja izmena:
Nemas mnogo izbora trenutno. Ili 2x1060 nove ili na oglasima 2x470 polovne pa biraj, naravno kasnije da se doda jos.

Pa imas ovde na oglasima polovnih 470, zadnjih par dana baš dosta.

Sent by homing pigeons

Cekaj da se stabilizuje trziste i cene, 1060 je minimum sto treba da uzmes, polovne 470 kolko ja vidim po oglasima su 30% skuplje nego sto su bile nove.

Sent from my Lenovo S60-a using Tapatalk

I skuplje, а i skoro sve na oglasima sa 4gb... A polako ulazimo u novu dag fazu gde najavljuju pad do 30 posto u performansama za karte sa 4gb.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Mislim da gomila ljudi hoce da iskoristi situaciju pa cupaju 470/480 iz svojih gaming masina. Prodace je sad skuplje strpeti se dva meseca i za te pare uzeti 1070 i nastaviti da igraju igrice sa kezom od uveta do uveta

Za 2 meseca ta 470 se otplati skoro

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Otplati se ako potraje ovakvo zelenasenje, sto niko ne moze da garantuje

Marketing name – P106-100 MINER 6G

EAN code – 4719072528355

Item code – 912-V328-120

Specifications –
• Core clock: 1506/1708 (same as NVIDIA GTX 1060 reference design)
• Memory clock: 8008
• Memory size: 6GB
• I/O: none
• Cooling: dual fans cooler (same cooler as GTX 1060 3GT OC)

porucite preko svojih drugara u maloprodajama....rok isporuke 3 nedelje...u pitanju je drugi uvoznik za MSI....znaci K.m..c :)
cena je jedna...nema prepravki....kao prosle nedelje kod ...da ne imenujem.....

Za kartice u Kimt.cu trazite Marka....

Poslednja izmena:
Pozdrav, jedno pitanje ako neko moze da pomogne, od ponedeljka sam u ovome,ukratko burazer mi je poklonio novu opremu koju je planirao da koristi za rudarenje...pa sam gledao da je prodam, no medjutim svi mi kazu da se bacim na rudarenje...
imam 5 kartica geforce gtx 1060 strix gaming 6 gb... Neka upustva nesto za pocetak za pocetak... hvala unapred :)

Ima li iko ziv u ovoj srbiji PCI extendere molex 60cm?
Treba mi 10 komada.. pa ovo je strasno.

Unapred zahvalan, spasite me. :Klanjanje:Klanjanje

Slobodno pisite u inbox.

Ima, 50 evra komad :D
Ili moze ovako, ima i po 40 al das 100% avans i isporuka za 30-40 dana :d

Poslednja izmena:
Aliexpress 4 dolara hehe

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

hahahah ima samo ribon :D

Pozdrav svima,
Jel moze neko da mi kaze kakve su grafike Gtx 1060 Msi Armor 6gb? I koliko kopaju dnevno?

Nazad
Vrh Dno